Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Παράθεση από demakhs: “όχι ΟΤΑ, αλλά κάνεις download το καινούριο zip και το φλασάρεις πανεύκολα χωρίς να χάσεις δεδομένα, ρυθμίσεις κ.λ.π. Για κάποιες συσκευές είναι έκδοση 5.1 και για κάποιες 6.0.1 Περί stable rom εδώ: [Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! ” Κατάλαβα, μπορείς να μου πεις εν συντομία τι πρέπει να κάνω για να πάρω έγκριση για ξεκλείδωμα του bootloader;
-
Παράθεση από kostasrose: “κατέβασε την τελευταία ελληνική stable της κοινότητας και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, πόσο μάλλον ο πατέρας σου που δεν νομίζω να του κάνει και "ακραία" χρήση. ” Όντως δεν κάνει ακραία χρήση. Απλά θέλει να έχει ελληνικά και να είναι σταθερό. Βασικά, κι εγώ θέλω να είναι σταθερό, γιατί θα φύγω για σπουδές σε λίγο καιρό και θα είναι λίγο δύσκολο να του εξηγώ οτιδήποτε του εμφανίζει το τηλέφωνο.
-
Ειλικρινά δεν περίμενα τόσες απαντήσεις και τόσο σύντομα. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό! Έχω μεγάλη εμπειρία από αλλαγές rom, αλλά όχι σε Xiaomi. Έχω ασχοληθεί κυρίως με LG, Samsung και Sony. Το κινητό το παρήγγειλα για τον πατέρα μου και αυτό που θέλω είναι μία σταθερή rom που να έχει ελληνικά. Ποια είναι η καλύτερη σύμφωνα με αυτές τις απαιτήσεις;
-
Καλησπέρα παιδιά, παρήγγειλα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro (32GB) από το gearbest (στα 180€ βγήκε, το gray) και έχω ορισμένες απορίες. Καταρχάς να σας πω ότι είμαι καινούριος με την Xiaomi και έχω ήδη διαβάσει τον αναλυτικό οδηγό για εμάς τους newbies. Αυτό που θέλω αρχικά να ρωτήσω, είναι τι είδους rom είναι αυτή που θα δείτε στο επισυναπτόμενο screenshot, τα οποία πήρα από το site του gearbest. Είναι η κατάλληλη; Πρόκειται για την rom με την οποία θα έρθει το κινητό (όπως γράφει) και υποστηρίζει …