Έχεις βάλει κάτι που μπορεί να προκαλεί αυτά τα προβλήματα? Για προσπάθησε να σκεφτείς κάτι ιδιαίτερο που ίσως δεν έχουμε εμείς. Έχεις βάλει κάνα expose? Έχεις αλλάξει θεμα(theme)?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σε όλο αυτό δεν αναφέρεις πουθενα την αίτηση για ξεκλείδωμα. Δεν έκανες?
Ευχαριστώ πολύ , όχι δεν έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα. - δε θυμάμαι να την είδα σε κάποιο από τους οδηγούς που ακολούθησα ή ίσως επειδή ήταν ξεκλείδωτος ο bootloader νόμιζα ότι δεν χρειαζότανε; δε ξέρω έχω περάσει από τόσα thread και δεν το έχω και το όλο θέμα ξανακάνει και έχω χάσει τη μπάλα...
άρα πρέπει να κάνω αίτηση; και τι γίνεται τώρα που το κινητό είναι σε αυτή τη φάση; soft brick είναι αυτό ή κάτι άλλο;
Αυτό έπρεπε να το είχες κάνει πριν από όλα τα άλλα !!
Ok έκανα αίτηση για unlock η οποία προφανώς γίνεται σε άλλο κινητό σε αυτή τη φάση για να πάρω το sms .
Bodai τον οδηγό αυτό τον είχα δοκιμάσει πρώτο πρώτο.
Άρα τώρα περιμένω το 3ήμερο να πάρω unlock και μετά δοκιμάζω να βγώ από αυτό το bootloop;
Καλημέρα παιδιά συγχαρητήρια για την δουλειά σας, όπως καταλάβατε είμαι νέος στη συσκευή xiaomi, έχω το xiaomi redmi note 3 pro 32giga το πήρα από ελληνικό κατάστημα.
Χτες παρατήρησα ότι στη σελίδα που λέει σχετικά με το τηλ γράφει "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" και έχει τρία ελληνικά ονόματα, αυτό σημαίνει ότι μου έχουν περάσει ελληνική rom, χτες έκανα εγγραφή στη σελίδα σας και κατέβασα 2 zipp αρχεία αλλά δεν με άφηνε να κάνω το update, μπορεί κάποιος να μου γιατί?
Το κινητό έχει την έκδοση MIUI 7 GLOBAL, STABLE 7.3.6.0.0
Όχι δεν έχω βαλει κανένα άλλο θέμα,δεν μου το κάνει μόνο σε αυτή την ρομ το έκανε και στις προηγούμενες ,και είχα κάνει και clean install και δουλευε πιο καλά κάπως αλλά μετά εκανα το update και άρχισε πάλι
@Sotiris1979 οι συνεργάτες που λες είναι πλέον 4 και είναι αυτοί που κάνουν όλη την βασική δουλειά εδω που έκανες εγγραφή ,για τα υπόλοιπα ισχύει ότι σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα διάβασε πρώτα πριν κάνεις το οτιδήποτε για να μην μείνεις χωρίς συσκευή . Καλώς όρισες !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι δεν έχω βαλει κανένα άλλο θέμα,δεν μου το κάνει μόνο σε αυτή την ρομ το έκανε και στις προηγούμενες ,και είχα κάνει και clean install και δουλευε πιο καλά κάπως αλλά μετά εκανα το update και άρχισε πάλι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapat
Και τη μπορώ να κάνω για αυτό? Γιατί updates δεν παίρνει
@Sotiris1979 εξαρτάται από εσύ τι θέλεις να έχεις; Ελληνικά και updates μόνο του , Αγγλικά και updates μόνο του ή Ελληνική Rom και updates χειροκίνητα;;;
Αφού μπόρεσες και βρήκες ποια 2 αρχεία χρειαζόσουν για τη συσκευή σου, τότε, αφού δεν τα κατάφερες, έπρεπε (πρώτα) να διαβάσεις και τους άλλους οδηγούς που υπάρχουν για να καταλάβεις αρκετά πράγματα για τα Xiaomi κινητά...