Βάλε και εμένα φίλε μου.
Brick της Συσκευής μετά από Flash της 7.10.27 (ARΩΜA)
-
-
Ο/H ktsak έγραψε:
Εγω ενα πραγμα θελω να ρωτησω : απολους αυτους που εχουν πχ το mido, μονο εμεις οι 4 προλαβαμε και εγκαταστησαμε την 7.10.27 και τον ηπιαμε ; Ολοι οι αλλοι δηλ δεν την εγκατεστησαν ? Η απλα.δεν το λενε ? Περιεργο ......
Εγώ πχ την κατέβασα αλλά δεν την πέρασα.
Είχα προγραμματίσει να την βάλω την Κυριακή το απόγευμα που θα είχα ελεύθερο χρόνο.
Υπήρξε και σχετικό email από την ομάδα που προειδοποιούσε καθώς και αφαίρεση της rom από τους server όταν εντοπίστηκε το πρόβλημα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλησπέρα είμαι και εγώ ένας ακόμη που βιάστηκα να εγκαταστήσω την 7.10.27
έχω επαναφέρει το τηλέφωνο αλλά το πρόβλημα σε πολύ μικρότερο βαθμό υπάρχει
περιμένω εξελίξεις -
Ο/H VaggelisD66 έγραψε:
Είχα προγραμματίσει να την βάλω την Κυριακή το απόγευμα που θα είχα ελεύθερο χρόνο.
Υπήρξε και σχετικό email από την ομάδα που προειδοποιούσε καθώς και αφαίρεση της rom από τους server όταν εντοπίστηκε το πρόβλημα.
-
-
Ο/H toninio7ak έγραψε:
-
Εγω προσωπικά είχα εντοπίσει προβλήματα στην xtrv arΩma 7.10.26 τα οποία τα ανέφερα στο φόρουμ κ αντικατέστησα την 7.10.26 με την λειτουργική xtrv arΩma 7.10.19. Σαφώς το mail για fix της 7.10.26 ήταν ενημερωτικό. Δεν το αμφισβητώ ούτε έχω διάθεση να κατηγορήσω κάποιον. Γνωρίζω τι εστί προγραμματισμός, πόσο εύκολα γίνεται ένα λάθος κ πόσο δύσκολα διορθώνεται. Είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί λύση.
-
καλησπέρα.Σε επικοινωνία με geoanto555.Αφού ανοίξαμε χθες το τηλ κ περάσαμε με miflash την fastboot,πέρασα μετά την 7.10.19 .Πριν λίγο μπήκαμε twrp,κάναμε wipe data,cache,dalvic,system ,reboot recovery ,format data και ξαναπεράσαμε την 7.10.19.Μπούταρε κ άνοιξε το τηλ με αισθητή διαφορά στο θέμα της οθόνης σε σχέση με χθες.Βάζω κ 2 φωτό από χθες κ από σήμερα με την ίδια ταπετσαρία στο τηλ.
Η πρώτη φωτό είναι η χθεσινή -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μένει να βρούμε τρόπο να λύσουμε το πρόβλημα της μισής οθόνης.
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
καλησπέρα.Σε επικοινωνία με geoanto555.Αφού ανοίξαμε χθες το τηλ κ περάσαμε με miflash την fastboot,πέρασα μετά την 7.10.19 .Πριν λίγο μπήκαμε twrp,κάναμε wipe data,cache,dalvic,system ,reboot recovery ,format data και ξαναπεράσαμε την 7.10.19.Μπούταρε κ άνοιξε το τηλ με αισθητή διαφορά στο θέμα της οθόνης σε σχέση με χθες.Βάζω κ 2 φωτό από χθες κ από σήμερα με την ίδια ταπετσαρία στο τηλ.
Η πρώτη φωτό είναι η χθεσινή
-
Και εγω mido έχω αλλα δεν την είχα βάλει την ρομ. Γενικα εγω πλέον αναβαθμίζω το κινητό καθε δυο ρομ που βγαίνουν δεν αναβαθμίζω καθε φορά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0