Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Μια ερώτηση. Επειδή είδα ότι αναβαθμίστηκε το TWRP στην έκδοση 3, θα μπορέσω να κάνω restore τα data από από προηγούμενη έκδοση; Λοιπόν ακολούθησα ξανά τον οδηγό για clean install και όλα καλά. Αλλά μέχρι το σημείο που λέει να φορτώσω την ελληνική Rom. Εκεί πάλι έχω θέμα. Μου βγάζει ότι 'Install update.zip failed!. update.zip signature verification failed'. Μου δίνει μόνο την επιλογή back... Η rom που κατέβασα είναι σωστή... Γιατί όμως δεν τη διαβάζει;

• Λοιπόν σήμερα αποφάσισα να εγκαταστήσω τη νέα rom αφού άκουσα τόσο καλό λόγια. Ξεκινάω λοιπόν και παίρνω back up μέσω TWRP (2.8.7.0 by cloud) αλλά και μέσω Titanium για να είμαι πλήρες καλυμμένος. Κάνω wipe delvik cache και cache και κάνω flash τη νέα rom. Κάπου εδώ ξεκινάει ο γολγοθάς μου. Μου έρχεται το πρώτο error αφού έχει ξεκινήσει η διαδικασία. Λέω οκ ας κάνω ένα reboot και να το κάνω μέσω updater. Το κινητό κόλλησε στο MI logo. Δεν πειράζει όμως έχω κάνει πλήρες back up. Πάω να κάνω resto…

• Καλησπέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση της νέα ROM. Βασικά έχω πρόβλημα γενικό από ότι κατάλαβα. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση και συνέχεια έχω error. Πλέον δεν μπαίνει καθόλου στο κινητό και κάνει συνέχεια επανεκκίνηση. Από ότι κατάλαβα έκανα και καταλάθος (δεν ξέρω πως μην ρωτάτε :Ρ) πλήρης format άρα τώρα είμαι χωρίς κινητό. Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω; Επίσης για κάποιον λόγο δεν κάνει restore το back up που έχω πάρει. Και εκεί error μου εμφανίζει. Κάποια βοήθεια παιδιά;

• Root

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ναι φίλε μου. Μόνος την έκανα εγκατάσταση. Ακολούθησα τους οδηγούς από εδώ πέρα.

• Την αγορά την έκανα μέσω paypal balance. Προτίμησα το paypal λόγω ασφάλειας κυρίως, καθώς δεν το ήξερα το συγκεκριμένο site. Αλλά όλα πήγαν καλά

• Root

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Λοιπόν έκανα τελικά εγκατάσταση ξανά της Rom. Πάλι τα ίδια με το wifi. Υπερβολικά αδύναμο και χάνει το σήμα στα 2,4... Τώρα όμως έχω και κάποια άλλα προβλήματα. 1. Έχω θέμα με το bluetooth. Δεν το βρίσκει το προηγούμενο κινητό (δεν κάνει σύζευξη με τίποτα) και όταν το βρίσκει οι αποστολές είναι πάντα η πρώτη επιτυχία και τα υπόλοιπα αποτυχία. Πρέπει να ανοιγοκλείνω το bt πριν ξανά προσπαθήσω. Παίζει ρόλο η version; Από Samsung Pro 8,4 στέλνει μια χαρά αλλά σε κινητά με CM 11-12 και με το G3 πολλ…

• Παιδιά να ρωτήσω και εγώ εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Αφού έβαλα το tempered glass, αναγκάστηκα να το αφαιρέσω ξανά γιατί μπήκε ένα μικρό σκουπιδάκι (ενώ ακολούθησα κανονικά τις "οδηγίες" εφαρμογής του) και τώρα πάνω δεξιά υπάρχει μια σχετικά μεγάλη φούσκα. Δεν καλύπτει την οθόνη αλλά φαίνεται άσχημα όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο. Υπάρχει τρόπος να φύγει από εκεί; Να ακολουθήσω και εγώ τη μέθοδο με την άσπρη χαρτοταινία; Ή πάω για αγορά άλλο;

• Root

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Λοιπόν μόλις γύρισα σπίτι και έκανα wipe dalvik-cache αλλά πάλι τίποτα. Εδώ είμαι δίπλα στο ρουτερ και χάνει τη σύνδεση πολλές φορές. Μόνο στη μία συχνότητα πηγαίνει απροβλημάτιστα... Άρα μόνη λύση εκ νέου flash τη ρομ; Μήπως υπάρχει κάπως κανένα Log για το wifi μπας και δούμε τι παίζει; Ή αν υπάρχει κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα;

• Root

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Έχω αλλάξει δύο φορές. Χρησιμοποιώ κανάλι που δεν έχουν τα γύρω router... Θα ξανά προσπαθήσω όμως. Edit: Άλλαξα κανάλι αλλά πάλι τίποτα. Όταν συνδέομαι στην 5 συχνότητα το κινητό πάει σφαίρα... Στα 2,4 με το ζόρι. Δεν είναι θέμα όμως του router αλλιώς θα το είχα και στα άλλα κινητά, τα οποία συνδέονται μια χαρά. Να ξανά κάνω flash τη ρομ;

• Root

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

To ipv6 είναι κλειστό φίλε μου. Εκτός αν μπορείς να το κλείσεις και από κάπου αλλού. Πάντως και στα σχόλια της developer είδα ότι και άλλοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Wi-Fi τους. Αλλά σε εμένα τουλάχιστον είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Ούτε στο web δεν μπορώ να μπω πολλές φορές.

• Root

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

χαχαχα τώρα νιώθω λίγο ηλίθιος που ήταν τόσο καιρό μπροστά στα μάτια μου... Ευχαριστώ πολύ ΥΓ: Για να μην ανοίγω νέο θέμα μήπως υπάρχει κάποια λύση για το προβληματικό wifi στην 6.1.29; Είναι πολύ σπαστικό κάθε δύο λεπτά να ανοιγοκλείνω το wifi. Επίσης παρατήρησα ότι έχει πρόβλημα μόνο στη συχνότητα 2,4gHz και όχι στην 5. Γιατί;

• Root

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα. Λοιπόν μετά από κάποιες λίγες μέρες με τη νέα dev αποφάσισα να κατεβάσω το Titanium για να κάνω restore κάτι εφαρμογές που είχα στο προηγούμενο κινητό. Ήξερα ότι η dev είναι ήδη rootαρισμένη και ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω. Αλλά από ότι βλέπω μάλλον χρειάζεται. Έψαξα λίγο στην αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάποιο άλλο σχετικό θέμα επομένως είπα να ανοίξω άλλο. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να γίνει σωστό root στη συσκευή;

• Παιδιά εγώ παρατηρώ 3 μικρά προβλήματα μέχρι στιγμής. 1. Έχω θέμα με το Wi-Fi. Πολλές φορές ενώ είναι συνδεδεμένο δεν δέχεται δεδομένα. Ιδίως σε παιχνίδια μου βγάζει σχεδόν συνέχεια "Internet Connection Error" 2. Η μπαταρία καταναλώνεται λίγο πιο εύκολα από ότι πριν. 3. Υπάρχουν κάποιες φορές, ιδίως στις εφαρμογές της Xiaomi, που βλέπω κάποιες καθυστερήσεις. Αυτά από εμένα. Το χειρότερο πρόβλημα μου είναι αυτό με το wifi. Ελπίζω να διορθωθεί την επόμενη εβδομάδα. Τέλος μήπως υπάρχει κάποια λύση …

• Πρόβλημα με το download

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μάλιστα. Δηλαδή το κάνω extract αυτό το .tgz; Γιατί δεν αναγνωρίζεται ως συμπιεσμένο αρχείο. Ωραία το έκανα extract. Για να δούμε τώρα

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

χαχαχα εμένα μου το βγάζει 1.049.569. Τι πρόβλημα θα υπάρξει αν δεν κατέβηκε ολόκληρη;

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Έκανα ξανά μια προσπάθεια και φαίνεται να κατέβηκε. Μήπως μπορείς να μου πεις το ακριβώς μέγεθος της Fastboot Rom (V7); Μόνο με αυτήν συνεχίζω να έχω πρόβλημα. Την dev φαίνεται να την κατεβάζει κανονικά πλέον (αν εξαιρέσουμε την πολύ χαμηλή ταχύτητα...)

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δεν χρησιμοποιώ τίποτα φίλε. Έχω κλείσει τα πάντα ώστε να κατεβαίνει μόνο του. Συνέχεια μου το σταματάει. Επίσης η ταχύτητα ανεβοκατεβαίνει συνέχεια...

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ναι το είδα. Πλέον όμως δεν κατεβαίνει καθόλου... Ξεκινάει και πάντα σταματάει πριν να ολοκληρωθεί... Την έχω κατεβάσει τουλάχιστον 20 φορές και ακόμα τίποτα. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Nick64 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Μετά την αγορά του Note 2 και αφού βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο ξεκίνησα να διαβάζω τον οδηγό για καθαρή εγκατάστασή της ελληνικής ROM. Αλλά όποτε πάω να κατεβάσω κάτι μου βγαίνει η εξής σελίδα. prntscr.com/9wtfym Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;

• Παράθεση από DownUnder: “δλδ επειδη με τρωει το χερι μου αυτο εδω το παιρνω??? χαλαρα? και μετα κανω οτι λεει ενα τοπικ σχετικο? Wholesale XIAOMI RedMi Note 2 Android 5.0 Lollipop 4G Phablet 5.5 inch MTK Helio X10 64bit Octa Core 16GB ROM 5MP + 13MP Cameras (GRAY TDD VERSION) | Everbuying ευχαριστω ” Επειδή αγόρασα και εγώ από αυτό το site το συγκεκριμένο κινητό (5 Ιανουαρίου έγινε η αποστολή, 25 το παρέλαβα), αλλά και μία ακόμα παραγγελία (Xiaomi Piston 3, Case, tempered glass 18$) έχω να σου π…