Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 101.
-
Καλησπέρα! Επείγον πρόβλημα. Εντελώς ξαφνικά σήμερα το πρωί και ενώ είχα το κινητό στην τσέπη, όταν το έβγαλα έλειπαν όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές. Δεν ξέρω αν πατήθηκε κάτι ή έγινε αυτόματα. Προσπάθησα να κάνω επαναφορά μέσω του mi cloud αλλά το τελευταίο αντίγραφο που έχει κρατημένο είναι μετά το σβήσιμο των εφαρμογών. Ελπίζω πραγματικά να μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω επαναφορά!!
-
Παράθεση από geoanto555: “Ναι, φυσικά θα διορθωθεί αλλά αν υπάρχει θέμα με το πλαίσιο του κινητού ίσως ξανα γίνει. ” Επειδή η αλλαγή οθόνης ενέχει κάποιο ρίσκο (έχω ακούσει διάφορες ιστορίες για προβλήματα σε συσκευές μετά από αλλαγή οθόνης) έχεις να μου προτείνεις κάποιον καλό τεχνικό στη Θεσσαλονίκη;;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tzimis: “Παίζει να έχουν καεί pixels; ” φαίνεται να είναι πίεση της οθόνης από κάποιο στράβωμα.Δεν διορθώνεται και σιγά σιγά θα μεγαλώσει λιγάκι. Δες το κινητό σου γύρω-γύρω αν έχει κάποιο στράβωμα-πάτημα. Κυρίως από την "απέναντί" πλευρά. ” Δεν φαίνεται να έχει κάτι σε στραβωμα. Δηλαδή δεν θα διορθωθεί με αλλαγή οθόνης;
-
Καλησπέρα στην παρέα! Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο "μέρος" για την ερώτηση μου. Έχω το mi5s ένα χρόνο περίπου και το τελευταίο διάστημα (2 μήνες περίπου) παρατήρησα στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης μια σκιά, σαν κάτι να έχει καεί. Αργότερα επεκτάθηκε και πιο κάτω και νομίζω ότι πλέον είναι σταθερά έτσι χωρίς να μεγαλώνει. Δεν φαίνεται σε μαύρη οθόνη, μόνο σε ανοιχτόχρωμες και κυρίως σε λευκό φόντο. Παίζει να έχουν καεί pixels;
-
Ψήφισα και γω και θα συνεχίσω να ψηφίζω κάθε μέρα μέχρι το τέλος με το όνομα χρήστη tzimis10 Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από derveni: “Απεγκατασταση το δακτυλικο και πέρασμα με γλώσσα Αγγλικά ” Δεν έχω πρόβλημα με το δακτυλικό στη συσκευή, δουλεύει άψογα. Με το δακτυλικό στην εφαρμογή της Alpha bank έχω. Έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής και εκ νέου εγκατάσταση και τώρα που πάω να ρυθμίσω το δακτυλικό με πετάει έξω εμφανίζοντας αυτό το μήνυμα. Προσπάθησα και με Αγγλικά και με πέταξε πριν προλάβω να το κάνω!
-
Καλημέρα στην παρέα! Εδώ και λίγες μέρες έχω πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα στην εφαρμογή της Alpha Bank. Ενώ το είχα ρυθμισμένο και δούλευε απροβλημάτιστα για αρκετό καιρό, προχτές στην προσπάθεια μου να μπω στο λογαριασμό με πέταξε έξω και έβγαλε μια ειδοποίηση! Έκανα απεγκατάσταση, εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής και όταν πάω να ρυθμίσω το δακτυλικό αποτύπωμα με πετάει πάλι έξω και βγάζει την ίδια ειδοποίηση. Με τους κωδικούς μπαίνω κανονικά! Καμιά ιδέα;
-
Παράθεση από geotzia: “@tzimis Απλά όταν δεν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα θα το έχεις μόνιμα στο 2g only. Οταν πάλι θέλεις τα δεδομένα θα το βάζεις στο Δίκτυα 4g Mπορείς να το κάνεις εύκολα κατεβάζοντας την κουρτίνα ενεργοποιείς τα δεδομένα και έπειτα κρατώντας πατημένο τον ίδιο διακόπτη σε πάει στην καρτέλα με το 2g-3g -4g οπότε εκεί διαλέγεις το 4g.. Γιά όλα αυτά φταίει πιό πολύ η περιοχή σου..δεν έχεις καλό σήμα 3g-4g, αν δεις τώρα με το 2g έχει στρώσει(πρασινίσει) πολύ το σήμα!! ” Δεν έχει να κ…
-
Παράθεση από geotzia: “@tzimis Έχεις μεγάλο πρόβλημα..H ρομ δεν πρέπει να είναι,την ίδια φοράω και εγώ και δεν έχω θέμα... Στην επόμενη φόρτιση και αν είσαι ρουτ δοκίμασε να κάνεις αυτό: Manual battery calibration. και βλέπουμε.. Τώρα που το ξαναείδα καλύτερα πρόσεξα ότι το σήμα σου είναι χάλια...δοκίμασε πρίν το calibration να βάλεις σαν πρωτιμώμενο τύπο δικτύου -Μονο δίκτυα 2G-(τουλάχιστον όταν δεν χρησιμοποιείς δεδομένα) και ξαναδές το μπας και στρώσει ” Έκανα αυτό που περιγράφεις (έβαλα μόνο…
-
Πως κάνω manual calibration; Δεν ξέρω αν είμαι root. Πέρασα τη rom που αναφέρω παραπάνω από δω από το φόρουμ. Το πρόβλημα χειροτερεύει. Όπως είπα ξεκίνησε πριν 2-3 μέρες να τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία και σήμερα πλέον μιλώντας στο τηλέφωνο ζεσταίνεται πάρα πολύ το κινητό, σε σημείο να μην μπορείς να το πλησιάσεις στο αυτί γιατί καίγεσαι και βγάζει ενδείξεις υψηλής θερμοκρασίας της μπαταρίας κατά διαστήματα.
-
Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από tzimis: “Αναμονή GSM ” Δεν βλέπω κάτι παράξενο.. να ξέρεις όσο πιό λίγο δουλεύεις το κινητό τόσο περισότερο θα ανεβαίνει το ποσοστό της αναμονής gsm,εμένα όταν δεν το δουλεύω καθόλου μπορεί να πάει και 75%, δεν μας είπες όμως πόσες ώρες οθόνης είναι το 9,7% που βλέπω και πόσες ώρες-μέρες είναι με την μπαταρία(στην καρτέλα με το ρολογάκι).Τότε μόνο θα βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.. ” Το κινητό φορτίστηκε το βράδυ, το πρωί ήταν στο 100%. Η φωτογραφία που βλέπεις μ…
-
Καλημέρα! Έχω πρόβλημα με τη μπαταρία στο redmi pro της γυναίκας μου. Εδώ και κάποιες μέρες τελειώνει πολύ πολύ γρήγορα η μπαταρία σε 4-5 ώρες χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Ενώ στην αρχή κρατούσε πολύ παραπάνω! Η rom που φοράει είναι αυτή: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43048/ =============== Σεπ 15th 2017, 9:49am =============== Ψάχνοντας λίγο τη χρήση της μπαταρίας παρατήρησα τη πολύ μεγάλη κατανάλωση που κάνει η "Αναμονή GSM" και μου έκανε εντύπωση. Δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά δεν μου φα…
-
Καλησπέρα στην παρέα! Πριν λίγο καιρό με είχατε βοηθήσει να φλασάρω την ελληνική xtrv stable 8.1.2.0 στο redmi pro της γυναίκας μου. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι πολύ ευχαριστημένη. Το κινητό αργεί κάποιες φορές να φορτώσει εφαρμογές και τρώει και κάτι κολλήματα! Σκέφτομαι να της την αλλάξω. Να πάω στην τελευταία stable ή να δοκιμάσω την τελευταία dev;;