σε όλο αυτό δεν αναφέρεις πουθενα την αίτηση για ξεκλείδωμα. Δεν έκανες?
Ευχαριστώ πολύ , όχι δεν έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα. - δε θυμάμαι να την είδα σε κάποιο από τους οδηγούς που ακολούθησα ή ίσως επειδή ήταν ξεκλείδωτος ο bootloader νόμιζα ότι δεν χρειαζότανε; δε ξέρω έχω περάσει από τόσα thread και δεν το έχω και το όλο θέμα ξανακάνει και έχω χάσει τη μπάλα...
άρα πρέπει να κάνω αίτηση; και τι γίνεται τώρα που το κινητό είναι σε αυτή τη φάση; soft brick είναι αυτό ή κάτι άλλο;
σε όλο αυτό δεν αναφέρεις πουθενα την αίτηση για ξεκλείδωμα. Δεν έκανες?
Ευχαριστώ πολύ , όχι δεν έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα. - δε θυμάμαι να την είδα σε κάποιο από τους οδηγούς που ακολούθησα ή ίσως επειδή ήταν ξεκλείδωτος ο bootloader νόμιζα ότι δεν χρειαζότανε; δε ξέρω έχω περάσει από τόσα thread και δεν το έχω και το όλο θέμα ξανακάνει και έχω χάσει τη μπάλα...
άρα πρέπει να κάνω αίτηση; και τι γίνεται τώρα που το κινητό είναι σε αυτή τη φάση; soft brick είναι αυτό ή κάτι άλλο;
Αυτό έπρεπε να το είχες κάνει πριν από όλα τα άλλα !!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γεια σας!
εχω το xiaomi redmi note 3 pro και πηρα μια μεταλλικη θηκη η οποια ελεγε οτι ηταν για αυτο μοντελο και το απλο το xiaomi redmi note 3 αλλα το κινητο δεν χωραγε σε αυτη...και κατι τζαμακια για την οθονη που πηρα δεν την καλυπτουν ολη(την οθονη την καλυπτουν ολο το μπροστινο μερος δεν καλυπτουν).Δεν ξερω αν εχουν κανει αλλαγες στο μεγεθος σε νεοτερες εκδοσεις.Μπορειτε να μου προτεινετε καποια θηκη και τζαμακια για την οθονη που να ειναι συμβατα?το κινητο το πηρα απο εδώ (Kate από το Geekbuying)
*Νέα πολιτική του Φόρουμ
Απαγορεύονται τα λινκ που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες με προιόντα
@sakis93 Αυτό που έχεις είναι το international version δεν λεγεται kenzo αλλά kate ,το ίδιο κινητό είναι,με την μόνη διαφορά ότι το kate υποστηρίζει την 800αρα μπάντα και έχει κάποια διαφορά στις διαστάσεις του σε σχέση με το kenzo
National Day Arrangements National Day Holiday period: 1st, Oct to 7th, Oct.
Global Open Beta: ROM version 6.9.28 will be released on 29th. Sept
Global Closed Beta: ROM version 6.9.28 will be released on 28th. Sept
China Open Beta: ROM version 6.9.28 will be released on 29th. Sept
China Closed Beta: Suspended from 29th.Sept to 7th.Oct.
China Closed Alpha: Suspended during the National Day period.
Today we are bringing you with the following recommended features:
Data Usage - Display off-peak data usage in Notification shade
Mobile data usage in spare time can be displayed in the Notification shade now.
MIUI Global Forum App - "Report this post" function added
As per users requested, we have added the "Report" function to the MIUI
Global Forum App. It can be accessed when clicked on the menu icon at
the top-right corner of the post frontpage.
Theme - "Legacy Theme" Panel added
Some users were asking about the missing purchased themes in previous
MIUI version. We have added a new panel "Legacy Theme" to display them.
Όταν ανοίγω κάποια προγράμματα Πχ browser,google maps . Καμία φορά κολλάνε αρκετά και κολλάει και όλο το κινητό οσο δεν ανταποκρίνεται και μετά μου λέει ότι δεν ανταποκρίνεται και να πατήσω οκ για να κλείσει ,και μετά αμα το ανοιξω θα δουλεύει καλά.Πως γίνεται να διορθωσω όλα αυτά τα κολλήματα;