Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Βγήκε η Miui12;
ΜήνυμαΚατάλαβα.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βγήκε η Miui12;
Μήνυμαυπό νορμάλ συνθήκες δεν μου δειχνει την επιλογή Αlways on display. Εάν αλλάξω την επιλογή στους προγραμματιστές έχω την επιλογη αλλα μέχρι εκεί. Δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω κάτι αλλο.423272593eb9a46f54a9fe14dee98900.jpgc4584d43f9a620161e823467aee3e9bb.jpg7df4bd7eb28dff6b16d8b1b7c4c554d8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βγήκε η Miui12;
ΜήνυμαΚαλημέρα. Στην 12 δουλεύει το Αlways On Display (AOD); Αν ναι.. με ποιο τρόπο το ενεργοποιούμε? Γνωρίζω ότι πας στις "επιλογές προγραμματιστών" κ στο τέλος αποεπιλέγεις το ' ενεργοποίηση βελτιστοποίησης mui". Κατόπιν...ρυθμίσεις...οθόνη κλειδώματος και εμφανίζεται το Αlways On Display. Μέχρι εκεί. Κάτι άλλο δεν μπορώ να κάνω. Το εμφανίζει μόνο σαν επιλογή. Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό; Σας ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βγήκε η Miui12;
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βγήκε η Miui12;
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Μου ήρθε μέσω της εφαρμογής update η original 12. Είναι 818mb. Τόσο πρέπει να είναι; Σας ευχαριστώ.3d82291d6872c1fb98d318859aa9a28d.jpg404ce5df5690d6544d8f77f6749563e6.jpg0e04d2e25a9457b9fea92a4b19d5765a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα μέσα από την εφαρμογή να μπει η επιλογή update η οποία θα ενημερώνει την ίδια την εφαρμογή είτε manual είτε auto και έτσι θα κατεβαίνει η καινούργια έκδοση με ότι επιπλέον προσθήκες έχεις βάλει; Σε ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Jim_Evang: “Να ρωτήσω κάτι... Ποια εφαρμογή έχεις για εκκαθάριση και έχεις αυτήν την φωτο? ” Δεν είναι κάποια ξεχωριστή εφαρμογή, αλλά μέσα από τις Ρυθμίσεις της συσκευής >> Η συσκευή μου, αν κάνεις κλικ πάνω στην εικόνα του αποθηκευτικού χώρου θα σου βγάλει αυτές τις πληροφορίες. Αυτό ισχύει για τις τελευταίες εκδόσεις του MIUI 12. :D” Την 11.0.1 έχω... android 10 RN7. Δεν έχω αυτήν την ρύθμιση που λες. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapata…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο forum. Έχω κατεβάσει στο κινητό ένα live wallpaper μέσα από τα θέματα. Με πιο τρόπο μπορώ να το διαγράψω; Δεν μου βγάζει επιλογή διαγραφής. Σας ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Έχω το RN7 χωρίς root με την έκδοση global 11.0.8 . Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Οι εφαρμογές απεγκαθίστανται ή απενεργοποιούνται(εφόσον δεν έχω root); καθότι στο sd maid (app) φαίνονται απενεργοποιημένες και εξακολουθούν να καταλαμβάνουν χώρο στο τηλέφωνο. Σας ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool Για να μη περιμένεις, πάνω δεξιά έχει την λειτουργία αναζήτηση το φόρουμ και μπορεί ο κάθε ένας να ψάξει, αντί να περιμένει βοήθεια...” @amavroudis Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apos: “Μια μικρη βοηθεια για οσους ενδιαφερονται τον mi broswer global με το Bloatware removal tool του Γιωργου στην επιλογη uninstall xiaomi apps επιλογη (30) το απεγκατεστησε μια χαρα σημερα τον δοκιμασα στην 11.0.6.0 PFGMIXM” @apos Καλησπέρα. Το bloatware removal tool που μπορώ να το βρω; υπάρχει κάποιος σύνδεσμος; ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΤο είδα αυτό. Έλεγα μη τυχόν υπάρχει τίποτα επιπλέον.... . Σε ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Μου ήρθε η αναβάθμιση για την 11.0.8.0. Ξέρετε αν έχει αλλαγές σε σχέση με την 11.0.7 σε ότι αφορά την ηχογράφηση κλήσης ή κάτι άλλο; Την έχετε δοκιμάσει; Σας ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@lsdpower78 Δεν ξέρω κάτι άλλο. Κάνε υπομονή... θα έρθει κάποια στιγμή Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑπό Tapatalk είμαι @NasDriver . Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@apos σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Δεν γνώριζα για το @. Τον lsdpower78 προσπάθησα να βοηθήσω. Την έχω κάνει ήδη την αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλημέρα. Όταν θέλω να συνεχίσω την συζήτηση επιλέγω την παράθεση ή ανοίγω νέα απάντηση? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από Jim_Evang: “Παράθεση από lsdpower78: “Παίδες καλησπέρα. Μια ερώτηση παρακαλώ. Έχει βγει καμία πιο καινούργια official rom από την 11.0.4. Global? Υπάρχει κάποιο official site της Xiaomi που μπορώ να την κατεβάσω σε περίπτωση που έχει βγεί; Στέλνω κ screen shot της δικής μου έκδοσης. Ευχαριστώ. ” 11.0.6. Με χώρα Ελλάδα. Ελπίζω να είναι η official που θες. 9bed1088648fac6a9671abef591532a3.jpg Το γύρισα σε Ελλάδα, αλλά στον έλεγχο για ενημερώσεις δεν μου βγάζε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lsdpower78: “Παίδες καλησπέρα. Μια ερώτηση παρακαλώ. Έχει βγει καμία πιο καινούργια official rom από την 11.0.4. Global? Υπάρχει κάποιο official site της Xiaomi που μπορώ να την κατεβάσω σε περίπτωση που έχει βγεί; Στέλνω κ screen shot της δικής μου έκδοσης. Ευχαριστώ.” 11.0.6. Με χώρα Ελλάδα. Ελπίζω να είναι η official που θες. 9bed1088648fac6a9671abef591532a3.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk