Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
παιδιά έχω θέμα σοβαρο..το κινητό το πήρα από μέλος σε γνωστό site που το είχε λειτούργησει μια μέρα και όπως είχε πει είχε θέμα με το πληκτρολόγιο...εκεί που πήγαινε στα νούμερα, τον γυρνούσε αυτόματα στα γράμματα..υπέθεσα ότι είναι θέμα ρομ..με που το παρελαβα, έκανα έλεγχο bootloader, είδα ότι είναι ξεκλειδωτος, οπότε απλά πέρασα twrp και μετά την τελευταία ελληνική developer.. Στην αρχή δεν εντόπισα κανένα πρόβλημα, μετά κάτι ψιλιαστηκα, και είδα να αναβοσβήνει το κατω αριστερα πλήκτρο του s…
-
Έχω το MI4 εδω και μια βδομάδα.στην αρχή του περασα την ελληνικη τελευταια stable, μετά την gkalen stable.. Το θέμα μου είναι με το σήμα, μπορεί μια δυο φορες μεσα στη μέρα να χαθέι και να γράφει "μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης". Το θέμα είναι οτι δεν επανέρχεται με τίποτα (ουτε με λειτουργια πτήσης on-off) παρά μόνο με restart της συσκευής. Ελπίζω να είναι κι αυτό ένα bug (απο τα πολλα που εχω ακουσει οτι υπαρχουν) της Android 6 στο MI4 και να μην φταίει η sim tray..Το πρόβλημα πάντως είναι πολύ…
-
Έχω το MI4 εδω και μια βδομάδα.στην αρχή του περασα την ελληνικη τελευταια stable, μετά την gkalen stable.. Το θέμα μου είναι με το σήμα, μπορεί μια δυο φορες μεσα στη μέρα να χαθέι και να γράφει "μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης". Το θέμα είναι οτι δεν επανέρχεται με τίποτα (ουτε με λειτουργια πτήσης on-off) παρά μόνο με restart της συσκευής. Ελπίζω να είναι κι αυτό ένα bug (απο τα πολλα που εχω ακουσει οτι υπαρχουν) της Android 6 στο MI4 και να μην φταίει η sim tray..Το πρόβλημα πάντως είναι πολύ…
-
Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από aggzog93: “σκέφτομαι να περάσω τη συγκεκριμένη ρομ στο Mi4 μου. αυτη τη στιγμη βρισκομαι στην 6.10.13 dev αλλά θέλω να πάω σε μια σταθερή, οπότε είμαι ανάμεσα στην ελληνικη stable και στην gkalen stable. Κλίνω προς την gkalen, αλλά θα ήθελα να ακουσω απο αλλους χρήστες mi4 εντυπώσεις. Επισης, αυτο με το clean zip δεν κατάλαβα.. Στο Mi4 γίνεται εγκατάσταση με clean zip η οχι? τελος, τα mi4 είναι ολα με unlocked bootloader οποτε δεν εχω να κανω ξεκλείδωμα, σωστα?…
-
σκέφτομαι να περάσω τη συγκεκριμένη ρομ στο Mi4 μου. αυτη τη στιγμη βρισκομαι στην 6.10.13 dev αλλά θέλω να πάω σε μια σταθερή, οπότε είμαι ανάμεσα στην ελληνικη stable και στην gkalen stable. Κλίνω προς την gkalen, αλλά θα ήθελα να ακουσω απο αλλους χρήστες mi4 εντυπώσεις. Επισης, αυτο με το clean zip δεν κατάλαβα.. Στο Mi4 γίνεται εγκατάσταση με clean zip η οχι? τελος, τα mi4 είναι ολα με unlocked bootloader οποτε δεν εχω να κανω ξεκλείδωμα, σωστα?
-
μολις την πέρασα και μου εκανε εντυπωση οτι εχει όλες τις γλώσσες.. Δεν επρεπε να εχει μονο αγγλικα ελληνικα κινέζικα;