Καναμε ότι ακριβώς μάς υπέδειξαν. Έχει μία διχρωμία την οποία δύσκολα την πιάνει το μάτι. Η τελική οδηγία ήταν αντικατάσταση της οθόνης... Αυτά..
Brick της Συσκευής μετά από Flash της 7.10.27 (ARΩΜA)
-
-
Δεν είναι πρόβλημα οθόνης....
Η συσκευή επανέρχεται σταδιακά με επανεκκινήσεις που προκαλούν έστω και στιγμιαία διακοπή των τάσεων στην μητρική.
Αν έχετε την δυνατότητα να ανοίξετε το καπάκι της συσκευής, και να αποσυνδέσετε την μπαταρία για 30 λεπτά ώστε να αποφορτιστούν εντελώς τα κυκλώματα της συσκευής, η οθόνη θα γίνει όπως και πριν.
Ο @zedar επειδή άλλαξε οθόνη και αναγκαστικά κόπηκε η τροφοδοσία με ρεύμα στην συσκευή και ειδικά στα κυκλώματα της οθόνης, έμεινε με την εντύπωση πως η αλλαγή έλυσε το πρόβλημα.
Αν έχει τρόπο να δοκιμάσει την παλιά οθόνη, είναι σχεδόν βέβαιο πως και αυτή θα παίζει πλέον κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. -
Ο/H bas13bou έγραψε:
Δεν φαίνεται καθόλου; όταν κάνετε εκκίνηση δεν υπάρχει το πρόβλημα; ακολουθήσατε τις οδηγίες από το φό
-
-
Οπότε πρέπει να το πάω σε τεχνικό για να μην κάνω κάποια ζημιά.
-
Ο/H toninio7ak έγραψε:
Η τελική οδηγία ήταν αντικατάσταση της οθόνης... Αυτά..
-
Ο/H bas13bou έγραψε:
Οπότε πρέπει να το πάω σε τεχνικό για να μην κάνω κάποια ζημιά.
-
Έχω αποσυνδέσει την μπαταρία εδώ και 15 λεπτά οπότε περιμένω και θα έχω νεότερα....
-
-
Λοιπόν μετά από μισή ώρα με αποσυνδεδεμένη την μπαταρία άνοιξα το κινητό, το πρόβλημα πλέον στην οθόνη είναι σχεδόν αόρατο, αν δε το γνωρίζει κάποιος δεν το καταλαβαίνει με τίποτα. Πιστεύω ότι μετά από αρκετές επανεκκινήσεις να στρώσει τελείως.
-
Το ίδιο έκανα κ εγώ. Θα σάς πω τα αποτελέσματα μόλις τελειώσει η διαδικασία.
-
Ο/H andreas_m έγραψε:
Λοιπόν μετά από μισή ώρα με αποσυνδεδεμένη την μπαταρία άνοιξα το κινητό, το πρόβλημα πλέον στην οθόνη είναι σχεδόν αόρατο, αν δε το γνωρίζει κάποιος δεν το καταλαβαίνει με τίποτα. Πιστεύω ότι μετά από αρκετές επανεκκινήσεις να στρώσει τελείως.
Όσο περισσότερες διακοπές τροφοδοσίας κάνει η συσκευή (Flash - Reboot - Αποσύνδεση Μπαταρίας), τόσο περισσότερο θα στρώνει και στο τέλος θα εξαφανιστεί εντελώς το πρόβλημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0