Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.

• Μπορεις να μου στειλεις ενα σωστο link εγγυημενο? Το κατεβαζω απο εδω MIUI ROM for Xiaomi Mi Pad 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum εχει σημασια αν ειναι θα κατεβασω στη stable ή την developer? ποια πρεπει?

• Καταρχην φιλε μου σε ευχαριστω!!Το εχω κανει αυτο που λες,επιλεγω την rom που εχω κατεβασει την official developer ,μπαινει στη κινεζικη recovery 2.0.1 προχωραει για λιγο και μετα γραφει install update.zip failed update.zip is corrupted!!! Εχεις καμια ιδεα?Τι πρεπει να κανω?

• Παιδια SOS!!!!Εχω το mipad2 εδω και δυο μερες και ουσιαστικα μου ειναι αχρηστο!!Προσπαθω να βαλω την ελληνικη dev αλλα τιποτα!Επισης την επισημη dev απο Xiaomi MIUI Official Global Site αλλα και παλι τιποτα!Μπαινει στη recovery (που ειναι κινεζικη η 2.01.1 νομιζω) προχωραει για πολυ λιγο και μετα γραφει update verification failed και σταματαει!!!Αυτο το γραφει και γαι τις δυο rom!!Επισης ενα αλλο προβλημα ειναι ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει το ταμπλετ παρολο που εχω κατεβασει drivers!!Ενω αναγνω…

• Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone

• Mipad 2

dennis - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Οκ φιλος,ευχαριστω!!

• Παιδια καλησπερα!Σκεφτομαι να αγορασω το Mipad 2!Επισης εχω στην κατοχη μου το Redmi Note2 και εχω περασει την ελληνικη rom!Στο ταμπλετ θα πρεπει οπωσδηποτε να περασω την ελληνικη rom ή δεν ειναι αναγκαιο?Για παραδειγμα στο κινητο θεωρησα αναγκαιο να την περασω!! Ισχυει το ιδιο και για το ταμπλετ ή δουλευει και με την κινεζικη rom καλα?Ευχαριστω!!

• Mipad 2

dennis - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Παιδια καλησπερα!Σκεφτομαι να αγορασω το Mipad 2!Επισης εχω στην κατοχη μου το Redmi Note2 και εχω περασει την ελληνικη rom!Στο ταμπλετ θα πρεπει οπωσδηποτε να περασω την ελληνικη rom ή δεν ειναι αναγκαιο?Για παραδειγμα στο κινητο θεωρησα αναγκαιο να την περασω!! Ισχυει το ιδιο και για το ταμπλετ ή δουλευει και με την κινεζικη rom καλα?Ευχαριστω!!

• Δεν ανοιγει το κινητο!!!

dennis - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ευχαριστω φιλε μου για το ενδιαφερον αλλα τα καταφερα με αλλο τροπο!

Μήνυμα

Το εκανα αλλα τιποτα.Το αρχειο ειναι στη καρτα sd.παιζει ρολο?Παντως δεν κανει τιποτα και δεν ανοιγει με τιποτα...

Μήνυμα

Παιδια SOS!!!Πηγα να βαλω μια rom,μου εβγαλε MD5 file not found,πατησα restart και τωρα ειναι κολλημενο στο εικονιδειο mi και δεν ανοιγει με τιποτα...Please help.Αν μπορει καποιος να μου πει βημα-βημα....

• mi recovery 2.0.1

Μήνυμα

και το περναω με τον ιδιο τροπο φανταζομαι...Οπως μια νεα ρομ?Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!!

• mi recovery 2.0.1

Μήνυμα

μπορεισ να μου στειλεις το link απο το TWRP Recovery?

• mi recovery 2.0.1

Μήνυμα

Παιδια καλησπερα και καλα Χριστουγεννα!!!Ξερει κανεις αν μπορω να κατεβασω τη recovery 2.0.1,να την εγκαταστησω και καθε φορα να μου βγαζει αυτη και οχι νεοτερες?

• Παράθεση από harrisibiza: “Παιδιά καλησπέρα. Χαιρετώ την παρέα! Κάτοχος ενός Note 2 εδώ και περίπου ένα μήνα. Άσχετος από ROMs κτλ, κατάφερα όμως και πέρασα την 7.0.6.0 Stable μέσω MiFlash. Να είναι καλά ο αναλυτικότατος οδηγός! Η ερώτηση μου, και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά, είναι η εξής: πως κάνω αναβάθμιση για να πάω στην 7.0.8.0 Stable? Περνάω χύμα το zip στο κινητό και μέσω Εργαλεία-> Αναβάθμιση-> Επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης, κάνω τη διαδικασία εύκολα και απλά; Ή χρειάζεται κάτι περισσό…

• Redmi Note 2 με Παλιά ROM

Μήνυμα

Ευχαριστω παιδια,να'στε καλα!!!

• Redmi Note 2 με Παλιά ROM

Μήνυμα

Παιδια εγω θα σας παω λιγο πισω...Εχω Redmi Note 2 και εκδοση GTV-5.10.8 (09.10.15).Το μονο "κακο" που εχω παρατηρησει ειναι οτι, οταν κλεινει το κινητο θα πρεπει να επιλεξω απο την αρχη ποια θα ειναι η προεπιλεγμενη sim για κλησεις.Διορθωνεται αυτο? ή για παραδειγμα στην επομενη GTV-5.10.16 (16.10.15) συνεχιζει να υπαρχει αυτο το προβλημα???

• Οκ φιλος, ευχαριστω πολυ!!Ησουν πολυ κατατοπιστικος!!!

• Ναι εχω καποιες εφαρμογες.Αλλα αν θελω να επιλεξω εγω ποιες να βαλω που τις βρισκω?

• Παιδια αυτη η επιλογη με τα apps απο ποια rom και μετα ισχυει??Εχω την 5.10.8 και δεν βλεπω πουθενα αυτον τον φακελο....και φυσικα ουτε και εφαρμογες....