Διαφήμιση

[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020

• Σε εξέλιξη
  • ROM
  • Xiaomi
  • Miui Stable
  • Ο/H apos έγραψε:

Εχω την προηγούμενη stable την περναω από πάνω η κάνω καθαρή εγκατάσταση λόγο αλλαγής έκδοσης android
    Την περνάς από επάνω, και μόνο αν δεις ότι έχεις προβλήματα κάνεις Flash με καθαρή εγκατάσταση.. ;)
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Καλησπέρα σε όλους! Εκανα στο lavender αναβάθμιση στην τελευταία μέσω του updater στο κινητό και μου κρυπτογραφήθηκε η μνήμη. Δοκίμασα όλες τις twrp εκδόσεις για lavender αλλά σε όλες μου ζητάει κωδικό όταν μπαίνω στο twrp. Έχει κεφαλίδα mount και απο κάτω γράφει Decrypt Data και ζητάει κωδικό. Δεν με αφήνει ούτε wipe data να κάνω ούτε install και ενώ διαβάζει τους αρχικούς φακέλους τα ονόματά τους όπως data,root όλα μέσα οι φάκελοι είναι κενοί. Δεν μπορώ οπότε ούτε να ξαναπεράσω την rom ούτε τίποτα. Το παράδοξο είναι bootαρει κανονικά στο λειτουργικό και δείχνει να λειτουργεί αλλα δεν με αφήνει να κατεβάσω εφαρμογές, μου βγάζει οτι είναι σε αναμονή για να κατέβουν. Καμία λύση; επίσης μετά το C:\adb> fastboot flash recovery .\twrp_lavender_3.3.1_Q-17-03-2020_ss_nt.img όταν δίνω την εντολή C:\adb> fastboot boot .\twrp_lavender_3.3.1_Q-17-03-2020_ss_nt.img μου ανοίγει την συσκευή, δεν με πηγαίνει στο recovery. Έκανα μια άλλη δοκιμή, πέρασα την ROM σε otg, έκανα κανονικά εγκατάσταση όλα ωραία κανένα σφάλμα όλα στο twrp έδειχναν κομπλέ με το που πατάω reboot system τσααακ ΄Για να ξεκινήσετε το Android, εισάγετε τον κωδικό σας΄
  • Διαφήμιση
  • Σε Mi9 lite (pyxis),έκανα update την καινούργια και πρίν κάνει επαννεκίνηση για να την κάνει εγκατάσταση μοθ έβγαλε ένα μνμ που έλεγε το τηλέφωνό σας είναι κρυπτογραφημένο και ζήταγε να βάλω τον κωδικό όταν μπεί σε recovery.Εγώ δεν έχω βάλει κάποιο κωδικό και η εγκατάσταση προχώρησε κανονικά!Μετά την εγκατάσταση έκανα πάλι επαννεκίνηση σε recovery και έκανα install και το magisk.Όλα καλά!Γιατί μου έβγαλε αυτό το μνμ όμως?
  • Αν σας ζητάει κωδικό βάζετε αυτό που έχετε ορίσει ως PIN.
    Αν δεν μπορεί το TWRP να δει τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας και σας ζητάει κωδικό που δεν γίνεται αποδεκτός, τότε θα πρέπει να βρείτε μία νεώτερη έκδοση του TWRP που μπορεί να κάνει αποκρυπτογράφηση... ;)
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Το μνμ το έβγαλε απο τον updater πριν κάνει επαννεκίνηση στο twrp.Δεν έχω κάποιο κωδικό και η εγκατάσταση προχώρησε κανονικά.
  • Ο/H johnnie έγραψε:

Εκανα στο lavender αναβάθμιση στην τελευταία μέσω του updater στο κινητό και μου κρυπτογραφήθηκε η μνήμη. Δοκίμασα όλες τις twrp εκδόσεις για lavender αλλά σε όλες μου ζητάει κωδικό όταν μπαίνω στο twrp.
    Το τηλέφωνο σου έχει κρυπτογραφηθεί και πρέπει να κάνεις φορματ.
    Όποιο twrp και να βάλεις θα έχεις το ίδιο πρόβλημα αν δεν κάνεις φορματ.
    Το τελευταίο twrp κάνει 100% αποκρυπτογράφηση ακόμη και στην νέα stable rom.

• Διαφήμιση
  • Την περασα απο πανω ολα οκ μεχρι στιγμης :thumbsup: edit.διαχωρισμος οθονης δεν δουλευει ειναι θα ελεγα πολυ smooth η λειτουργεια της rom αν και εχω απενεργοποιηση τα παρακατω
    Images
    • IMG_20200430_183310.jpg

341,81 kB, 1.080×2.340, viewed 84 times
    • Screenshot_2020-04-30-16-24-42-536_com.miui.home.jpg

315,32 kB, 1.080×2.340, viewed 91 times
  • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H johnnie έγραψε:

Εκανα στο lavender αναβάθμιση στην τελευταία μέσω του updater στο κινητό και μου κρυπτογραφήθηκε η μνήμη. Δοκίμασα όλες τις twrp εκδόσεις για lavender αλλά σε όλες μου ζητάει κωδικό όταν μπαίνω στο twrp.
    Το τηλέφωνο σου έχει κρυπτογραφηθεί και πρέπει να κάνεις φορματ.Όποιο twrp και να βάλεις θα έχεις το ίδιο πρόβλημα αν δεν κάνεις φορματ.
    Το τελευταίο twrp κάνει 100% αποκρυπτογράφηση ακόμη και στην νέα stable rom.

Μία ερώτησση..πώς καταλαβαίνεις ότι το τηλέφωνο είναι κρυπτογραφημένο?Σε περιβάλλον ανδρoid είναι όλα τα τηλέφωνα κρυπτογραφημένα και μπαίνοντας σε twrp το αποκρυπτογραφεί?
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Αν σας ζητάει κωδικό βάζετε αυτό που έχετε ορίσει ως PIN.
    Αν δεν μπορεί το TWRP να δει τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας και σας ζητάει κωδικό που δεν γίνεται αποδεκτός, τότε θα πρέπει να βρείτε μία νεώτερη έκδοση του TWRP που μπορεί να κάνει αποκρυπτογράφηση... ;)
    Μοτίβο είχα και δοκίμασα να βάλω με νούμερα τις θέσεις που είχα στο μοτίβο αλλά τίποτα. Μόνο με format data έστρωσε αλλά έχασα όλα μου τα αρχεία γιατί μου έσβησε και το local backup που είχα κάνει και μου κόστισε αρκετά. Από δω και πέρα πριν από κάθε αναβάθμιση θα κάνω backup και ο,τι άλλο χρειάζεται για να είμαι εξασφαλισμένος. Έχω κάνει πόσες αναβαθμίσεις σε διάφορα xiaomi τηλέφωνα πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Τέλος πάντων το καλό είναι οτι η τελευταία έκδοση μέχρι στιγμής είναι πολύ πιο σταθερή και γρήγορη από την προηγούμενη και βλέπω οτι κρατάει και η μπαταρία περισσότερο. Μια τελευταία ερώτηση μου έχει βγάλει μια άσπρη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης που όταν την κάνεις swap κάνει εναλλαγή στις εφαρμογές, αυτή η γραμμή γίνετε απο κάπου να κρυφτεί;
  • Διαφήμιση
  • Στα νέα τηλέφωνα όντως πολλές συσκευές είναι κρυπτογραφημένες ακόμη και αν δεν έχουν κάποιο pin.
    Το twrp κάνει αποκρυπτογράφηση μόνο όταν μπορεί.
    Στην περίπτωση του lavender αν κάνουμε κάποια ενέργεια και νοιώσει η συσκευή ότι απειλείται κρυπτογραφειται με διαφορετικό τρόπο (βλέπετε ζητάει pin σε μαύρη οθόνη ακόμη και σε περιβάλλον miui) .
    Τότε δεν γλυτώνουμε το φορμάτ με τίποτα.
    Εσύ που είχες πρόβλημα με to note 7 ίσως να δοκίμασες κάποιο twrp που δεν έκανε decrypt και το ενεργοποίησε .
    Ξαφνικά θεωρώ αδύνατο να το ενεργοποιήσει.