Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ακολουθειτε τον οδηγο και αυτοσχεδιαζετε. Εκεί υπάρχει μια παλιότερη κινεζικη dev rom που την έχουν κατεβάσει και δοκιμάσει εκατονταδες από εμας. Ποιος ο λόγος να κατεβάσεις την τελευταία κινέζικη fastboot rom οταν αυτή δεν θα μείνει στο τηλέφωνο πανω απο 10 λεπτά.
-
Ενας λόγος παραπάνω να ακολουθήσεις τον οδηγό unbrick και αλλαγής ρομ στο redmi note 3 pro. Η αυτοσχεδιαση που εντοπισα είναι ότι στον οδηγό υπάρχει λινκ για dev rom κι εσύ πας να κατεβάσεις από αλλού την τελευταία κινέζικη dev rom.
Ακολούθα τα παρακάτω βήματα και οδηγούς με τα λινκ που έχουν αφού τους μελετήσεις διεξοδικά. Έχεις να κάνεις με ηλεκτρονικά και eeprom τσιπακια. Θέλει προσοχή.
1. Εγκατάσταση official fastboot rom μονο με το mi flash tool. China developer αν θέλετε να προχωρησετε σε ξεκλειδωμα και ελληνική ρομ, ή Global αν δεν σκοπεύετε να προχωρήσετε.
2. Ξεκλείδωμα bootloader.
3. Εγκατάσταση TWRP 3.0.2_2 recovery
4. Εγκατάσταση μιας ελληνικής rom GTV stable ή dev ή Gkalen rom.
Το πρώτο βήμα είναι υποχρεωτικό, για όλους όσους έχουν οποιοδήποτε XIAOMI, άσχετα αν βλέπουμε ότι το τηλέφωνό φοράει official rom
Τα υπόλοιπα (2,3,4) είναι στην ευχερια του καθενός.
Έτσι θα μπορούμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα.
Οπότε αν δεν το έχετε κάνει, ακολουθήστε ευλαβικά τους παρακάτω οδηγούς γιά Redmi Note 3 pro ή τους αντίστοιχους για το δικό σας μοντελο.
unbrick/flash oficial rom για Redmi note 3 pro (kenzo) -->εδώ<--
Τσεκάρισμα bootloader -->εδώ<-- (ίδιο για όλα τα μοντελα).
Ξεκλείδωμα bootloader -->εδώ<-- (ίδιο για όλα τα μοντελα με κλειδωμένο bootloader).
Πέρασμα ελληνικής rom -->εδώ<--Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Τελικά οι 5,5 ίντσες δεν μου φτάνουν για το φόρουμ, χανομαι στα νήματα.
OffTopicΔεν φταινε οι ιντσες.. Τα γηρατιά φταίνε.. είσαι σε προστάδιο πρεσβυωπίαςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
οπα λαθος μου. Συγγνώμη
Αλλά και παλι ισχύουν τα ίδια βηματα και γι αυτό, απλά με τις αντίστοιχες ρομ του.
Τελικά οι 5,5 ίντσες δεν μου φτάνουν για το φόρουμ, χανομαι στα νήματα.
-
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια.
Κάτοχος Mi3 αγορασμένου live από taiwan - όλα εξαιρετικά μέχρι που χάλασε το charging Port και το κινητό πλέον σε αχρηστία, κάτοχος Mi4 αγορασμένου από online κατάστημα εξωτερικού στο οποίο πέρασα μέσω MiPCSuite την MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 8.0 Stable 8.0.2.0. χωρίς κανένα πρόβλημα και κάτοχος Redmi Note 3 Pro 32 gb 3gb αγορασμένο από κατάστημα εδώ στην Ελλάδα.
Το κινητό ήρθε με αυτή την περιβότητη unofficial rom 7.3.2.0.0 με unlocked bootloader και άρχισε διάφορες διαφημίσεις, υπερθερμάνσεις, μειωμένο screen on time από το σύνηθες των 6 7 ωρών που είχα στις 2 -3 -4. Αποφάσισα λοιπόν να του περάσω την αντίστοιχη rom απο miui.gr
Ακολουθώ λοιπόν τον εξής οδηγό
Παρέλαβες κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader? Δες εδώ...
Επιβεβαιώνω ότι έχω ξεκλείδωτο bootloader , ακολουθό το βήμα Α Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς μου λέει couldnt flash device.
Πάω λοιπόν στο βήμα β) Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
ακολουθώ όλα τα βήματα και φτάνω στο Miflash αφού έχω κατεβάσει την fastboot rom Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download.
Αρχίζω το flash και κάπου στα μέσα της διαδικασίας μου βγάζει ένα error failed κάτι το οποίο δυστυχώς δεν έσωσα και το κινητό από τότε μένει κολλημένο σε φαινομενική κατάσταση reboot με το λογότυπο MI κολλημένο.
Μπορώ να μπω σε fastboot οπότε μπαίνω και ακολουθώ τη διαδικασία
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
φτάνω πάλι στο στάδιο Miflash και πλέον έχω το error Critical partition το οποίο επισυνάπτω και δε μπορώ να προχωρήσω .
δοκίμασα και με την παραπάνω rom Και με developer κινεζικη και stable και γενικά ότι βρήκα από εκείνο το Link - ολες το ίδιο αποτεέλεσμα
έπειτα ακολουθώ τη διαδικασία του παρόντος thread αλλά πάλι δεν έχω αποτέλεσμα.
επισημαίνω ότι το κινητό στο device manager φαίνεται ως εξής
έχει κανείς καμμιά ιδέα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Καλησπέρα και καλώς ήρθες,
σε όλο αυτό δεν αναφέρεις πουθενα την αίτηση για ξεκλείδωμα. Δεν έκανες? -
Ο/H takman έγραψε:
Kαλησπερα παιδια,
εχω κανα μηνα το κινητο,με global stable από vickmall,εκανα ένα update και είμαι στην 7.5.2 ,
σημερα σε εισερχομενες και εξερχόμενες κλησεις δεν ακουω ουτε με ακουνε.
Εκανα επανεκινηση αλλα παλι τα ιδια.
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H takman έγραψε:
Ευχαριστω πολύ,
επειδή δεν το εχω το θεμα ,γιαυτο και το πηρα με stable,ξεκιναω να διαβασω, πως γινονται αυτά που μου ειπες.
Όταν τα κανω επιστρεφω.
Να εισαι καλα.
Eπανερχομαι,το κινητο είναι του γιου μου,δεν αντεξε να περιμενει να βγαλω ακρη τοσες ωρες,βαρεθηκε και την εκανε.
Πελαγωσα με τοσες πληροφοριες μαζεμένες , αν καταλαβα σωστα, για να μπω σε recovery και να κανω τα wipe cache και dalvic cache ,επρεπε να κατεβασω όπως και εκανα, το mi pc suite.Ειμαι καλα ως εδώ? -
Τα φώτα σας και πάλι χρειάζομαι.Ακολουθώντας τον οδηγό του Gr_Macedon με την σειρά στην διαδικασία για το USB Debugging (φωτό 1) στο αντίστοιχο μενού στο δικό μου τηλέφωνο έχει τα εξής (φωτό 2) καθώς και παρακάτω τα εξής (φωτό 3) με αποτέλεσμα να μην βρίσκω το μενού για το USB Debugging όπως το δείχνει στην φωτό.Καμιά ιδέα ???
-
-
-
λείπει μήπως καμιά εικόνα ;
έχει και άλλες επιλογές στην μέση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-