Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 137.

• Magic WormHole

Sasa25 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Sasa25: “Ευχαριστώ δάσκαλε! ” Η xiaomi είναι εταιρεία κατασκευής των συσκευών μας. Το Miui είναι το λειτουργικό της που βασίζεται στο android. Οι official rom χωρίζονται: Α) σε china rom beta, stable χωρίς play store και ως γλώσσες κινέζικα, αγγλικά. Β) global rom beta, stable με προεγκατεστημένο το play store, ελληνική γλώσσες και άλλες 45+ ακόμη γλώσσες. Τα δυο τελευταία χρόνια φυσικά σε συνεργασία με την google κυκλοφόρησε το pure android για συγκεκριμένε…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Πάρε κάτι να διαβάσεις. Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων! ” Ωραία το διάβασα αυτό και τα κατάλαβα αυτά που έγραφες...περίπου! H xtrv τι είναι ακριβώς όμως; Και θέλει διαφορετική διαδικασία για να την περάσω; Δεν είναι μέσω fastboot όπως πέρασα τώρα την άλλη;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ευχαριστώ δάσκαλε!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “@Sasa25 Η Xiaomi βαφτίζει τις συσκευές της. Whyred είναι το κωδικό όνομα του Redmi note 5. Το ίδιο τηλέφωνο έχουμε και όντως δε χρειάζεται να ανησυχείς. Μόλις του περάσεις και την global Rom (ή την xtrv) θα είσαι μια χαρά. ” Δεν ξέρω ακόμα τι θα του περάσω, γιατί δεν έχω καταλάβει τι είναι καλύτερο να του περάσω. Απ'ότι κατάλαβα global είναι η διεθνής έκδοση, που όμως δεν έχει ελληνικά, αλλά θα μπορώ να κάνω τα updates πατώντας στα update του κινητού χωρίς πρόβλημα και …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Καλημέρα και καλή βδομάδα παιδιά Kαλώς όρισες στα ενδότερα @Sasa25 και καλά ξεμπερδέματα (όχι με το whyred, αυτό είναι τίποτα ) ” Καλή εβδομάδα και από μένα και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Δεν ανησυχώ για το whyred γιατί δεν ξέρω τι είναι!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Συμπάθησε τον Μανώλη και τον nas που την βοήθησαν για αυτό μπήκε εδώ. ” Τον Μάκη/Μανώλη (έχω μπερδευτεί με αυτό το παιδί), τον Nas και μην ξεχνάμε κι εσένα! Χάρη σε εσένα ήρθα εδώ και με βοηθήσατε. Είμαι σίγουρη ότι η κοινότητα εδώ έχει και άλλα καλά παιδιά, απλά με εσάς έχω μιλήσει πιο πολύ, γι'αυτό και σας αναφέρω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από Sasa25: “να με καθοδηγήσεις βήμα-βήμα τηλεφωνικά, σχετικά με το τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια. ” Σιγά μην ξέρει..... ” Παράθεση από zanos: “Παράθεση από Sasa25: “@demakhs Το δίκαιο για να επανορθώσεις, θα είναι σε 14 μέρες και κάτι ώρες, να με πάρεις τηλέφωνο στο Discord και να με καθοδηγήσεις βήμα-βήμα τηλεφωνικά, σχετικά με το τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια. Να μην βρει αυτό το μεγάλο κακό τον Μάκη, αλλά εσένα! Χαίρεσαι; ” Factory reset αυτό μόνο ξέρει και …

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Το δίκαιο για να επανορθώσεις, θα είναι σε 14 μέρες και κάτι ώρες, να με πάρεις τηλέφωνο στο Discord και να με καθοδηγήσεις βήμα-βήμα τηλεφωνικά, σχετικά με το τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια. Να μην βρει αυτό το μεγάλο κακό τον Μάκη, αλλά εσένα! Χαίρεσαι;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από Sasa25: “Αυτό που με προβληματίζει αυτή τη στιγμή είναι πώς ο Demakhs, που στην κυριολεξία μου πρόσφερε μηδέν βοήθεια στο οτιδήποτε, με κάνει mention συνέχεια στα ποστ του και με λέει και σκουληκαντέρα από πάνω! Dhmakhs, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι και το αγαπημένο μου πρόσωπο εδώ μέσα...Ξεκάθαρα. ” Έτσι το σωστό να λέγεται.Με ποιά δικαιοδοσία κάνει mention ο νεαρός που δε βοήθησε και σε κάτι?? Άκου εκτόνωση της πίεσης ο Γιώργος σε αυτές τις δύσκολ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Ήξερε ότι ο @makis1024 @NasDriver θα σε βοηθήσουν. Εκείνος ανέλαβε το κομμάτι της εκτόνωσης της πίεσης που είχες. Αλλά γενικά όταν σε αποκαλεί σκουληκαντέρα είναι τιμητικό. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλιστα...Τι να πω; Υποθέτω ότι εσύ ξέρεις καλύτερα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Τον παρεξηγησες τον Μήτσος στο βάθος του χρόνου θα τον συμπαθήσεις. Είναι καλό παιδάκι αρκεί να δείξεις κατανόηση. ” Τον παρεξήγησα σε τι; Εγώ μιλάω με γεγονότα. Άντε να του αναγνωρίσω το ελαφρυντικό ότι προσπαθούσε να με "διασκεδάσει" κάνοντας χιούμορ, την ώρα που περνούσα τον Γολγοθά μου και είχα κατασκηνώσει στο φόρουμ, περιμένοντας απαντήσεις από όλους τους υπόλοιπους!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτό που με προβληματίζει αυτή τη στιγμή είναι πώς ο Demakhs, που στην κυριολεξία μου πρόσφερε μηδέν βοήθεια στο οτιδήποτε, με κάνει mention συνέχεια στα ποστ του και με λέει και σκουληκαντέρα από πάνω! Dhmakhs, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι και το αγαπημένο μου πρόσωπο εδώ μέσα...Ξεκάθαρα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Θα μ' άρεσε να τη δω ακόμα μια φορά, απευθυνόμενη όμως αυτή τη φορά στον φίλο μου τον Μάκη, να δω πως θα καταφέρει να το διαχειριστεί αυτό που θα τον εύρει!!! Φτάσαμε πολύ κοντά όμως, με την φίλτατη σκουληκαντερα @Sasa25 !!! ” Σας έχω πει ότι δεν έχω ξαναγράψει σε φόρουμ στη ζωή μου, πριν να έρθω εδώ για να ζητήσω βοήθεια; To myphone εξαιρείται, γιατί μια που έγραψα και μια που με "γράψανε". Τι είναι αυτό το thread; Για ποια πράγματα επιτρέπεται να μιλάω εδώ, για να μην εί…

• Α, σπρώξιμο ήθελαν; Ε, πού να το ξέρω; Με αυτό το κινητό βρίσκομαι σε διαρκή πανικό,μην κάνω κάτι και χαλάσει! Εντάξει, το λύσαμε κι αυτό. Θα σας ξαναπρήξω σε 14 μέρες και...κάτι ώρες! Ευχαριστώ.

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από Sasa25: “Δεν ξαναλλάζω MiAccount μετά από ό,τι τράβηξα, μέχρι να πάει το κινητό για ανακύκλωση! Οκ κατάλαβα και όπως έχω ξαναπεί, τα μπράβο ανήκουν σε εσάς που ασχολείστε μαζί μου ακόμα και 3:30 η ώρα τα ξημερώματα και με βοηθάτε τόσες μέρες να διορθώσω τις βλακείες που έχω κάνει ως τώρα. Ειλικρινά, χίλια ευχαριστώ! ” Μπράβο σου όμως, τα παίρνεις τα γράμματα πολύ γρήγορα! Άλλη αν ήταν θα είμασταν ακόμη στο τι είναι bootloader! Καλά λέει ο Μάκης, έχεις τα φόν…

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Sasa25: “Παράθεση από spideman3: “Και προσοχή μην το τρέξεις νωρίτερα θα ξεκινήσει πάλι από το 360. ” Τι εννοείς δάσκαλε; Να μην τρέξω τι; ” Μην φοβάσαι , το κοντέρ θα μηδενίσει μόνο εάν αλλάξεις mi account. Με το ίδιο mi account μπορείς κάθε λεπτό να τσεκάρεις χωρίς να έχεις πρόβλημα. ” Εντάξει, σε εμπιστεύομαι. Εξάλλου και κάτι να πάει στραβά, το πολύ-πολύ να έρθω πάλι εδώ να σας γράφω τον πόνο μου! Δεν είναι και τόσο κακό. Πρέπει να παραδεχτείτε ότι θα σα…

• Παράθεση από spideman3: “Και προσοχή μην το τρέξεις νωρίτερα θα ξεκινήσει πάλι από το 360. ” Τι εννοείς δάσκαλε; Να μην τρέξω τι;

• Παράθεση από spideman3: “Το έτρεξες το mi unlock tools? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν ρωτάς εμένα,ναι. Μου έβγαλε χρόνο αναμονής 360 ώρες. Προσπαθώ να μην γράφω άσχετα, γιατί θα μου φωνάζει πάλι ο Μάκης για "off topic"!

• Δεν ξαναλλάζω MiAccount μετά από ό,τι τράβηξα, μέχρι να πάει το κινητό για ανακύκλωση! Οκ κατάλαβα και όπως έχω ξαναπεί, τα μπράβο ανήκουν σε εσάς που ασχολείστε μαζί μου ακόμα και 3:30 η ώρα τα ξημερώματα και με βοηθάτε τόσες μέρες να διορθώσω τις βλακείες που έχω κάνει ως τώρα. Ειλικρινά, χίλια ευχαριστώ!

• Τα έκανα όλα σωστά αυτή τη φορά και μου έδειξε χρόνο αναμονής 360 ώρες. Για να μπαίνω να τσεκάρω πόσες ώρες έμειναν, θα πρέπει να επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία; Δηλαδή MiUnlock-->το MiAccount-->Σύνδεση κινητού--> Unlock, μέχρι να με βγάλει στην οθόνη που με έβγαλε τώρα και μου έδειξε τις ώρες;