Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 153.
-
Παράθεση από kostas10: “Παράθεση από yliko: “Παράθεση από NasDriver: “Ποια προσφορά ? Σε ποιο κατάστημα ? ” Από οτι τσέκαρα, ειναι σήμερα στο aliexpress xiaomi day με πολύ καλες προσφορές. Απο dreami καταστημα βγαζει. Το θεμα ειναι πως αν το dreami εξασφαλίζει tax free για αποστολή Ελλάδα και πως το ζητάς. ” Ρωτησα για τριγωνικη και ειπαν γιοκ... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV ” Οπως εχω αναφέρει κ σε αλλο σχολιο παλαιότερα, απο προσωπική εμπειρια, μονο στο oppomart χρεωνεσαι μια φορά την αποστ…
-
Παράθεση από makis1024: “140$ το 3/32 XTRV the Greek miui definition ” Μάκη ο @nhatzi ρωτάει για τελωνείο εχω την εντύπωση. Nhatzi απο οσο λένε εξαρτάται τον υπάλληλο αλλα κ την τιμή που κοστίζει ελλαδα το προϊόν οποτε βάζουν μαλλον τον φόρο πανω στην τιμη + παράβολο εκτελωνισμου. Δεν ξέρω αν όμως έχεις χρέωση τελωνείου με βαση τη ανάρτηση σου για το δέμα.
-
Παράθεση από kostas10: “Μετά τα Χρονια Πολλα στο θέμα μας... χιχι... Εαν παραγγείλω απο Topone 3 κινητά ας πούμε μπορουν να ερθουν με το ιδιο πακετο... δηλαδη να πληρωσω αυτα τα 26$ και για τα 3??Μιλαμε για DHL παντα για να έχουμε το κεφαλι μας ήσυχο... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV ” καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους αν παραγγείλεις 3 κινητά απο topone δεν γνωρίζω να σου απαντήσω, γνωρίζω όμως πως αν παραγγείλεις 3 κινητά μαζί από oppomart θα μοιραστείς τα 30 δολλάρια δια 3 και θα σου σταλο…
-
Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη, περα απο τις συστάσεις μεσα στις συζητήσεις, υπάρχει ανοιχτό θεμα που να προτείνονται πωλητές που στέλνουν ασφαλή τα πακέτα μεσω Ευρώπης προς αποφυγή τελωνείου επιβεβαιωμενα; αν οχι πιστεύω πως καλο θα ηταν να ανοιξουμε ενα γιατί Ειναι κρίμα να σε κοπανάνε στο κεφάλι τη μισή τιμή κ πάνω ενω θα το απεφευγες με 25€. Έχει αρκετούς πωλητές πιστεύω οπως έχει κ αρκετό κόσμο που δεν τους ξέρει. Απο κει κ πέρα ο καθένας επιλέγει για την πάρτη του.
-
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από yliko: “Και 100€ να τα επαιρνες, σημασία έχει πόσο κάνουν Ελλάδα την ημέρα εκείνη που κοστολογουν τα προϊόντα! ” Σημασια έχει σε ποιον τελωνειακαο θα πεσεις.Αν δώσεις σε 3 τελωνειακους το ίδιο προιόν θα σου βγάλουν 3 διαφορετικες τιμες. ” Ακόμη χειρότερα δηλαδή!!! Δεν γνωρίζω, δεν έχω πέσει σε τελωνείο ουτε θα ήθελα να ρισκάρω
-
Παράθεση από linuxilakis: “Από που στέλνει το e global central? Ευρώπη? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” εγώ που παρέλαβα, η διαδρομή δείχνει ότι εστάλη από Αγγλία, όμως οπως έχω δει έχει παραρτήματα αγορές σχεδόν σε όλες τις ευρωπαικές χώρες πλήν ελλάδας για εθνικές όμως μόνο αποστολές. Παράδοση γίνεται από DPD και στην Ελλάδα από ACS courier. (χωρίς καμμία εξτρα χρέωση πέραν του τελικού ποσού που πληρώνεις. Τα έξοδα αποστολής ειναι 2% επι της τιμής του προιόντος αν θυμάμαι καλά τους …
-
Παράθεση από lak100: “καλυτερη λυση vickmall με eu express 20$ μεταφορικα ” χωρίς να θέλω να κάνω καμμία διαφήμιση καταστήματος, από την μέχρι τώρα προσωπική μου εμπειρία όποιο κινεζομάγαζο έχει ευρωπαϊκή αποθήκη έχει και ταρίφα για αποφυγή τελωνείου 25-30 δολάρια. ως τώρα ένα μόνο κατάστημα έχει πολύ χαμηλό κόστος αποστολής και αυτό είναι eglobalcentral και με τιμές αρκετά καλές εως πολύ προσιτές αν συγκρίνεις τι πληρώνεις στο τέλος μέχρι την παραλαβή του προϊόντος. απο κει και πέρα καθαρά κινε…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από yliko: “1. Απο Αγγλία το αποστέλλουν με dpd και διανύει 3-4 ευρωπαϊκές χωρες, ενώ στην Ελλάδα παραδοση μεσω acs. Πληρωμη μεσω paypal.[sbox][/sbox] ” Γιατί με το που μπήκα στο site από το κινητό, ο chrome μου ζήτησε ξαφνικά να έχει πρόσβαση στην κάμερα μου!? GPS το καταλαβαίνω...αλλά κάμερα γιατί? ” Τι να πω, δεν ξερω, εμενα δεν μκυ ζητησε, μονο τις καρτελες για δωροεπιταγη απο πρόσκληση φίλου ή εγγραφής στο newsletter.. Θεωρώ πως είναι εντάξει η σελιδα... Εί…
-
Παράθεση από PERSEUS: “Παράθεση από yliko: “ - Την επωνυμία της επιχείρησης: eglobalcentral - Tην Διεύθυνσή της (URL):eglobalcentral.eu ” Ωραίο κατάστημα φαίνεται.Απο ποιά χώρα στέλνουν? ” 1. Απο Αγγλία το αποστέλλουν με dpd και διανύει 3-4 ευρωπαϊκές χωρες, ενώ στην Ελλάδα παραδοση μεσω acs. Πληρωμη μεσω paypal.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: eglobalcentral - Tην Διεύθυνσή της (URL):eglobalcentral.eu - Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi3 gold 16/2 - Την ημερομηνία αγοράς: 12/10 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 με τις αργίες μεσα στις 29/10 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία μια χαρά με καλο και προστατευτικο πακεταρισμα, χαμηλό κοστος αποστο…
-
γραμμή εργασιών κλείδωμα
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Σε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20654/rn3pro ” ευχαριστώ πολύ Thracia!!!
-
γραμμή εργασιών κλείδωμα
Μήνυμααυτό που λές δεν το βρίσκω, κλειδώνω τη συσκευή με fingerprint, αναφέρομαι στο redmi note 4 τώρα, και με κωδικό ως 2η επιλογή, και ενώ ειναι κλειδωμένο και στην οθόνη ζητά κωδικό η μπαρα-γραμμή ειδοποιήσεων αν καποιος πατήσει το power να ανοίξει η οθόνη μπορεί να κάνει scrolldown την μπαρα και να δει οποιαδηποτε πχ ειδοποίηση ηρθε.
-
γραμμή εργασιών κλείδωμα
Μήνυμακαλησπέρα, υπάρχει δυνατότητα σε οποιαδήποτε συσκευή xiaomi να κλειδώνει η μπάρα ειδοποιήσεων - γραμμή εργασιών και ενώ να ειδοποιεί τον είτε με LED η ήχο για εισερχόμενο, αν κάποιος τρίτος επιχειρεί να δει την μπάρα-γραμμή ειδοποιήσεων του επιτρέπει να δει οτι υπάρχει ενα μήνυμα κάποιας εφαρμογής με τον αποστολέα να φαίνεται. υπάρχει τρόπος δηλαδή να κλειδώνει η μπαρα και να μην κατεβαίνει για τριτους οπως πχ συμβαίνει σε άλλες συσκευές? ευχαριστώ
-
καλησπέρα παιδιά, όταν έβαλα παραγγελία στο Oppomart καθυστερημένα με ειδοποίησαν πως ηταν pre order οποτε και περίμενα μέχρι την περασμένη δευτέρα που μου εστειλαν mail Πως τα ειχαν πλεον απόθεμα και μου τα έστειλαν με δική τους επιβάρυνση για την καθυστέρηση με fast shipping. σήμερα παρέλαβα το 1o από τα 3 απο την ACS εντός 8 ημέρών μαζί με το σαβ/κο. τα αλλα 2 πιστεύω να ειναι εδώ παρασκευή. κόστος και για τα 4 μαζί με τα screen protectors και τ.. έξοδα αποστολής δια 3 στα 160 ευρώ το καθένα.…
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από yliko: “Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος rn2 εδώ 10μηνες σήμερα έβαλα παραγγελία 3 συσκευες για μένα κ 2 φίλους rn4 16gb απο oppomart.com/xiaomi/redmi-note4/xiaomi-redmi-note4.html Μέσω PayPal από Πειραιως. Η τιμή στον καθένα βγήκε από 480€/3 (28€ έξοδα αποστολής μέσω ευρωπης κ 7,5€ ασφάλεια αποστολης) παράδοση στο χέρι από ACS COURIER χωρίς έξτρα επιβάρυνση. εχω παραγγείλει το δικό μου κ άλλες 5 συσκευές σε φίλους από την σελίδα με μόνη εξαιρεση μια φορά που χ…
-
Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος rn2 εδώ 10μηνες σήμερα έβαλα παραγγελία 3 συσκευες για μένα κ 2 φίλους rn4 16gb απο oppomart.com/xiaomi/redmi-note4/xiaomi-redmi-note4.html Μέσω PayPal από Πειραιως. Η τιμή στον καθένα βγήκε από 480€/3 (28€ έξοδα αποστολής μέσω ευρωπης κ 7,5€ ασφάλεια αποστολης) παράδοση στο χέρι από ACS COURIER χωρίς έξτρα επιβάρυνση. εχω παραγγείλει το δικό μου κ άλλες 5 συσκευές σε φίλους από την σελίδα με μόνη εξαιρεση μια φορά που χάθηκε συσκευή κ έγινε refund κανονικά από την …