Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 79.

• Δυσκολα να σου απαντήσει καποιος αν με την ελληνικη θα εισαι οκ, το πιο βολικο σε πρωτη φαση θα ηταν να ερθει καποιος σπιτι σου με ελληνικη σε xiaomi και να συνδεθει. Εσυ τι rom φορας? Ειναι επίσημη?

• Update: Εγω δεν ειχα προβλημα οτι μου το γονάτιζε, εμενα το εριχνε εντελως, ηθελε powe on/off το ρουτερ. Τελικα λήθηκε με firmware update στο ρουτερ, εδω και 3 μερες κανενα προβλημα

• Ερωτηση νιουφι... Πως βάζουμε το google search bar στην αρχικη οθόνη??? Thanks Nvm Μαλλον εδω ειμαστε Answer: To get Google search widget on your Xiaomi phone, follow these steps: 1. You must first make sure you have the Google app installed. 2. Pinch your home screen using 2 fingers. 3. Tap Widgets. 4. Tap Google App(2). 5. Drag Google App to your Home screen.

• Τωρα μας εκανες την καρδια περιβόλι.....εχω ηδη παραγγείλει 2 απο την 3η επιλογη, γιατι η γυναικα ηθελε με πορτακι......

• Η εγκατασταση γινεται κανονικά, και οταν ανοιγει 1η φορα η εφαρμογη ζηταει να κανει "εγγραφή" την συσκευη πρωτη φορα, και βαζω το 6ψηφιο απο το τσουτσουνακι της εθνικης , και εκει κολαει...ψαχνει ψαχνει τιποτα. Το ειχα στην παλια συσκευη LG και απλα το εκανα uninstall απο εκει, ισως καπως πρεπει να γινει unmatched απο την παλια συσκευη, θα ρωτηση στην Εθνικη, αφου μου λετε οτι σας παιζει και με greek rom

• Φοραω την τελευταία dev ελληνικη και εβαλα την εφαρμογή nbg.gr για ιντερνετ banking τηε εθνικης αλλα δεν με αφηνει να γινει εγγραφη η συσκευή στο app οποτε δεν παίζει , ξερουμε κατι?

• - Εχεις γινει developer στο κινητο? - Usb Debuggin on?

• Παράθεση από demakhs: “εγώ σε είχα προειδοποιήσει....το μέγεθος και τον αριθμό δεν είχες υπολογίσει!!! Παράθεση από Amaretos: “Καλημέρα σε ολα τα παληκάρια, θα ήθελα να πω ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους παρακάτω κυρίους κυρίους με την σειρά ύψους @demakhs, @takisfrag, @geoanto555 για την πολύτιμη βοήθεια τους!! ΥΓ. Πολλα χαλια ρε τάκη μου έφυγε η μέση αδερφάκι μου!!! ” τώρα θα παρεξηγηθούν κάποιοι που ναι 1.86 και τους γράψαν 1.88!!!! δεν είναι να ξανα-περάσεις ούτε απ όξω από το μαγαζί, έτσι που τα…

• Καλημέρα σε ολα τα παληκάρια, θα ήθελα να πω ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους παρακάτω κυρίους κυρίους με την σειρά ύψους @demakhs, @takisfrag, @geoanto555 για την πολύτιμη βοήθεια τους!! ΥΓ. Πολλα χαλια ρε τάκη μου έφυγε η μέση αδερφάκι μου!!!

• Να πω και εγω, παραγγελία απο ebay/κινα κατι θηκες εγιναν shipped 8/11 ηρθαν χτες, 2.5 μηνες και βαλε, ουτε απο την Κίνα να ερχόντουσαν

• Υπάρχει official για το Redmi Pro? Εχω μπερδευτεί, ειναι ολα agglika δλδ (χεστηκαμε) και μπορεις και βάζεις ελληνικο πληκτρολόγιο και εισαι οκ με ΟΤΑ κλπ?

• κατεβασα το flash unlock , εκανα login και τωρα μου εβγαλε Not_Supported.jpg Ειναι Redmi Pro 64 Ακυρο παιδια, οκ προχωραω στην αιτηση =============== Ιαν 21st 2017, 1:24pm =============== Εχει περασει κανα 10λεπτο και δεν εχει ερθει sms με κωδικο.... τι κανουμε? Να ξανακάνω apply? Με το 2ο apply ηρθε.

• Καλημέρα, προσπαθω να τσεκάρω και εγω Redmi Pro τον bootloader αλλα το "fastboot devices" δεν γυρναει τιποτα.. - Το path ειναι σωστο - Ειμαι developer - Usb Debugging on Καπου πηρε το ματι μου να ορισω το κινητω ως camera για να το δει... πως γινεται αυτο? Ακυρο, δεν ειχα εγακταστησει το miphone suite, δεν το εγραφε εδω xiaomi-miui.gr/community/index…%84%CE%BF%CF%82/?pageNo=1 και το βρηκα σε αλλο topic Μπηκε η suite αλλα τα ιδια, Ναι ειναι σε fastboot mode, στον device manager βλεπω αυτα (ειναι …

• ...και οσο σκαλιζει εσεις παραγγέλνετε , και μπύρες και 2 σοκολάτες , θα το καψουμε κυρ στέφανε.. καπως ετσι?

• Νταξει @demakhs πρεπει να εισαι μεγάλο "παλτο" με την καλή εννοια εχω λιωσει χαχαχα, θα κερασω σουβλάκια αμα ειναι στον εκάσστοτε γλυκούλη

• Ενταξει λοιπον, θα τσεκαρω τι παιζει με τον bootloader, αν δεν ειναι ξεκλειδωτος (και χρειαζομαι αιτηση οπως διαβασω) θα προσπαθησω να τον ξεκλειδώσω και οταν ειμαι ετοιμος θα στειλω κανα μυνημα και ο θεος βοηθός, thanks προς το παρον. Μπας και μένει κανένας απο τους "επιστημονες" εδω μεσα Πειραια και περίχωρα? Thanks

• Ρε παιδες τι να πω με σκλαβώνετε αλλα παρόλαυτα νιωθω ασχημα, εννοω δεν θελω καποιος να χασει χρονο απο την ζωη του για να μου φτιαξει εμενα το κινητο, καπως πρεπει αν του το ανταποδώσω κιολας.

• Παιδια ειστε παρα πολύ καλοι και χαράς το κουράγιο σας για την βοήθεια που προσφέρετε, αλλα απο τους οδηγους που εχω διαβασει στα γρηγορα και εχω δει ειναι λιγο μανουρα γιατι δεν πάνε και ολα κατευχήν παντα και γενικα θελει πολυ χρονο , ποσταρισμα στο φορουμ, καποιος να βοηθήσει κλπ. Εγω δουλευω απο το πρωι μεχρι τις 6-7 και μετα εχω τα πιτσιρίκια σπιτι που περιμενουν να τα δω, οποτε δεν υπαρχει χρονος για σκαλίσματα. Αν καποιος νομίζει οτι μπορεί να βοηθήσει να του δώσω ή να ερθει σε εμενα καπο…

• Power Button kai Volume Down ταυτοχρονα μεχρι να ακουσεις το click