Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 89.
-
Ολα εντάξει φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ. Έπρεπε να βγάλω το systemless host.
-
Παράθεση από sisois: “πρεπει να βαλεις κ τα δυο αλλα που εβαλα κ εγω.αλλιως δεν δουλευει ” Τα έβαλα αλλά τίποτα. Μάλλον δεν μπαίνει στο note 7
-
Παράθεση από sisois: “@centrisαυτα πρεπει να εγκαταστησεις για να εχεις dolby ” Το έχω κάνει...αλλά η εφαρμογή εκεί που πάει να ανοίξει... κλείνει.
-
μια χαρά την κάνω...πάω modules στο magisk βρίσκω το αρχείο και το περνάει κανονικά
-
Ναι..το κατάλαβα...αλλά γιατί δεν μου ανοίγει;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από centris: “Πέρασε σε redni note 7 και όλα καλά. Αλλά όπως και στην προηγούμενη όταν περνάω το dolby με το twrp μου βγάζει error και φυσικά δεν το περνάει... Πώς μπορώ να το περάσω? ” Πρέπει να βάλεις πρώτα Magisk και μετά να βάλεις μέσα από το Magisk το Module για το Dolby. ” Ευχαριστώ φίλε. Είχα μείνει κάπως πίσω. Δεν ήξερα ότι περνιέται έτσι. Την πέρασα κανονικά έκανα επανεκκίνηση ανοίγω την εφαρμογή και εκεί που πάει να ανοίξει... κλείνει....
-
Πέρασε σε redni note 7 και όλα καλά. Αλλά όπως και στην προηγούμενη όταν περνάω το dolby με το twrp μου βγάζει error και φυσικά δεν το περνάει... Πώς μπορώ να το περάσω?
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαιδιά μου έχει έρθει το κινητό με την global 10.3.5 stable. Αν βάλω την ελληνική stable από εδώ που είναι η 10.3.1 θεωρείται downgrade;
-
Καλησπέρα σας. Νέος κάτοχος του redmi note 7 και λέω να περάσω αφού πρώτα μου το ξεκλειδώσει η xiaomi την stable rom απο εδω. Εχω την miui Global 10.3.5 Έχει κάποιος εντυπώσεις αυτής της rom? αξίζει η μετάβαση σε αυτήν; Και αν ναι θα την περάσω κανονικά από επάνω χωρίς πρόβλημα;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από centris: “Πολλα πολλά ευχαριστώ.....ολα καλά. Και το firmware πολύ καλυτερο απο το άλλο... σας ευχαριστώ και πάλι. ” Να'σαι καλά... πως το έβαλες τελικά; ” Περασα τα fonts...και ολα καλά.
-
Πολλα πολλά ευχαριστώ.....ολα καλά. Και το firmware πολύ καλυτερο απο το άλλο... σας ευχαριστώ και πάλι.
-
Δεν κατάφερα κάτι....ούτε με τις αλλαγές γλώσσας στο κινητο ούτε με το να βάλω τα ελληνικά fonts...αν ηταν αυτά βέβαια που προσπάθησα να βάλω. Γιατί δεν έγραφε πουθενά για fonts.
-
Ναι. Το firmware και το resources
-
Καλησπέρα παιδιά. Εχω το miband 3 nfc και το ειχα στα ελληνικά με ενα αλλο firmware που ειχα βρει στο ίντερνετ. Δούλευε κανονικά απλός στην εφαρμογή mifit που έδινε δεν εμφανιζόντουσαν οι χάρτες και γιαυτό είπα να βαλω το δικο σας firm που ηταν και πιο καινούργιο. Αφού έκανα τα βήματα που δίνετε και ανοιξε το miband εκτός της πρώτης οθόνης που γράφει στα ελληνικα την μέρα...(πχ. Τετ) οι άλλες οθόνες δεν εχουν ελληνικά. Βασικά ούτε άλλη γλώσσα...κατι κουτάκια. Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω?
-
εγω εχω την 3.2.045. Ειναι αυτη που μου εγκαθίσταται με το aroma.
-
Παράθεση από Loksias: “Πέρασα την 8.4.19 και μόλις είδα ότι έχει ενεργοποιηθεί το split screen που υπήρχε από την προηγούμενη έκδοση, αλλά δεν το είχα δει! Προς το παρόν, η Google camera εξακολουθεί να δείχνει "μαύρη μαυρίλα", αλλά που θα πάει; Κάποια στιγμή θα βρουν τα παιδιά τον τρόπο να παίξει και σε android 6 που έχουμε εμείς με το Kate. ” Παντως εγώ δεν είχα πότε πρόβλημα με την Google camera..ούτε και τώρα που φοράω την 8.4.12
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από centris: “Ενα πρόβλημα εως τώρα...δεν υπάρχει η εφαρμογή για τα θέματα. Προσπάθησα να την βάλω με το τιτανιουμ αλλα τίποτα. Ξέχασα να πω οτι πέρασα την άρωμα. ” Θα πας ρυθμίσεις => προχωρημένες ρυθμίσεις και θα αλλάξεις το Region (περιοχή) σε Ινδία προσωρινά ώστε να σου εμφανίσει τα θέματα.Φορτώνεις το θέμα που θέλεις και γυρίζεις πίσω σε Region Ελλάδα. ” χαχα...περίεργο. γιατί το έκαναν έτσι? Τες πα. Ευχαριστώ.
-
Καλησπερα σε όλη την παρέα. Απο εχθές την πέρασα σε kate. Ειχα την 8.2.1 και έτσι έκανα wipe σε ολα....ολα καλά. Μου ζήτησε τον κωδικό μου και ολα πήγαν ρολόι. Απο μπαταρια πρέπει να είναι πολύ καλύτερη...αλλα για αυτό θα είμαι σίγουρος σε μερικές μέρες. Απο ταχύτητα το ιδιο και καλύτερο νομίζω. Μερικές φορές κάνει καποια πράγματα τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνω να τα δω...:) Ενα πρόβλημα εως τώρα...δεν υπάρχει η εφαρμογή για τα θέματα. Προσπάθησα να την βάλω με το τιτανιουμ αλλα τίποτα. Ξέχασα …
-
Εγω εχω μείνει στην 8.2.1. Πολύ καλή σε ολα εκτός απο μπαταρία...γιαυτό ρωτάω...αν αξίζει να περάσω σε αυτήν.
-
Εχετε δει καλύτερη μπαταρία σε kate η kenzo;