Να σημειώσω δεν είμαι ίδιατερα απαιτητικός χρήστης ...τα βασικά , social , forums , ενημέρωση ,κάνα παιχνιδάκι στο χαλαρό και φωτό βίντεο όποτε αξίζει αυτό που βλέπω
Επίσης η αγορά-τιμη σκέφτομαι να γίνει στην έκδοση 128 gb από μεγάλη αλυσίδα για λόγους 2ετης εγγύησης
ΥΓ.
Εναλλακτικά σκεφτόμουν το mi 9 lite που διάβασα ότι δε θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα και το απερριψα για λόγους επίσημης 2ετης εγγύησης και το p30 lite
.. συσκευές σαφώς πιο καινούργιες αλλά υπολείπονται πιστεύω σε hardware
Ωραία. Κάνε το ξανά από συμβατή συσκευή ή πάρε τους τηλέφωνο να το ενεργοποιησεις...
Το έκανα από συμβατή συσκευή και ενώ σε εκείνη δούλεψε το wifi calling στη vodafone δεν δούλεψε στην cosmote γιατί δεν είχα ποτέ δεδομένα σε αυτή την κάρτα. Ωστόσο όταν μετά ξαναεβαλα τις sim στο δικό μου κινητό της vodafone δεν δούλεψε καθόλου, ενώ στην συμβατή συσκευή δούλευε κανονικά.
Κι όμως, όταν έστειλα μήνυμα από την κάρτα της cosmote από το συμβατό τηλέφωνο για ενεργοποίηση του wifi calling μου ήρθε απάντηση που έλεγε:
"Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία cosmote wifi calling θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα χρήσης δεδομένων στη σύνδεσή σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών (13888 για ιδιώτες και 13818 για επαγγελματίες)".
Πράγμα που το είχα κάνει (τηλ/κη επικοινωνία με cosmote) όπως αναφέρω και σε προηγούμενο post μου.. χωρίς ωστόσο να έχει αποτέλεσμα αφού μου είπαν ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με την υπηρεσία wifi calling.
Παιδιά καλησπερά. Συγνώμη για το άσχετο αλλα ηθελα να ρωτησω αν εχει ανοιξει νήμα για γενικη συζητηση για το mi note 10 Το πηρα δωρο στην γυναικα μου και ηθελ ανα ρωτησω κατι ευχαριστω
Παιδιά καλησπερά. Συγνώμη για το άσχετο αλλα ηθελα να ρωτησω αν εχει ανοιξει νήμα για γενικη συζητηση για το mi note 10 Το πηρα δωρο στην γυναικα μου και ηθελ ανα ρωτησω κατι ευχαριστω
Παιδιά τη βοήθεια σάς.... Μου έπεσε το κινητό σήμερα κάτω και χωρίς να σπάσει το Gorilla glass από μέσα άρχισε να "πεθαίνει" η οθόνη... Ξεκίνησε μια ελάχιστη μπλέ γραμμή στη δεξιά γωνία και τώρα σιγά σιγά αρχίζει τρώει την οθόνη... Καταρχήν μπορώ να το σταματήσω κάπως και κατά δεύτερον από πού προτείνετε να βρω display με frame για να κάνω μεταμόσχευση?
LCD IPS ή SuperAmoled ;
Η πρώτη είναι φτηνή , η δεύτερη ακριβή λόγω amoled.
40€-60€ η πρώτη , 100€ η δεύτερη.
Εάν ήταν άλλο κινητό θα σου έλεγα βάλε μια οθόνη των 40€ και άφησέ το , στο mi 8 όμως λέω για μια των 100€ από dragon-tt.
Παιδιά τη βοήθεια σάς.... Μου έπεσε το κινητό σήμερα κάτω και χωρίς να σπάσει το Gorilla glass από μέσα άρχισε να "πεθαίνει" η οθόνη... Ξεκίνησε μια ελάχιστη μπλέ γραμμή στη δεξιά γωνία και τώρα σιγά σιγά αρχίζει τρώει την οθόνη... Καταρχήν μπορώ να το σταματήσω κάπως και κατά δεύτερον από πού προτείνετε να βρω display με frame για να κάνω μεταμόσχευση?
ετσι οπως το περιγραφεις...νομιζα οτι εξαπλωνεται καποιος ιος ρε φιλε