Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.

• Βοήθεια με νέο mi5s [SOLVED]

Slash - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

ειμαι ετοιμος

Μήνυμα

μισό να το κατεβάσω... =============== Μαρ 6th 2017, 8:52pm =============== οκ είμαι έτοιμος

Μήνυμα

ναι κανένα πρόβλημα

Μήνυμα

ναι δεν ξέρω τι να πω.... στην φάση που είναι τώρα το κινητό μπορώ να βάλω την ελληνική;

Μήνυμα

οκ, θα βάλω την China dev(Xiaomi Mi 5s Latest China Developer Version Fastboot File Download) . Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια!!!! =============== Μαρ 6th 2017, 8:39pm =============== Έβαλα την china dev και τράβηξα και τις 2 φώτο με την καινούργια rom. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31576/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31577/

Μήνυμα

Θα περιμένω την έγκριση και θα βάλω την china και μετά να περάσω την ελληνική.<----άκυρο αυτό... Να βάλω αυτήν;(Xiaomi Mi 5s Latest Global Stable Version Fastboot File Download) η αυτήν; (Xiaomi Mi 5s Latest China Developer Version Fastboot File Download)

Μήνυμα

Τώρα έτσι όπως είναι δεν μπορώ να βάλω την ελληνική ε;..... οκ τώρα το διάβασα....

Μήνυμα

developer έχει μόνο China. Global έχει stable. (Xiaomi Mi 5s Latest China Developer Version Fastboot File Download) (Xiaomi Mi 5s Latest Global Stable Version Fastboot File Download) =============== Μαρ 6th 2017, 6:55pm =============== Βασικά εγώ είχα κατεβάσει από εδώ αυτά τα δυο. Δεν κάνουν ένα από αυτά που κατέβασα; (xiaomi-miui-hellas-6.0_capricorn_V8_Stable-V8.0.10.0) (xiaomi-miui-hellas-6.0_capricorn_XTRVbeta1_Stable_V8.2.2.0)

Μήνυμα

Ακόμα περιμένω την έγκριση από την xiaomi. Σήμερα το παρέλαβα και δεν έχω πειράξει τίποτα.

Μήνυμα

Ναι αλλά μισό να πάω να ανοίξω τον υπολογιστή να το ανεβάσω =============== Μαρ 6th 2017, 6:35pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31555/

Μήνυμα

Όχι, αλλά νομίζω πως έχει. Τσέκαρα και το bootloader και δεν είναι κλειδωμένο. =============== Μαρ 6th 2017, 6:28pm =============== Έχει την v8.0.3.0.magmidi

• Mi5s - Screen Protectors και Θήκες

Μήνυμα

Λέω να πάρω τελικά αυτήν. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31553/

Μήνυμα

Καλησπέρα!!!! Σήμερα παρέλαβα το Mi5s 4\32 και έχει αγγλικά απάνω. Χρειάζομαι το φώτα σας τι να κάνω από εδώ και πέρα ώστε να περάσω τα ελληνικά. =============== Μαρ 6th 2017, 5:02pm =============== Εδforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31547/ω και μια φωτογραφία από το "About Phone". Αίτηση για ξεκλείδωμα έχω κάνει αλλά δεν έλαβα απάντηση ακόμα.

• Redmi Note 4 ή MI 5s

Μήνυμα

Εννοείται το mi5s!!!! Εγώ το παραλαμβάνω αύριο (επιτέλους)

• Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση έχω. Πάω να κάνω την αίτηση και μου βγάζει το λάθος στην σελίδα που βάζουμε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου... "Please input correct name" δίπλα στο όνομα. έχω βάλει το όνομα μου, έχω βάλει το nick name μου, μέχρι και τον αριθμό έχω βάλει που αντιστοιχεί στον λογαριασμό μου. Τι κάνω λάθος βρε παιδιά και δεν με αφήνει να τελειώσω την αίτηση; =============== Φεβ 28th 2017, 7:49pm =============== Επιτέλους έβγαλα άκρη. Ήθελε να βάλω στο προφίλ μου το όνομα και μόλι…

Μήνυμα

Και εγω ειμαι έτοιμος να την παραγγείλω μέσω eBay. Μου αρέσει αρκετά. Ελπίζω να "κάθεται" καλα και στο κινητό

Μήνυμα

Έχεις απόλυτο δίκιο.... Λογικά αυτή θα παραγγείλω.

Μήνυμα

Για αυτή την θήκη τι λέτε; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31097/

• αγορα xiaomi mi 5s

Μήνυμα

οκ σε ευχαριστώ. Θα ρίξω μια ματιά εκεί.

• αγορα xiaomi mi 5s

Μήνυμα

Off topic.... έχεις να προτείνεις αγορά θήκης από κάπου εκτός από το aliexpress? (ωραία θήκη παρεμπιπτόντως....)