Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
-
Βοήθεια με νέο mi5s [SOLVED]
Μήνυμαειμαι ετοιμος
-
Μήνυμαμισό να το κατεβάσω... =============== Μαρ 6th 2017, 8:52pm =============== οκ είμαι έτοιμος
-
Μήνυμαναι κανένα πρόβλημα
-
Μήνυμαναι δεν ξέρω τι να πω.... στην φάση που είναι τώρα το κινητό μπορώ να βάλω την ελληνική;
-
Μήνυμαοκ, θα βάλω την China dev(Xiaomi Mi 5s Latest China Developer Version Fastboot File Download) . Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια!!!! =============== Μαρ 6th 2017, 8:39pm =============== Έβαλα την china dev και τράβηξα και τις 2 φώτο με την καινούργια rom. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31576/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31577/
-
ΜήνυμαΘα περιμένω την έγκριση και θα βάλω την china και μετά να περάσω την ελληνική.<----άκυρο αυτό... Να βάλω αυτήν;(Xiaomi Mi 5s Latest Global Stable Version Fastboot File Download) η αυτήν; (Xiaomi Mi 5s Latest China Developer Version Fastboot File Download)
-
ΜήνυμαΤώρα έτσι όπως είναι δεν μπορώ να βάλω την ελληνική ε;..... οκ τώρα το διάβασα....
-
Μήνυμαdeveloper έχει μόνο China. Global έχει stable. (Xiaomi Mi 5s Latest China Developer Version Fastboot File Download) (Xiaomi Mi 5s Latest Global Stable Version Fastboot File Download) =============== Μαρ 6th 2017, 6:55pm =============== Βασικά εγώ είχα κατεβάσει από εδώ αυτά τα δυο. Δεν κάνουν ένα από αυτά που κατέβασα; (xiaomi-miui-hellas-6.0_capricorn_V8_Stable-V8.0.10.0) (xiaomi-miui-hellas-6.0_capricorn_XTRVbeta1_Stable_V8.2.2.0)
-
ΜήνυμαΑκόμα περιμένω την έγκριση από την xiaomi. Σήμερα το παρέλαβα και δεν έχω πειράξει τίποτα.
-
ΜήνυμαΝαι αλλά μισό να πάω να ανοίξω τον υπολογιστή να το ανεβάσω =============== Μαρ 6th 2017, 6:35pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31555/
-
ΜήνυμαΌχι, αλλά νομίζω πως έχει. Τσέκαρα και το bootloader και δεν είναι κλειδωμένο. =============== Μαρ 6th 2017, 6:28pm =============== Έχει την v8.0.3.0.magmidi
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα!!!! Σήμερα παρέλαβα το Mi5s 4\32 και έχει αγγλικά απάνω. Χρειάζομαι το φώτα σας τι να κάνω από εδώ και πέρα ώστε να περάσω τα ελληνικά. =============== Μαρ 6th 2017, 5:02pm =============== Εδforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31547/ω και μια φωτογραφία από το "About Phone". Αίτηση για ξεκλείδωμα έχω κάνει αλλά δεν έλαβα απάντηση ακόμα.
-
Redmi Note 4 ή MI 5s
ΜήνυμαΕννοείται το mi5s!!!! Εγώ το παραλαμβάνω αύριο (επιτέλους)
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Slash - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση έχω. Πάω να κάνω την αίτηση και μου βγάζει το λάθος στην σελίδα που βάζουμε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου... "Please input correct name" δίπλα στο όνομα. έχω βάλει το όνομα μου, έχω βάλει το nick name μου, μέχρι και τον αριθμό έχω βάλει που αντιστοιχεί στον λογαριασμό μου. Τι κάνω λάθος βρε παιδιά και δεν με αφήνει να τελειώσω την αίτηση; =============== Φεβ 28th 2017, 7:49pm =============== Επιτέλους έβγαλα άκρη. Ήθελε να βάλω στο προφίλ μου το όνομα και μόλι…
-
αγορα xiaomi mi 5s
Μήνυμαοκ σε ευχαριστώ. Θα ρίξω μια ματιά εκεί.
-
αγορα xiaomi mi 5s
ΜήνυμαOff topic.... έχεις να προτείνεις αγορά θήκης από κάπου εκτός από το aliexpress? (ωραία θήκη παρεμπιπτόντως....)