Σε όσους βγάζει μήνυμα το MIFlash (remote data to large), είδα πως έχετε παλιά έκδοση της εφαρμογής. Πρέπει να κατεβάσετε ποιο καινουρια από την xiaomi και μετα θα δουλέψει κανονικά το flash
Brick της Συσκευής μετά από Flash της 7.10.27 (ARΩΜA)
-
-
Εμένα μου έβγαζε το μήνυμα (remote data to large) και κολλούσε στο 129 δευτερόλεπτο, προσπάθησα όμως να μπω σε recovery και μπήκε κανονικά οπότε και έκανα flash την 7.10.26 και άνοιξε κανονικά με την μισή οθόνη βέβαια να έχει το προβληματάκι της.
-
Εγω ενα πραγμα θελω να ρωτησω : απολους αυτους που εχουν πχ το mido, μονο εμεις οι 4 προλαβαμε και εγκαταστησαμε την 7.10.27 και τον ηπιαμε ; Ολοι οι αλλοι δηλ δεν την εγκατεστησαν ? Η απλα.δεν το λενε ? Περιεργο ......[/quote]
Εγώ την πέρασα Παρασκευή απόγευμα και μου εσβηνε μόνο του,οπότε επέστρεψα στην προηγούμενη.
Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Mido Εδώ - Ενώ έκανα το OTA update 7.10.27.. διακόπηκε στη μέση όταν κατέβηκε από τον server. Πάνω που ψαχνόμουνα, ήρθε και το mail.
Δεν πρόλαβα να την πιώ! -
Ο/H proimos έγραψε:
Mido Εδώ - Ενώ έκανα το OTA update 7.10.27.. διακόπηκε στη μέση όταν κατέβηκε από τον server. Πάνω που ψαχνόμουνα, ήρθε και το mail.
Δεν πρόλαβα να την πιώ!
Εμείς τον είπιαμε κανονικά... -
Ο/H zedar έγραψε:
Ο/H proimos έγραψε:
Δεν πρόλαβα να την πιώ!
-
Καλημερα.!!! Έχω μια ιδέα - πρόταση - απορία. Μιας κ το boot.img έχει κάποιο λάθος μπορούμε να το φλασάρουμε μέσω της fastboot διαδικασίας...;;; Απ'ότι ξέρω δεν πειράζει τα ήδη υπάρχοντα αρχεία της συσκευής μας. Απομονώνουμε το boot.img μιας υγιής rom, το αντιγράφουμε στον φάκελο adb κ το flashάρουμε στην συσκευή μας. Αυτό δύναται να λύσει το θέμα της οθονης...;;;
( fastboot flash boot boot.img ) -
Το εχουμε ηδη κανει .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H toninio7ak έγραψε:
Καλημερα.!!! Έχω μια ιδέα - πρόταση - απορία. Μιας κ το boot.img έχει κάποιο λάθος μπορούμε να το φλασάρουμε μέσω της fastboot διαδικασίας...;;; Απ'ότι ξέρω δεν πειράζει τα ήδη υπάρχοντα αρχεία της συσκευής μας. Απομονώνουμε το boot.img μιας υγιής rom, το αντιγράφουμε στον φάκελο adb κ το flashάρουμε στην συσκευή μας. Αυτό δύναται να λύσει το θέμα της οθονης...;;;
( fastboot flash boot boot.img )
-
Καλημερα zedar.! Ψάχνω κ εγώ να βρω κάποια λύση μήπως και... Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα αν κ αρχίζω να συνηθίζω την οθόνη ως εχει. Εμένα μάλλον το πρόβλημα δεν είναι κ τόσο έντονο. Ίσως γιατί flashαρα την fastboot rom αρκετές φορές λόγω της ένδειξης λάθους. Να σου πω κ την μαύρη αλήθεια σε καμία περίπτωση το flashάρισμα δεν ολοκληρώθηκε σωστά μιας κ σταματούσε λόγω του λάθους που προανέφερα. Κ όμως η συσκευή ανταποκρίθηκε κ bootαρε.!!!
-
και σε μένα το ιδιο έγινε και το πρόβλημα στην οθόνη δεν ειναι τόσο έντονο.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0