Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 87.

• Asus k013_1

toninio7ak - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Μήπως έχει κανένας διαθέσιμη ρομ για το tablet asus k013_1 ή να μου στείλει την διαδικασία unbrick της εν λόγω συσκευής.; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

toninio7ak - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από toninio7ak: “Παράθεση από toninio7ak: “Παράθεση από stergiost3: “Πως βάζω το browser τις xiaomi πάλι στην επιφάνεια, την έσβησα μάλλον κατά λάθο ” Mi Browser 8.5.9 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror Το κατεβάζεις κ κάνεις εγκατάσταση.!!!” ΑΓΝΟΗΣΕ το πιο πάνω... Υπάρχει στο play store.8ef5ff8e05d6d748b238513705a72e98.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λυπάμαι... Ούτε αυτό λειτουργεί... Ζητώ συγγνώμη... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από toninio7ak: “Παράθεση από stergiost3: “Πως βάζω το browser τις xiaomi πάλι στην επιφάνεια, την έσβησα μάλλον κατά λάθο ” Mi Browser 8.5.9 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror Το κατεβάζεις κ κάνεις εγκατάσταση.!!!” ΑΓΝΟΗΣΕ το πιο πάνω... Υπάρχει στο play store.8ef5ff8e05d6d748b238513705a72e98.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από stergiost3: “Πως βάζω το browser τις xiaomi πάλι στην επιφάνεια, την έσβησα μάλλον κατά λάθο ” Mi Browser 8.5.9 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror Το κατεβάζεις κ κάνεις εγκατάσταση.!!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostasnekt: “Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος ούτως ώστε να ακούω μουσική από το youtube μέσω του bluetooth hands free ακουστικού?” Όταν συνδεθεί το bluetooth θα ενεργοποιήσεις την επιλογή για πολυμέσα.!!! Αυτό θα το βρει στο μενού του bluetooth μετά την ζεύξη του bluetooth με το κινητό σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από toninio7ak: “ ” Εισαι απο τους τυχερους λοιπον. Ελπιζω και το δικο μου με τον καιρο να στρωσει. παντως ακομη και ετσι, 50€ για να αλλαξω οθονη .... ΔΕΝ ΔΙΝΩ. Το κραταω για εφεδρικη συσκευη, μια και ειναι πληρως λειτουργικη Απλα θα αναγκαστω αν δεν στρωσει μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα (δεν μπορω να το προσδιορισω), να αγορασω αλλη συσκευη για το γιο μου ..... :sad:” Μια λεπτομέρεια. Flashαρα την fastboot rom 5-6 φορές γιατί το mi flash μού έβγαζε λάθος στο fla…

• Μερικά φόντα με την φωτεινότητα της οθόνης στο full.!!! Αν διακρίνονται κάποιες ατέλειες, που εγώ μπορεί να μην τις βλέπω, είμαι σίγουρος πως με τον καιρό θα εξαφανιστούν κ αυτές...!!!!

• Ktsak καλημέρα. Θα αποστείλω αργότερα φωτό με διαφορά φόντα. Ούτε στο πιο σκοτεινό μαύρο πια δεν βλέπω γραμμές. Να υπογραμμίσω ότι με το πρώτο άνοιγμα δεν είχα γραμμές στην οθόνη (μετά το brick της συσκευής πάντα) αλλά μόνο μια..."διαχωριστική" κάθετη γραμμή στο μέσο αυτής κ έναν τόνο πιο ανοιχτά χρώματα στο αριστερό μισό όπως βλέπουμε την οθόνη. Μετά το χθεσινό τέχνασμα που πρότεινε ο MIUI_ART (αποσύνδεση μπαταρίας) δεν μπορώ να διακρίνω σε κανένα φόντο οποιουδήποτε χρώματος αυτή την γραμμή κ τ…

• Καλή σας μέρα. Έκανα αυτό που πρότεινε ο MIUI_ART. Άνοιξα το καπάκι κ αποσύνδεσα την μπαταρία για 45 λεπτά. Το πρόβλημα εξαφανίστηκε ολοκληρωτικά. Ελπίζω μόνο να μην με ξεγελούν τα μάτια μου. Αυτά από εμένα... Κ μια διευκρίνιση... Δεν είχα πρόθεση να κατηγορήσω κανέναν με το θέμα αλλαγής της οθόνης. Ισως να το κατανόησα λανθασμένα. Ζητώ συγγνώμη μιας κ ο γραπτός λόγος κάποιες φορές εξαρτάται από την μετάφραση που δίνει ο καθένας από εμάς. Αυτά... Εύχομαι κ στα υπόλοιπα μέλη που έχουν πρόβλημα με…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από toninio7ak: “Το έχετε δει ήδη. ” Αν αναφέρεσαι στο ποστ #54, αυτό δεν είναι οδηγία. Είναι η διαπίστωση ενός χρήστη που έφτασε την διαδικασία της επίλυσης του προβλήματος στο τέλος και μοιράστηκε μαζί μας την διαπίστωση που έκανε.” Οκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από toninio7ak: “Η τελική οδηγία ήταν αντικατάσταση της οθόνης... Αυτά.. ” Ποιος έδωσε τέτοια οδηγία ? ” Το έχετε δει ήδη.

• Το ίδιο έκανα κ εγώ. Θα σάς πω τα αποτελέσματα μόλις τελειώσει η διαδικασία.

• Καναμε ότι ακριβώς μάς υπέδειξαν. Έχει μία διχρωμία την οποία δύσκολα την πιάνει το μάτι. Η τελική οδηγία ήταν αντικατάσταση της οθόνης... Αυτά..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από andreas_m: “Παιδιά εμένα σχεδόν εξαφανίστηκε το πρόβλημα στην οθόνη, είναι πλέον ανεπαίσθητο σχεδόν δεν φαίνεται με δυσκολία το βλέπει κάποιος. (χωρίς να κάνω κάτι) Δεν ξέρω αν εμφανιστεί πάλι αργότερα.” Κ σε μένα σχεδόν επανήλθε χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια. Δεν φαίνεται πια αυτή η διχρωμία. Θα δείξει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα. Κατέβασε την xtrv 7.10.19. Μην ασχοληθείς με την 26. Έχει πολλά προβλήματα. Από την 19 κ πριν.

• Αλλαγή οθόνης...;;; Μάλιστα... Ευχαριστώ...

• Καλημερα κ καλό μήνα να έχουμε.!!! Έχουμε κάτι νεότερο όσον αφορά το θέμα της οθονης.;;; Ευχαριστώ.!!!

• Εγω έχω βάλει την xtrv arΩma 7.10.19. Βέβαια η οθόνη είναι χωρισμένη στην μέση με το αριστερό μισό (όπως βλέπω την οθόνη) να είναι έναν τόνο πιο ανοιχτά τα χρώματα. Το πρόβλημα φαντάζει μηδενικό.