Διαφήμιση

Xiaomi: Επίσημα το νέο Redmi Note 4, με επεξεργαστή Helio X20 και μεγάλη μπαταρία 4100mAh..

• Ο/H michael έγραψε:

Ο/H raidensub έγραψε:

Κσι εγω εχω αγορασει απο το aliexpress αρκετα πραγματα χωρις προβληματα, απλα ρωτησα γιατι φαινεται να ειναι το μονο που το εχει σε στοκ.
      Το αν το έχει πραγματικά σε στοκ μόνο ο ίδιος το ξέρει ,μπορείς να του στηλεις μήνυμα να τον ρωτήσεις.
      πολύ δύσκολο έως απίθανο να πει την αλήθειά ο πωλητής στο αλί
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Να υποθέσω με κανονικές απλές Ελληνικές πιστωτικές κάνετε τις αγορές ,όχι ξένες και prepaid card ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Με χρεωστική ελληνικης τραπεζας κάρτα πληρωσα
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Εγώ να ρωτήσω πως κάνετε αγορές από Aliexpress αφού δεν δέχεται PayPal και οι κάρτες δεν περνούν ; Έχετε κανένα κόλπο ; :rolleyes:

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Εγω κανω παραγγελιες εδω και καιρο με το Revolut , στελνοντας εμβασμα απο την τραπαεζα. Εχω πολυ καιρο να δοκιμασω αν περνανε οι ελληνικες καρτες.
    • Διαφήμιση
    • Εύκολα κάνεις αγορές με revolut το μόνο αρνητικό είναι ότι θες 2-5 μέρες για να εμφανιστεί το ποσό του εμβάσματος στη κάρτα. Πριν 6 ημέρες την χρησιμοποίησα και λειτουργεί άψογα.

• Eγώ πάντος την περασμένη εβδομάδα που δοκίμασα με δυο πιστωτικές για αγορά redmi note 3 pro δεν πέρασε πήγα alpha bank τους λέω τι γίνεται ρε παιδιά κανένα νέο για τις κάρτες ; Και ή απάντηση ήταν δεν ξέρουμε δεν έχουμε καμιά ενημέρωση και ψώνισα πάλι με paypal

• Ο/H takisfrag έγραψε:

Eγώ πάντος την περασμένη εβδομάδα που δοκίμασα με δυο πιστωτικές για αγορά redmi note 3 pro δεν πέρασε πήγα alpha bank τους λέω τι γίνεται ρε παιδιά κανένα νέο για τις κάρτες ; Και ή απάντηση ήταν δεν ξέρουμε δεν έχουμε καμιά ενημέρωση και ψώνισα πάλι με paypal

Ώπα έχουμε θέμα με την alpha.... ακούστε τι έκανε και μιλάω από προσωπική εμπειρία.
      Όποιος χρησιμοποιούσε κάρτα alpha bank για online αγορά σου επέτρεπε αρχικά και μετά την κλείδωναν για λόγους ασφαλείας. Σε έπαιρναν τηλέφωνο μετά από 10 μέρες και σου λέγανε ότι η κλήση ηχογραφείτε για την προσωπική σου ασφάλεια και ότι για λόγους ασφαλείας κλείδωσαν την κάρτα γιατι προσπάθησε να γίνει αγορά online και αν θέλετε να προχωρήσουμε σε αντιστοίχηση προσωπικών στοιχείων για να την ξεκλειδώσουμε. Ευτυχώς τους είπα ότι δεν επιθυμώ να ηχογραφείτε καμία επικοινωνία μου γιατί είναι συνταγματικό μου δικαίωμα το οποίο δεν σέβονται αφού ήδη με ηχογραφούσαν και ότι επιθυμώ να πάω σε κατάστημα της alpha bank να την ξεκλειδώσω γιατί δεν δίνω σε αγνώστους από το τηλέφωνο τα προσωπικά μου δεδομένα. Πήγα στην τράπεζα και τελικά η κάρτα δεν είχε κλειδώσει ή την είχαν κλειδώσει για μερικές μέρες. Μου είπαν όμως ότι αν την ξεκλείδωνα από τηλεφώνου θα με χρέωναν 12 ευρώ!!!!! Ενεργοποίησα e-banking και τελείωσα με την κάρτα της alpha bank. Όλες οι κινήσεις με e-banking και revolut. Την revolut την έκανα και σύνδεση με paypal και κατάργησα τελείως της alpha!
    • Ο/H kostasrose έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Eγώ πάντος την περασμένη εβδομάδα που δοκίμασα με δυο πιστωτικές για αγορά redmi note 3 pro δεν πέρασε πήγα alpha bank τους λέω τι γίνεται ρε παιδιά κανένα νέο για τις κάρτες ; Και ή απάντηση ήταν δεν ξέρουμε δεν έχουμε καμιά ενημέρωση και ψώνισα πάλι με paypal

Ώπα έχουμε θέμα με την alpha.... ακούστε τι έκανε και μιλάω από προσωπική εμπειρία.
      Όποιος χρησιμοποιούσε κάρτα alpha bank για online αγορά σου επέτρεπε αρχικά και μετά την κλείδωναν για λόγους ασφαλείας. Σε έπαιρναν τηλέφωνο μετά από 10 μέρες και σου λέγανε ότι η κλήση ηχογραφείτε για την προσωπική σου ασφάλεια και ότι για λόγους ασφαλείας κλείδωσαν την κάρτα γιατι προσπάθησε να γίνει αγορά online και αν θέλετε να προχωρήσουμε σε αντιστοίχηση προσωπικών στοιχείων για να την ξεκλειδώσουμε. Ευτυχώς τους είπα ότι δεν επιθυμώ να ηχογραφείτε καμία επικοινωνία μου γιατί είναι συνταγματικό μου δικαίωμα το οποίο δεν σέβονται αφού ήδη με ηχογραφούσαν και ότι επιθυμώ να πάω σε κατάστημα της alpha bank να την ξεκλειδώσω γιατί δεν δίνω σε αγνώστους από το τηλέφωνο τα προσωπικά μου δεδομένα. Πήγα στην τράπεζα και τελικά η κάρτα δεν είχε κλειδώσει ή την είχαν κλειδώσει για μερικές μέρες. Μου είπαν όμως ότι αν την ξεκλείδωνα από τηλεφώνου θα με χρέωναν 12 ευρώ!!!!! Ενεργοποίησα e-banking και τελείωσα με την κάρτα της alpha bank. Όλες οι κινήσεις με e-banking και revolut. Την revolut την έκανα και σύνδεση με paypal και κατάργησα τελείως της alpha!

Σωστός !! και σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση .

• Διαφήμιση
    • Εγω με κάρτα τις alpha bank χρεωστική κανω αγορες από aliexpress χωρίς πρόβλημα ,πριν δυο μηνες δεν μου περναγε ,και μεσο paypal με το γνωστο κολπακι παλι χωρις πρόβλημα αρκεί να μην ξεπερνας το εβδομαδιαιο όριο του c.c σε κάθε περίπτωση.
      Δεν χρησιμοποιω revolut .Δεν μου χρειάστηκε.
    • Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος rn2 εδώ 10μηνες σήμερα έβαλα παραγγελία 3 συσκευες για μένα κ 2 φίλους rn4 16gb απο
      oppomart.com/xiaomi/redmi-note4/xiaomi-redmi-note4.html
      Μέσω PayPal από Πειραιως.
      Η τιμή στον καθένα βγήκε από 480€/3 (28€ έξοδα αποστολής μέσω ευρωπης κ 7,5€ ασφάλεια αποστολης) παράδοση στο χέρι από ACS COURIER χωρίς έξτρα επιβάρυνση. εχω παραγγείλει το δικό μου κ άλλες 5 συσκευές σε φίλους από την σελίδα με μόνη εξαιρεση μια φορά που χάθηκε συσκευή κ έγινε refund κανονικά από την εταιρεία.
      Η επιλογή της συσκευής θεωρώ είναι κάτι υποκειμενικο καθαρά κ πιστεύω πως σε αυτά τα λεφτά μπορεί κανείς να ανανεώνει άνετα μια τέτοια συσκευή κάθε 12-18μηνες με μοναδική επιβάρυνση 10€/μήνα(ολοι πιστεύω διαθετουν)
      Τέλος για να μην είναι κουραζω η έξτρα θέση για Micro SD κ αποσπωμενη μπαταρία είναι πολλά + καθώς κ η αλλαγή θέσης του ηχείου.
      Εμφανιση κυριλέ.
      Ευχαριστώ
    • Ο/H yliko έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος rn2 εδώ 10μηνες σήμερα έβαλα παραγγελία 3 συσκευες για μένα κ 2 φίλους rn4 16gb απο
      Η τιμή στον καθένα βγήκε από 480€/3 (28€ έξοδα αποστολής μέσω ευρωπης κ 7,5€ ασφάλεια αποστολης) παράδοση στο χέρι από ACS COURIER χωρίς έξτρα επιβάρυνση. εχω παραγγείλει το δικό μου κ άλλες 5 συσκευές σε φίλους από την σελίδα με μόνη εξαιρεση μια φορά που χάθηκε συσκευή κ έγινε refund κανονικά από την εταιρεία.
      Η επιλογή της συσκευής θεωρώ είναι κάτι υποκειμενικο καθαρά κ πιστεύω πως σε αυτά τα λεφτά μπορεί κανείς να ανανεώνει άνετα μια τέτοια συσκευή κάθε 12-18μηνες με μοναδική επιβάρυνση 10€/μήνα(ολοι πιστεύω διαθετουν)
      Τέλος για να μην είναι κουραζω η έξτρα θέση για Micro SD κ αποσπωμενη μπαταρία είναι πολλά + καθώς κ η αλλαγή θέσης του ηχείου.
      Εμφανιση κυριλέ.
      Ευχαριστώ

Έχεις ξανά αγοράσει από oppomart ; Τα έχεις διαβάσει τα σχόλια ; Και πως είσαι σίγουρος οτι με Αcs δεν θα πάει τελωνείο ; Καλορίζικα με το καλό να τα πάρετε κατά αρχάς !!!

• Ο/H takisfrag έγραψε:

Έχεις ξανά αγοράσει από oppomart ; Τα έχεις διαβάσει τα σχόλια ; Και πως είσαι σίγουρος οτι με Αcs δεν θα πάει τελωνείο ; Καλορίζικα με το καλό να τα πάρετε κατά αρχάς !!!

Εχω αγοράσει κινητά από oppomart είναι πολυ αξιοπιστο, τελωνειο δεν θα πάει γιατί το oppomart έχει αποθήκη στην Γαλλια και από εκεί στέλνει για ευρωπη.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H yliko έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος rn2 εδώ 10μηνες σήμερα έβαλα παραγγελία 3 συσκευες για μένα κ 2 φίλους rn4 16gb απο
      Εμφανιση κυριλέ.
      Ευχαριστώ

Έλα φίλε μου, έχω ξανά παραγγείλει όπως έγραψα εγώ κ ένας φίλος τουλάχιστον 5 φορές από την εταιρεία αυτή. Μια φορά χάθηκε συσκευή κ η εταιρεία έκανε άμεσα τα χρήματα refund. Επάνω στην κάθε παραγγελία υπολογίζει 30usd έξοδα αποστολής μέσω ευρωπης ώστε να αποφύγεις οπωσδήποτε το τελωνείο. Τώρα αν παραγειλλουν 3μαζι το ποσό αποστολής πάει δια 3.αν πάρει ένας τότε πληρώνει όλο το ποσό ένας. Μέγιστο διάστημα παραλαβής 21μερες (αργίες +εργάσιμες) σύνολο από την παραγγελία. Αποστέλλεται μέσω chronopost Ευρώπη κ συγκεκριμένα Γαλλία κ από κει μέσω dpd διανύει μερικές χώρες για να φτάσει στην ACS που συνεργάζεται η dpd κ να στο παραδώσουν. Από την άφιξη Ευρώπη έχεις το trackin number για να δεις που πάει.