Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 104.
-
Σ ευχαριστω πολυ για ολα φιλε μου....θα το δοκιασω αυριο και θα σου πω!!Να σε ρωτησω...αυτο να το κανω ρα ετσι?που δουλευει κανονηκα το κινητο?
-
με το που κανω επανεκινηση φορτονει το μαμα recovery κια δεν ανοιγει..πρπειε να ξαναφλασαρω με fastboot τη ρομ κια ανοιγε ιτο κινητο....τωρα δε το ξανακανω αλλα βρηκα μια φωτο στο google να δεις... αμα κανω cancel μπενει στο μενου του recovery κανονικα αλλα οτι και να παω να κανω μου βγαζει ερρορ... Ξερεις τι..θα ψαξω να βρω να κατεβασω μια official LOLLIPOP και να δω παλι τι θα γινει... αν και δε νμιζω να διαβαζει την καρτα παλι...πολυ μπερδεμα...ασχολουμαι χρονια αλλα δε βγαζω ακρη.... οι ρομ …
-
καλησπερα φίλε ευχαριστώ για την απάντηση....χάνει το emei όταν φλασαρω ρομ που δε διαβάζει τη σιμ.πλεον έβαλα την τελευταία global debeloper rom..όλα καλά..αλλά με το που περνάς twrp recovery μου βγάζει να βάλω κωδικό για να κάνει mount...και παράβλεψη να κάνω πάλι δε μ αφήνει να κάνω κανένα wipe ή να φλασαρω οτιδήποτε.τι να πω δε ξέρω....ισως δεν δουλεύει ή twrp στην τελευταία έκδοση ρομ που πέρασα?!...δεν μπορώ να φλασαρω κάτι άλλο...δεν διαβάζει τη σιμ.
-
Καλησπερα παιδια χθες μπρκαρε το κινητο μετα αποπειρα φλασαρισματος CM13 ξανα σε MIUI8 περασα πολλες fastboot roms....Σε ολα οκ ανοιγε ιτο κινητο αλλα δεν διαβαζει καμια SIM..Παραμονο ε ια κινεζικη ρομ kenzo_images_6.9.9_20160805.0000.29_6.0_cn (αυτην) Αλλα δεν εχω πλαυστορ κλπ. Τον bootloader ον ξεκλειδωνω κανονικα παλι ΑΛΛΑ μολις flasharo την twrp recovery με adb μου ζηταει κωδικο για το mount,πραγμα που δεν μου το κανει με καμια αλλη απ τις ρομ που περασα (αλλα δεν διαβαζουν τις σιμ) Παιδια χ…
-
Eκανα καθαρη εγκατασταση την 733 και παλι τα ιδια...η καταναλωση μπαταριας στην 732 ηταν αρκετα καλυτερη.Δεν ξερω τον λογο.Αν γνωριζει καποιος κατι η αν βγει καποιο άλλο update να ριξει ένα φως!
-
Παιδια καλησπερα.Μετα την εγκατασταση της 733 βλεπω οτι η μπαταρια τελειωνει αρκετα πιο γρηγορα. εχει και καπιος αλλος αυτ οτο πορβλημα η μονο εγω? εκανα μονο wipe/cache και περασα τη ρομ?μηπως να κανω καθαρη εγκατασταση απ την αρχη? (ειχα τη stable και περασα παλι τη stable)
-
Παιδια τελος!!Εγινε!!! Κατεβασα την developer εκδοση και την περασε κανονικα....το θεμα το ειχε με την sable 7.2.8.0 Θα δοκιμσω να την περασω τωρα και θα σας ξαναπω. Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας!
-
Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από Souits: “Κατέβασε και προσπάθησε με την 6.5.5.” 6.5.5? του νοτε 2 εννοεις?” cancro_images_GTV-6.4.7_2_GR_xiaomi-miui-hellas.tar.gz αυτη ειναι η προηγουμενη για το μι4 νομιζω..
-
Παράθεση από Souits: “Κατέβασε και προσπάθησε με την 6.5.5.” 6.5.5? του νοτε 2 εννοεις?
-
Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από Vag Vag Excellent: “error1.jpg αυτο μου βγαζει...” Στην εικόνα φαίνεται άλλη έκδοση του miflash από αυτήν που έχει ο οδηγός. Δες μήπως οφείλεται σε αυτό. Redmi Note 2 Rom 7.2.3” δοκιμασα και τον πιο προσφατο οδηγο που εουμε εδω στο φορουμ.Τιποτα...παλι το ιδιο προβλημα.
-
περασα την exodus 5.1 (lollipop) και περασε και τα gapps κανονικα.Πλεον δουλευει ΟΚ..αλλα δεν μπορω να περασω τιποτα αλλο οσον αφορα ΜΙUΙ.
-
Παράθεση από Souits: “Παράθεση από Vag Vag Excellent: “error1.jpg αυτο μου βγαζει... ” Όταν κάνεις browse του φακέλου μην το βάζεις στο image. Βάλτο κατευθείαν στον φάκελο..Εάν με καταλαβαίνεις....Δλδ ένα κλικ πίσω απ ότι είσαι τώρα.” παλι το ιδιο μου βγαζει.. Δοκιμασα και USB 3 k USB2 ... παλι το ιδιο ερρορ.
-
Το κακο δεν εινια μονο οτι περνει μονο την exodus rom το κακο ειναι οτι οτι περνει μονο τα Α gapps και δεν εχω playstore. με αλλα gapps εχω ερρορ 64 και ερρορ 70.
-
error1.jpg αυτο μου βγαζει...
-
κατι (αγνωστο 0000χχχ κατι)
-
Αυτο προσπαθω α κανω απο χθες αλλα τιποτα... συνχεια μου πεταει ενα αγνωστο ερρορ. δοκιμασα και αλλη ρομ να βαλω παλι ερρορ. Ειλικρινα αγανακτισα...δε ξερω τι να κανω..
-
δεν ξερω ακριβως...παντως miui 7 ηταν. Ειχε αυτη που φορουσε εξ αρχης απο κινα (απο κινα το εφερα)
-
Παιδια καλησπερα με τα απο αρκετο καιρο απουσιας μου!! Eχω παρε ιτο ΜΙ4 4G lte και προσπαθησα να φλασαρω την Ελληνικη ρομ...αλλα πτ...δοκιμασα να μετονομασω το update klp αλλα τπτ.... πελον εχω περασε ιτην εxodus rom (ηταν η μονη που δε μου βγαλε error) Προσπαθω να το γυρισω σε miui παλι μεσο MIflash αλλα τπτ...συνεχεια μου βγαζει ενα ερρορ. (τη συσκευη τη βλεπει κανονικα) Πλζ ας βοηθησει καποιος!! Ευχαρισω πολυ
-
Παράθεση από flowin_through: “Ναι οντως, οταν το αφηνω παραπανω, τοτε πεφτει δυσκολα απο το 100. Πιστευω ειναι θεμα stats μπαταριας και θα του κανω τετοιους πληρεις κυκλους φορτισης για τις πρωτες βδομαδες να δουμε...” Βασικα ενα battery test θελει..με το antutu ισως.Το πρωτο τεστ με 2.30 ωρες φορτηση και το δευτερο με 3.5.Να δουμε τις διαφορες.
-
Παράθεση από flowin_through: “Μια και λέμε για τη μπαταρία, η συσκευή δεν έχει πρόβλημα με τη μπαταρία, αυτο που συμβαίνει είναι ότι μόλις πιάσει το 100%, τότε δε σταματάει η φόρτιση! Συνεχίζει για καμιά ώρα τουλάχιστον. Ναι καλα ακούσατε, μόλις φτάσει στο 100% έχει βάλει περιπου 2250mAh από τα 3060. Εξου και το πρόβλημα της μικρής διάρκειας. Συνεχίζει όμως να παίρνει ρεύμα και μάλιστα φτανει και το 1Α. Προτείνω να το φορτιζετε περι τις 3,5 ώρες (ενώ θέλει 2 ωρες για να παει 100%) ή με έναν πολύ…