Την περνάς από επάνω, και μόνο αν δεις ότι έχεις προβλήματα κάνεις Flash με καθαρή εγκατάσταση..Ο/H apos έγραψε:
Εχω την προηγούμενη stable την περναω από πάνω η κάνω καθαρή εγκατάσταση λόγο αλλαγής έκδοσης android

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤην περνάς από επάνω, και μόνο αν δεις ότι έχεις προβλήματα κάνεις Flash με καθαρή εγκατάσταση..Ο/H apos έγραψε:
Εχω την προηγούμενη stable την περναω από πάνω η κάνω καθαρή εγκατάσταση λόγο αλλαγής έκδοσης android
Το τηλέφωνο σου έχει κρυπτογραφηθεί και πρέπει να κάνεις φορματ.Ο/H johnnie έγραψε:
Μία ερώτησση..πώς καταλαβαίνεις ότι το τηλέφωνο είναι κρυπτογραφημένο?Σε περιβάλλον ανδρoid είναι όλα τα τηλέφωνα κρυπτογραφημένα και μπαίνοντας σε twrp το αποκρυπτογραφεί?Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το τηλέφωνο σου έχει κρυπτογραφηθεί και πρέπει να κάνεις φορματ.Όποιο twrp και να βάλεις θα έχεις το ίδιο πρόβλημα αν δεν κάνεις φορματ.Ο/H johnnie έγραψε:
Το τελευταίο twrp κάνει 100% αποκρυπτογράφηση ακόμη και στην νέα stable rom.
Μοτίβο είχα και δοκίμασα να βάλω με νούμερα τις θέσεις που είχα στο μοτίβο αλλά τίποτα. Μόνο με format data έστρωσε αλλά έχασα όλα μου τα αρχεία γιατί μου έσβησε και το local backup που είχα κάνει και μου κόστισε αρκετά. Από δω και πέρα πριν από κάθε αναβάθμιση θα κάνω backup και ο,τι άλλο χρειάζεται για να είμαι εξασφαλισμένος. Έχω κάνει πόσες αναβαθμίσεις σε διάφορα xiaomi τηλέφωνα πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Τέλος πάντων το καλό είναι οτι η τελευταία έκδοση μέχρι στιγμής είναι πολύ πιο σταθερή και γρήγορη από την προηγούμενη και βλέπω οτι κρατάει και η μπαταρία περισσότερο. Μια τελευταία ερώτηση μου έχει βγάλει μια άσπρη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης που όταν την κάνεις swap κάνει εναλλαγή στις εφαρμογές, αυτή η γραμμή γίνετε απο κάπου να κρυφτεί;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν σας ζητάει κωδικό βάζετε αυτό που έχετε ορίσει ως PIN.
Αν δεν μπορεί το TWRP να δει τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας και σας ζητάει κωδικό που δεν γίνεται αποδεκτός, τότε θα πρέπει να βρείτε μία νεώτερη έκδοση του TWRP που μπορεί να κάνει αποκρυπτογράφηση...