Καλημερα παιδια Θελω την γνωμη σας για ενα θεμα! Ειδα αυτο και η τιμη ειναι πολυ καλη!! Xiaomi Mi 9 : Δικό σου από τα 400€ με κουπόνι από το Banggood ! - News from Xiaomi Miui Hellas Θελω να ρωτησω... 1. αν ειναι global version? και αν αυτο σημαινει οτι παρνει αναβαθμισης μεσω wifi,play store και ελληνικο μενου?- 2. ποια μεθοδο αποστολης πρεπει να επιλεξω για να μην εχω τελωνειο? 3. με την εγγυηση εδω Ελλαδα τι γινεται? αν χαλασει το στελνω εδω? 4. ποσο καιρο θα κανει? Εχω παραγγειλει στο παρελθ…
Ναι οκ θα το κανω και αυτο!!Θ πρεπει να αγορασω ενα γιατι το δικο του το usb ειναι λιγο διαφορετικο απο τα συνηθισμενα και απο αυτα που εχω,ειναι λιγο πιο μεγαλο.Θα το δοκιμασω αυριο και θα σ ξαναπω!Τι αλλο μπορει να φταει δε ξερω...Ευχαριστω!
Ναι φιλε μου!!Το εκανα και αυτο!Δεν υπαρχει Driver που να μην τον εχω βαλει!Εχω απελπιστει!Το εχω δοκιμασει το ταμπλετ να το συνδεσω σε 4 διαφορετικους υπολογιστες και δεν το αναγνωριζει κανενας!!!Απλως φορτιζει....
Καλημερα παιδια!Ειναι κανεις εδω μεσα που να ενδιαφερεται να του στειλω το ταμπλετ να μου το φτιαξει!Φυσικα με πληρωμη....ή να μπορεσω να βαλω μια αγγελια εδω μεσα προς πωληση του ταμπλετ???
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!Μολις το εκανα και αυτο με επιτυχια αλλα παλι τα ιδια!!Μολις συνδεω το ταμπλετ στον υπολογιστη μου γραφει οτι συνδεθηκε αγνωστη συσκευη και φυσικα δεν το αναγνωριζει....Εχω απελπιστει τοσες μερες....
Σε ευχαριστω φιλε μου!!!Αλλα εχω δοκιμασει τα παντα!!Απο οπου και να το βαλω βγαζει το ιδιο μηνυμα!!Verification vailed!!!Και με διαφορες rom που το δοκιμασα παλι τα ιδια!!Δεν βγαζω ακρη!!!Αν εχετε καμια αλλη ιδεα τι μπορει να φταιει.....???
Καλησπερα παιδια εχω απελπιστει με το ταμπλετ!!Κατεβασα και την κινεζικη stable και οταν παω να κανω flash προχωραει λιγο και γραφει για αλλη μια φορα update.zip signature verification failed!!!Ο υπολογιστης επισης δεν το αναγνωριζει παρολο που εχω κατεβασει drivers!!!Κανεις καμια ιδεα???
Ευχαριστω πολυ φιλε!Θα δοκιμασω πρωτα να κανω flash την κινεζικη stable επειδη εχει και τη κινεζικη recovery 2.0.1!!Ξερει κανενας αν παιζει ρολο και αυτο?Δηλαδη με την κινεζικη recovery ποια rom πρεπει να επιλεξω για πρωτη φορα που θα κανω flash???
Μηπως ξερει κανενας σε ποιο φακελο πρεπει να αποθηκευσω τη νεα rom?To Mipad 2 δεν εχει καρτα μνημης!!Γνωριζει κανενας αν παιζει ρολο ο φακελος που την αποθηκευεις για να κανεις flash?
Παιδια καποιος αν μπορει ας με βοηθησει!!Δεν βγαζω ακρη!!Μαλλον το προβλημα ξεκιναει οτι ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει το ταμπλετ!Μου γραφει αγνωστη συσκευη usb!!Εχω win 7 ultimate.Παιζουν ρολο τα windows?Ας βοηθησει καποιος.....Μηπως παιζει και ρολο ο φακελος που αποθηκευω το zip αρχειο?Για παραδειγμα το Redmi_Note_2 εχει καρτα μνημης το αποθηκευεις εκει και κανεις τη δουλεια σου.Εδω που το αποθηκευεις ωστε να μπορει να "σβησει" τον "εαυτο" του και να βαλει νεα rom?
Μπορεις να μου στειλεις το link με τη κινεζικη που λες....αν κ κινεζικη εχει μεσα!!Επισης αν μπορεις να μου πεις ποια ελληνικη να κατεβασω και με ποιον τροπο να την περασω!Να μου πεις ενα οδηγο.....Εχω δοκιμασει τα παντα και ουσιαστικα εχω ενα αχρηστο ταμπλετ!!Ευχαριστω!
Οκ θα το ξαναδοκιμασω να κατεβασω...Παντως αυτο το μηνυμα μου το βγαζει με την επισημη developer!Με την developer εδω των παιδιων μου γραφει verification failed!!!