Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 234.

• Καλησπέρα.. το κινητό ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει.. είναι κλειστό και όταν το βάλω για φόρτιση ζεματάει στην θύρα usb στο κινητό.. τι μπορεί να φταίει? Όταν παλιότερα φόρτιζε άναβε το led ένδειξης αλλά τώρα δεν ανάβει καθόλου.. Αξίζει η επισκευή του? και αν ναι, που μπορώ να το πάω? Μένω στα Χανιά..

• Ίσως να διορθωθεί σε επόμενη έκδοση.. αλλά στα μηνύματα εκείνα που δεν είχαν διαβαστεί (είχαν μια έγχρωμη κουκκίδα) αν το μήνυμα (χωρίς να το ανοίξεις) το έσερνες δεξιά το "χρέωνε" ως διαβασμένο.. πλέον ούτε στην 1η έκδοση αλλά ούτε και τώρα στην 2η έκδοση συμβαίνει αυτό.. (δεν ξέρω αν καταργήθηκε γενικά) αλλά στην miui 11 δούλευε κανονικά..

• Επίσης να προσθέσω ότι στα μηνύματα - ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - κατάσταση χωρητικότητας μηνυμάτων δεν λειτουργεί.. το πατάω και δεν κάνει τίποτα..

• Όσον αφορά για την εκφόρτιση της μπαταρίας με νορμαλ χρήση αν η φόρτιση έγινε με ταχυφορτιστή ή με νορμαλ φορτιστή, η δική μου θεωρία είναι ότι ίσως είναι λογικό αυτό που λένε και η παρατήρηση που έχουν κάνει οι προλαλήσαντες (την οποία παρατήρησα κι εγώ κάποιες φορές). Και η δική μου άποψη είναι ότι ίσως με την ταχεία φόρτιση όταν γεμίζουν οι κυψέλες της μπαταρίας από το παραπάνω ρεύμα να μην "γεμίζουν" σωστά και λόγω αυξημένου ρεύματος να δίνουν το 80-90% ως πλήρη φόρτιση τους για την προστασί…

• Καλημέρα κι από μένα και μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά τους.. Όντως υπάρχουν κάποια μικροπροβήματάκια όπως έχουν αναφερθεί από τους προηγούμενους, όπως με την αφή στην ένταση ήχου, την λίγο αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας στην αναμονή κλπ, ωστόσο θα προσθέσω και κάτι που δεν έχει αναφερθεί από κάποιον μέχρι τώρα.. Παρατήρησα ότι έχει προστεθεί μια εφαρμογή Android Auto.. η οποία ωστόσο σε μένα κολλάει και μου πετάει αναφορά για σφάλμα και κλείνει.. το έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβ…

• Ευχαριστούμε.. Χρόνια πολλά σε όλους.. επίσης καλό μήνα με περισσότερα ευχάριστα νέα και χαρές για όλους!!!

• 1) Εχεις κατεβάσεις την ρομ στον υπολογιστή σου? Αν ναι συνεχίζεις στο βήμα 2.. αν όχι.. περίμενε πρώτα να την κατεβάσεις και μετά πήγαινε στο βήμα 2. 2) Αφού έχεις κατεβάσει την ρομ στον υπολογιστή σου, τότε σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή και επέλεγε το "Μεταφορά Αρχείων" 3) Πηγαίνεις εκεί που κατέβασες την ρομ και την κάνεις αντιγραφή.. μετά πας είτε στον εσωτερικό χώρο του κινητού είτε στην SD κάρτα σου (αφού πλέον μέσα από τον υπολογιστή βλέπεις τον εσωτερικό ή SD κάρτα του κινητού) και…

• Αυτό μου το βγάζει συνέχεια.. πως το απενεργοποιω; 52336c43ba14dd85edfd40c1fe62055f.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• άκυρο (αν γίνεται να σβηστεί αυτή η καταχώρηση από τον διαχειριστή)

• Μια ερώτηση παιδιά που καιρό ήθελα να την κάνω αλλά όλο το ξεχνούσα αλλά με αφορμή το σημερινό άρθρο το θυμήθηκα και σας την παραθέτω. Αφορά το changelog της Miui 20.3.5 ROM DEV και αναφέρει αυτά που βλέπω στην εικόνα τα οποία στο 80% είναι για άλλα κινητά (π.χ. Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7, Mi 10, Mi 10 Pro κλπ..) και 1-2 γενικές αναβαθμίσεις.. Είναι μόνο αυτά που παρέχει η ROM ή και άλλα που δεν αναφέρονται π.χ. για το mi 8 ή και άλλα κινητά? Γιατί αν αφορά μόνο τα συγκεκριμένα που λέει.. υπ…

• @pisons αυτό που έκανα είναι τα παρακάτω βήματα: 1) Έβαλα τους κωδικούς για volte και vowifi (*#*#...) από τον dialer για να μου εμφανιστούν οι αντίστοιχοι διακόπτες και να τους ενεργοποιήσω.. 2) Πήρα τηλ. cosmote & vodafone για ενεργοποίηση vowifi και πήρα θετική απάντηση. 3) Εβγαλα τις κάρτες sim από το κινητό μου και τις πέρασα σε συμβατό τηλέφωνο και έστειλα μήνυμα. Μου ήρθε απάντηση ότι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία. 4) Εβγαλα τις κάρτες από το συμβατό τηλ. και τις έβαλα στο δικό μου mi8. 5) Το…

• Καλημέρα σας.. Επειδή έχω ανάγκη το wifi calling κάπου διάβασα ότι σε παλαιότερη ROM δουλεύει κανονικά.. Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια ROM το έχει δουλέψει για να την κάνω εγκατάσταση? Το arb στο κινητό μου δείχνει τιμή 1. Τώρα φοράω την τελευταία XTRV Dev με 2 κάρτες sim (sim1: CU-Vodafone & sim2: Cosmote) και έχω πάρει ήδη τηλ. για ενεργοποίηση και στις 2 εταιρίες και η Cosmote μου απάντησε με μήνυμα ότι έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.. (προς το παρόν έχω μόνο VOLTE και από τις 2 εταιρίες..…

• Στο mi8 με κάποιον οδηγό αλλάζοντας το PDC σε DT GREECE κατάφερα να ενεργοποιήσω το wifi calling ΜΟΝΟ στη Vodafone, οχι στην Cosmote, αλλά το τίμημα είναι ότι δεν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσης και μετά από reboot χάνονται οι αλλαγές και επανέρχεται το κινητό με volte κανονικά και χωρίς wifi calling. Οπότε πρακτικά είμαι ακόμη στο μηδέν στο θέμα του wifi calling. Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να το λειτουργήσουμε με την βοήθεια των dev εκτός αν επίσημα δοθεί μια λύση..

• Κάτι παρόμοιο είχα με την προηγούμενη έκδοση αλλά με το "double tap" για ανοιγό-κλείσιμο της οθόνης, το οποίο ενώ το ενεργοποιούσα, σε κάποιο χρονικό διάστημα απ ενεργοποιούταν ξανά, και έπρεπε να το ενεργοποιήσω εκ νέου.. Ευτυχώς με την νέα αναβάθμιση έφτιαξε.. Υ.Γ: Επαναφέρω ένα προηγούμενο post που είχα αναφερθεί στο VOLTE & WIFI Calling σε cosmote και Vodafone.. Σήμερα είχα ενημέρωση από την Vodafone ότι το wifi calling στο κινητό μας έχει θέμα με το android 10 ενώ με το android 9 μου είπαν …

• Αυτό το έχω αντιμετωπίσει όχι μόνο στην τελευταία αλλά και 2-3 αναβαθμίσεις πριν.. όταν πάω να ανοίξω για εγκατάσταση ένα αρχείο apk με τρίτη εφαρμογή (π.χ. solid explorer, root explorer κλπ.) μου βγάζει το μήνυμα που λες και δεν την τρέχει.. Ωστόσο όταν ανοίξω τον μαμά file explorer την ανοίγει κανονικά.. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό, αν είναι bug ή ένα επιπλέον μέτρο ασφαλείας της xiaomi..

• Κι όμως, όταν έστειλα μήνυμα από την κάρτα της cosmote από το συμβατό τηλέφωνο για ενεργοποίηση του wifi calling μου ήρθε απάντηση που έλεγε: "Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία cosmote wifi calling θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα χρήσης δεδομένων στη σύνδεσή σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών (13888 για ιδιώτες και 13818 για επαγγελματίες)". Πράγμα που το είχα κάνει (τηλ/κη επικοινωνία με cosmote) όπως αναφέρω και σε προηγούμενο post μου.. χωρίς ωστό…

• RE:

aeriko7475 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ωραία. Κάνε το ξανά από συμβατή συσκευή ή πάρε τους τηλέφωνο να το ενεργοποιησεις...” Το έκανα από συμβατή συσκευή και ενώ σε εκείνη δούλεψε το wifi calling στη vodafone δεν δούλεψε στην cosmote γιατί δεν είχα ποτέ δεδομένα σε αυτή την κάρτα. Ωστόσο όταν μετά ξαναεβαλα τις sim στο δικό μου κινητό της vodafone δεν δούλεψε καθόλου, ενώ στην συμβατή συσκευή δούλευε κανονικά. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ωραία. Κάνε το ξανά από συμβατή συσκευή ή πάρε τους τηλέφωνο να το ενεργοποιησεις...” Ευχαριστώ.. τελικά χρειάστηκε να τους πάρω τηλ για να το ενεργοποιήσουν, μου είπαν ΟΚ, αλλά μετά από 1 λεπτό με πήραν πίσω και μου είπαν ότι η συσκευή ή το λογισμικό της δεν το υποστηρίζουν. Μάλλον θα πρέπει να το κάνω πρώτα από συμβατή συσκευή βάζοντας εκεί τη sim και στη συνέχεια αφού ενεργοποιηθεί να την ξαναβάλω στο κινητό μου. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Από τους παρόχους έχεις ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες;” ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE WiFi Calling ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΠAPAKAΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ cosmote.gr/wificalling Αυτό το μήνυμα έλαβα από cosmote όταν έστειλα μήνυμα για ενεργοποίηση. (Συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά έκανα αντιγραφή το μήνυμα όπως μου ηρθε) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έκανα τα παραπάνω, κι ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά στις κάρτες sim, στη vodafone μου βγάζει για κλήση wifi cosmote (sim1 έχω vodafone). Και στην cosmote μου έχει την επιλογή volte χωρίς ωστόσο να μπορώ να την ενεργοποιήσω. 4b47cc2146f4bd8238f2f2fd63c86553.jpg 84159bd1a505505f16060994a916db5c.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk