Θα εμφανιστεί ή δεν θα εμφανιστεί...ιδού η απορία...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈτσι το σωστό να λέγεται.Ο/H Sasa25 έγραψε:
Αυτό που με προβληματίζει αυτή τη στιγμή είναι πώς ο Demakhs, που στην κυριολεξία μου πρόσφερε μηδέν βοήθεια στο οτιδήποτε, με κάνει mention συνέχεια στα ποστ του και με λέει και σκουληκαντέρα από πάνω! Dhmakhs, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι και το αγαπημένο μου πρόσωπο εδώ μέσα...Ξεκάθαρα.![]()
Very well said!Ο/H alvin1983 έγραψε:
Έτσι το σωστό να λέγεται.Με ποιά δικαιοδοσία κάνει mention ο νεαρός που δε βοήθησε και σε κάτι??Ο/H Sasa25 έγραψε:
Αυτό που με προβληματίζει αυτή τη στιγμή είναι πώς ο Demakhs, που στην κυριολεξία μου πρόσφερε μηδέν βοήθεια στο οτιδήποτε, με κάνει mention συνέχεια στα ποστ του και με λέει και σκουληκαντέρα από πάνω! Dhmakhs, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι και το αγαπημένο μου πρόσωπο εδώ μέσα...Ξεκάθαρα.![]()
Άκου εκτόνωση της πίεσης ο Γιώργος σε αυτές τις δύσκολες ώρες που πέρασαν.
Εκτόνωση της πίεσης θα ήταν να τη καθησύχαζε ότι ο @makis1024 και ο @NasDriver ξέρουν τα πάντα και θα τη βοηθήσουν και θα τα καταφέρει να ξεμπλέξει.
Όχι να κάνει χαβαλέ τη δύσκολη εκείνη ώρα. Τς τς τς τς τς τς Γιώργο @spideman3 απο σένα τέτοια στήριξη δε τη περίμενα.
Σκουλήκι @demakhs για βγες από τη τρύπα Να ξεκαθαρίσεις τις λάσπες.
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Τελικα αυτή η τρουπα το 'χει τερματίσει και 3D και popcorn προσφέρει το άλλο θέλουμεΟ/H makis1024 έγραψε:
Μήτσο τρώει καλύτερα popcorn , αυτός που τρώει τελευταία, χθες εσύ, σήμερα εγώ...
Σιγά μην ξέρει.....Ο/H Sasa25 έγραψε:
να με καθοδηγήσεις βήμα-βήμα τηλεφωνικά, σχετικά με το τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια.
Factory reset αυτό μόνο ξέρει και μάλιστα έχει πάρει και Ντοκτορά βέβαιος βέβαιος.Ο/H Sasa25 έγραψε:
@demakhs Το δίκαιο για να επανορθώσεις, θα είναι σε 14 μέρες και κάτι ώρες, να με πάρεις τηλέφωνο στο Discord και να με καθοδηγήσεις βήμα-βήμα τηλεφωνικά, σχετικά με το τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια. Να μην βρει αυτό το μεγάλο κακό τον Μάκη, αλλά εσένα! Χαίρεσαι;
Ο/H geotzia έγραψε:
Σιγά μην ξέρει.....Ο/H Sasa25 έγραψε:
να με καθοδηγήσεις βήμα-βήμα τηλεφωνικά, σχετικά με το τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια.
Ο/H zanos έγραψε:
Factory reset αυτό μόνο ξέρει και μάλιστα έχει πάρει και Ντοκτορά βέβαιος βέβαιος.Ο/H Sasa25 έγραψε:
@demakhs Το δίκαιο για να επανορθώσεις, θα είναι σε 14 μέρες και κάτι ώρες, να με πάρεις τηλέφωνο στο Discord και να με καθοδηγήσεις βήμα-βήμα τηλεφωνικά, σχετικά με το τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια. Να μην βρει αυτό το μεγάλο κακό τον Μάκη, αλλά εσένα! Χαίρεσαι;![]()