Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
- Οδηγός
- ROM
- RedMi Note 4
- MIUI V8
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Vele21 έγραψε:
Μήπως έχει κλειδώσει?
Όπως έχω γράψει πιο πίσω, μετά το metaMaui, θέλει unlock... ΤWRP κλπ κλπ... -
Ο/H netblaster έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Vele21 έγραψε:
Μήπως έχει κλειδώσει?
=============== Δεκ 10th 2016, 4:05pm ===============
Ο/H Vele21 έγραψε:
Ο/H netblaster έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Vele21 έγραψε:
Μήπως έχει κλειδώσει?
wipe data, cache, dalvic
intall rom
Θέλει ξανά wipe data, cache, dalvi ή reboot και ok? -
Ο/H Vele21 έγραψε:
Προσωπικά τσεκάρω το αυτόματο reboot μετά την ολοκλήρωση.
Αφαιρώ κάποιες εφαρμογές και στη συνέχεια ξανά recovery και wipe cache και dalvik.
Όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλά μου έχει μείνει από άλλες συσκευές που έκανα αυτή τη διαδικασία μέσω XDA. -
Ο/H odclamp έγραψε:
Δοκίμασα επανεκκίνηση του recovery όπως αναφέρθηκε από άλλο φίλο, αποτέλεσμα το ίδιο.
Πέρασα την ρομ σε εξωτερική κάρτα και την εγκατέστησα από εκεί. Το εγκατέστησα δεν αποδίδει ακριβώς το αποτέλεσμα, έχω λειτουργικό λίγο υβρίδιο μεταξύ κινέζικης και ελληνικής τώρα.
Το Google Play σταματάει συνέχεια βγάζοντας συνέχεια μηνύματα ότι τα έπαιξε και επομένως θα ήθελα την βοήθεια σας.
To recovery image που πέρασα είναι αυτό που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του θέματος, στις οδηγίες. Η ελληνική ρομ που πέρασα είναι η τελευταία που βγήκε.
Ευχαριστώ όποιο/α μου προσφέρει τα φώτα του/της. -
@mmarx Κάνε Format Data -> REboot to Recovery -> Install (την ελληνική rom που έχεις ήδη) και θα είσαι μια χαρά ..
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@mmarx Κάνε Format Data -> REboot to Recovery -> Install (την ελληνική rom που έχεις ήδη) και θα είσαι μια χαρά ..
Καθώς γράφω αυτά μπήκα recovery και έκανα Format Data από εκεί. Μετά δούλεψε το wipe και η εγκατάσταση έγινε χωρίς κανένα λάθος. Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες .
Οπότε ίσως να πρέπει να προστεθεί στον οδηγό η σωτήρια πρόταση σου Format Data πριν τα Wipes έτσι ώστε να μην την πατήσουν και άλλοι/ες όπως εγώ.
Χίλια ευχαριστώ δεν είναι αρκετά, να είσαι καλά πάντα. -
Καλησπερα παιδιά, πέρασα την official china developer απο τοupdater της συσκευής όπως λέει ο οδηγός και εκανα αίτηση για ξεκλειδωμα για να περάσω την ελληνική.
Ωστόσο μέχρι να ερθει το μηνυμα με έπαιρναν τηλέφωνο και δεν εμφανίζονταν οι επαφες. Μπαίνω στο contacts τίποτα. Κατεβαζω playsore na συγχρονισω παλι τίποτα. Δεν μου εμφανίζει καμια επαφη. Τι να κάνω; -
Gmail εννοείς κατέβασες???
Πάτα κ κράτα πατημένο το κουμπάκι Ξ κάτω αριστερά να δεις διάφορες επιλογές για τις επαφές...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μετά την επιτυχημένη επέμβαση στο πρώτο Note 4 προχώρησα για να εγκαταστήσω την ελληνική ρομ και σε ένα δεύτερο για ένα φιλικό μου άτομο. Όλα πήγαν καλά με ξεκλειδώματα, εγκατέστησα το twrp αλλά στην αρχική οθόνη του δεν δουλεύει η αφή, δεν έχω touch screen ουσιαστικά και άρα δεν μπορώ να μπω για να προχωρήσω στην εγκατάσταση.
Προσπάθησα να ψάξω στα διάφορα θέματα μέσω της αναζήτησης αλλά δεν κατέλειξα πουθενά, αν μπορείτε να βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων.
Τώρα του ξαναπερνώ την κινέζικη developer με sp flash και θα ξανακάνω από την αρχή την διαδικασία μπας και πήγε κάτι λάθος. -
Στο twrp εννοεις δεν έχεις touch?
Κουμπωσε ποντίκι με otg, για κανεις τη δουλειά σου κ να προχωρήσεις..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Στο twrp εννοεις δεν έχεις touch?
Κουμπωσε ποντίκι με otg, για κανεις τη δουλειά σου κ να προχωρήσεις..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα