Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.

• Τελικά το κατάφερα για Φακτορυ ρεσετ ολα καλά και αευχαριστω για τις απαντησεις και την βοηθεια.Μου κάνει πάντως εντύπωση πως μια ενημέρωση συστήματος , έστω και ενα παρέλειψα το βημα για την επιλογη δικτυου να μην το δίνει πιο μετα και να μενει στην οθονη ενεργοποιησης λογαριασμου Μι διχως δυνατότητα επιλογης δικτύου ....

• Το κλεινω πρωτα απο το power και μετα παταω παρατεταμενα το volume up και to power το θέμα ομως είναι οτι με βγαζει στην ιδια οθονη ενεργοποιησης ...

• Δεν μου δινει την επιλογη δικτυου.Πως κανω φακτορυ ρεσετ στην κατασταση που ειμαι για να μπορεσω να επιλεξω δικτυο ???

• Καλημέρα στην κοινότητα Μια βοήθεια γιατί κόλλησα με το κινητό Μι3.Εκανα αναβαθμιση συστήματος και το θέμα είναι οτι μετα το σεταρισμα γλωσσας , χωρας κτλ προφανώς αφησα για πιο μετα το βημα με την συνδεση στο ινετρνετ και τωρα στην οθονη μου βγαζει το μηνυμα οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη με το που πατω ενεργοποιηση συσκευης ανοιγει ενα μενου για να βαλω τον κωδικο μου (ολα οκ ) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω την επιλογη συνδεσης στο ινετρνετ για να ολοκληρωσω την διαδικασια .Καποια ιδεα πως μπ…

• Ναι ναι εννοειται οτι ξεκλειδώνω πρώτα ..Εχεις υπ οψιν σου για ποσιο καιρό ισχύει η άδεια που σου εγκρίνει η xiaomi ???Σήμερα κλείνω ακριβώς 30 μέρες που εχω πάρει την εγκριση ..

• Ευχαριστώ συνονόματε.Εχω κατεβάσει την έκδοση που εχει ο οδηγός στην πρώτη σελίδα 6.5.12 την περνάω με τον τρόπο που περιγράφεται και μετά μπορώ να συνεχίσω για την ελληνική ????

• Καλησπέρα σε ολη την παρέα Μια επιβεβαίωση θέλω οτι τα εχω καταλάβει σωστά.Εχω το Redmi Note 3 Pro με unofficial rom άρα ξεκινάω τον οδηγό που υπάρχει στην αρχή για να περάσω China Developer μιας και με ενδιαφέρει να περάσω ελληνική ρομ.Το τηλέφωνο μου μου ήρθε με ξεκλείδωτο boatloader άρα ξεκινώντας τον οδηγό θα κλειδώσει οπότε μετά πρέπει να τον ξεκλειδώσω όπως περιγράφει ο οδηγός στο τέταρτο βήμα. Eκείνο που με μπερδεύει είναι οτι πρέπει να περάσω και άλλη κινέζικη official developer rom για …

• Ευχαριστώ Χρήστο

• Παράθεση από GR_Macedon: “ποιος έχει το redmi note 3 pro. Μπερδευτηκα..... ” ο υποφαινόμενος

• Παράθεση από pechr: “το παλικαρι εχει redmi note 3 pro. Ας του μεταφερει καποιος την συζητηση στο αναλογο νημα. αναφερθηκε νωριτερα @giorgos68 πως καταφερες να βγαλεις screenshot και το πλαισιο του κινητου;; ” Μιας και απο βλέπω είμαστε και συντοπίτες - Πετρουπολιώτης και εγω το βλέπω να σε ζαλίζω με τις απορίες μου..χαχαχαχαχα

• Τα φώτα σας και πάλι χρειάζομαι.Ακολουθώντας τον οδηγό του Gr_Macedon με την σειρά στην διαδικασία για το USB Debugging (φωτό 1) στο αντίστοιχο μενού στο δικό μου τηλέφωνο έχει τα εξής (φωτό 2) καθώς και παρακάτω τα εξής (φωτό 3) με αποτέλεσμα να μην βρίσκω το μενού για το USB Debugging όπως το δείχνει στην φωτό.Καμιά ιδέα ???

• Παράθεση από GR_Macedon: “οπα λαθος μου. Συγγνώμη Αλλά και παλι ισχύουν τα ίδια βηματα και γι αυτό, απλά με τις αντίστοιχες ρομ του. Τελικά οι 5,5 ίντσες δεν μου φτάνουν για το φόρουμ, χανομαι στα νήματα. ” Ευχαριστώ για την απάντηση ,οποτε συνεχίζω κανονικά με τα βήματα απο τον οδηγο που έβαλες

• Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ακολουθειτε τον οδηγο και αυτοσχεδιαζετε. Εκεί υπάρχει μια παλιότερη κινεζικη dev rom που την έχουν κατεβάσει και δοκιμάσει εκατονταδες από εμας. Ποιος ο λόγος να κατεβάσεις την τελευταία κινέζικη fastboot rom οταν αυτή δεν θα μείνει στο τηλέφωνο πανω απο 10 λεπτά. ” Καταρχάς δήλωσα άσχετος με την όλη διαδικασία και κατά δευτερον εξηγησε μου σε ποιο σημείο αυτοσχεδιάζω ???και τι εννοεις εκει υπάρχει μια παλαιότερη κινέζικη ντεβ ρομ που τη…

• Ειχα κάνει την αίτηση και μου απάντησαν πριν τσεκάρω οτι ήταν ηδη ξεκλείδωτο οποτε φαντάζομαι οτι δεν θα ξανακάνω αίτηση για το ίδιο τηλέφωνο σωστά ??

• Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Αρα βάση των εικόνων που βλέπεις διαλέγω μια Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer σωστά ???Επειτα προχωρώ στο φλασάρισμα της συσκευής με τον τρόπο που περιγράφεται στο λίνκ που έβαλες και μετά στην ελληνική Ρομ ??Απο κεκτημένη ταχύτητα πάντως είχα στείλει αίτημα να μου ξεκλειδώσουν τον boatloader και μου είχαν εγκρίνει το αίτημα - πριν το τσεκάρω και διαπιστώσω οτι ήταν μάλλον ξεκλείδωτο απο το μαγαζί που το αγόρασα οποτε δεν θα χρειαστεί να ξανακάνω την δι…

• Καλησπέρα σας Μια μικρή επιβεβαίωση σαν άσχετος με τις Ρομ.Εχω το redmi note 3 με μια unofficial Rom έχω τσεκάρει τον bootlander και μου δείχνει ξεκλείδωτος και θέλω να βάλω την ελληνική .Σας ανεβάζω 2 φωτό για να έχετε μια εικόνα.Πως συνεχίζω απο εδω και πέρα ???

• Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τι σημαίνει unofficial rom ???Ετσι και αλλιως θα περάσω την ελληνική σύντομα

• Καλησπέρα παίδες.Θέλω την βοήθεια σας σαν αρχάριος.Μόλις έφτασε στα χέρια μου το Redmi Note 3 Pro το οποίο φοράει αν δεν κάνω λάθος την MIUI Global 7.3.Το θέμα μου ειναι οτι ξεκινώντας το αρχικό σετάρισμα σου δίνει στην αρχική οθόνη επιλογή για Ελληνικά αλλά στην επόμενη που διαλέγεις την χώρα δεν εχει την Ελλάδα σαν επιλογή.Τι κάνω για να συνεχίσω το αρχικό σετάρισμα ?? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια .