Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• +3 και σήμερα, ένα από κάθε λογαριασμό που έχω. Συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη.

• +3 ψήφοι για την κοινότητα μας και σήμερα, +3 και για τον FKSGS2

• Ακόμη 3 ψήφοι σήμερα όπως κάθε μέρα. Συνεχίζουμε μέχρι την νίκη.

• +3 ψήφους κάθε μέρα, πάμε γερά και άσε τους άλλους να βλέπουν τον καπνό μας

• Καλή επιτυχία, ψήφισα ως mmarx123456 =============== Δεκ 31st 2016, 4:55pm =============== Και δεύτερη ψήφος από τον λογαριασμό mmarx σκέτο χωρίς ζάχαρη. =============== Δεκ 31st 2016, 4:59pm =============== Τρίτη και τελευταία ψήφος από λογαριασμό evlampia

• Και ναι, με το twrp που ανέφερα παραπάνω δούλεψε το touch screen. Μόνο που ανοίγει σε κινέζικα και πρέπει να επιλέξεις από την λίστα γλωσσών την σωστή γλώσσα. Τίποτα άλλο. Η εγκατάσταση της ελληνικής ρομ έγινε πολύ απλά πλέον λόγω και της βοήθειας που είχα στο προηγούμενο που φλάσαρα. Επίσης πρόσεξα ότι τα δύο Note 4 ήταν ελαφρώς διαφορετικά στην υφή μεταξύ τους. Το ένα στο πλευρά το ένιωθες περισσότερο μεταλλικό (από Banggood) ενώ το άλλο περισσότερο πλαστικό και ελαφρύτερο (από Honorbuy). Το δ…

• Παράθεση από sofos1990: “Xμμμ ή κάτι δεν είναι σωστό ή όντως αυτό με τα 2 διαφορετικά part numbers για τις LCD ισχύει. Όλα γίνονται όπως τα λέει ο οδηγός μέχρι και που περνάς twrp και δεν έχεις κανένα έλεγχο στην οθόνη. Ό,τι και να πατάς δεν ανταποκρίνεται. Ουσιαστικά bootάρεις στην twrp αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο. en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=352104&pid=6779078 Υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω την Ελληνική ή έστω αυτήν MULTI - 6.9.29 | Unofficial International MIUI / Xiaomi P…

• Παράθεση από demakhs: “μπες να ξανά ξεκλειδώσεις με το mi unlock tool μπας κ κλειδωσε ο bootloader. Κάνε εναν έλεγχο γι αυτό.. ” Όταν ξαναπέρασα την κινέζικη developer κοίταξα στα developer settings και στο status του κινητού κάπου που λέει locked/unlocked έγραφε unlocked. Πριν την διαδικασία του unlock το ίδιο field έγραφε locked. Έτσι και αλλιώς από ότι ξέρω αν κλείδωνε ο bootloader δεν θα με άφηνε να περάσω ξανά twrp. Μπορεί και να κάνω λάθος. Θα δοκιμάσω ξανά την διαδικασία αφού κάνω τους ελ…

• Παράθεση από demakhs: “Στο twrp εννοεις δεν έχεις touch? Κουμπωσε ποντίκι με otg, για κανεις τη δουλειά σου κ να προχωρήσεις.. ” Ναι στο twrp. Είχα προσέξει όμως ότι μετά το πέρασμα του twrp δεν φόρτωνε το λειτουργικό, έμενε κολλημένο έτσι ξαναπέρασα την κινέζικη developer μόλις τώρα και θα ξανακάνω τα βήματα από την αρχή.

• Μετά την επιτυχημένη επέμβαση στο πρώτο Note 4 προχώρησα για να εγκαταστήσω την ελληνική ρομ και σε ένα δεύτερο για ένα φιλικό μου άτομο. Όλα πήγαν καλά με ξεκλειδώματα, εγκατέστησα το twrp αλλά στην αρχική οθόνη του δεν δουλεύει η αφή, δεν έχω touch screen ουσιαστικά και άρα δεν μπορώ να μπω για να προχωρήσω στην εγκατάσταση. Προσπάθησα να ψάξω στα διάφορα θέματα μέσω της αναζήτησης αλλά δεν κατέλειξα πουθενά, αν μπορείτε να βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων. Τώρα του ξαναπερνώ την κινέζικη devel…

• Παράθεση από Bodai: “@mmarx Κάνε Format Data -> REboot to Recovery -> Install (την ελληνική rom που έχεις ήδη) και θα είσαι μια χαρά .. ” Ευχαριστώ για το άμεσο της απάντησης. Έκανα factory reset (αν αυτό εννοούσες με το format data), έκανε μόνο του reboot, έδειξε ότι δεν κάνει mount και ξαναμπήκε στο λειτουργικό το οποίο ήταν το ελληνοκινέζικο. Με συγχισε η σειρά που τα έγραψες (δικό μου λάθος). Καθώς γράφω αυτά μπήκα recovery και έκανα Format Data από εκεί. Μετά δούλεψε το wipe και η εγκατάστα…

• Παράθεση από odclamp: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20226/καλησπερα,δυστηχως εχω αυτο το μυνημα κατα το wipe. ” Το ίδιο θέμα με τον φίλο που έβαλε την εικόνα που βλέπετε παραπάνω αντιμετωπίζω και εγώ. Ενώ όλα πήγαν καλά με την διαδικασία του unlock και του φλασαρίσματος του twrp, την ώρα που πάω να κάνω τα wipes παίρνω την ίδια εικόνα με τον φίλο. Προφανώς το twrp δεν κάνει mount τα σχετικά partitions ή κάτι άλλο συμβαίνει με το twrp. Δοκίμασα επανεκκίνηση του recovery όπως αναφέρθ…

• Έχω και γω πρόβλημα στο ξεκλείδωμα, πάω στο 50% και μετά παίρνω το μήνυμα "Currrent account is different from the account info on device". Το τηλέφωνο έχει ρθυμιστεί ώστε με το ίδιο mi account με το οποίο τρέχω το MiFlashUnlock. Με το ίδιο account πάλι είμαι ενωμένος στο mi cloud από όπου βλέπω την συσκευή κανονικά, με το device find enabled κλπ. Το τηλέφωνό τρέχει την Global Official Stable Rom. Προσπάθεια για εγκατάσταση της Official Developer έδωσε το ίδιο αποτέλεσμα που περιγράφεται παραπάνω…

• Παράθεση από gto: “Παράθεση από lallasgr: “@gto βλέπω έχεις Mi4C. Δυστυχώς πας για τον παρακάτω οδηγό όπως έχω πει και σε άλλα παιδιά και ελπίζω να τα καταφέρεις. Από μεριάς μας δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε!!! Λίγο επιμονή με τα emails και πιστεύω όλα θα πάνε καλά! Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του ” Έστειλα και περιμένω τώρα ... Σε ευχαριστώ πολύ ” Διάβασα κάπου ότι κάποιος απενεργοποίησε το firewall και το antivirus και δούλεψ…