Ο/H Jim_Evang έγραψε:
11.0.6. Με χώρα Ελλάδα. Ελπίζω να είναι η official που θες.Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Παίδες καλησπέρα. Μια ερώτηση παρακαλώ. Έχει βγει καμία πιο καινούργια official rom από την 11.0.4. Global? Υπάρχει κάποιο official site της Xiaomi που μπορώ να την κατεβάσω σε περίπτωση που έχει βγεί; Στέλνω κ screen shot της δικής μου έκδοσης. Ευχαριστώ.
![]()
Το γύρισα σε Ελλάδα, αλλά στον έλεγχο για ενημερώσεις δεν μου βγάζει την 11.0.6. Καμιά ιδέα;;
Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Ο/H Jim_Evang έγραψε:
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Παίδες καλησπέρα. Μια ερώτηση παρακαλώ. Έχει βγει καμία πιο καινούργια official rom από την 11.0.4. Global? Υπάρχει κάποιο official site της Xiaomi που μπορώ να την κατεβάσω σε περίπτωση που έχει βγεί; Στέλνω κ screen shot της δικής μου έκδοσης. Ευχαριστώ.
Το γύρισα σε Ελλάδα, αλλά στον έλεγχο για ενημερώσεις δεν μου βγάζει την 11.0.6. Καμιά ιδέα;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Edit by NasDriverΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ !!!
-
Καλημέρα. Όταν θέλω να συνεχίσω την συζήτηση επιλέγω την παράθεση ή ανοίγω νέα απάντηση?
-
Ο/H Jim_Evang έγραψε:
Καλημέρα. Όταν θέλω να συνεχίσω την συζήτηση επιλέγω την παράθεση ή ανοίγω νέα απάντηση?
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@apos σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Δεν γνώριζα για το @. Τον lsdpower78 προσπάθησα να βοηθήσω. Την έχω κάνει ήδη την αναβάθμιση.
Από Tapatalk είμαι @NasDriver . Σε ευχαριστώ
-
Ο/H baxalo έγραψε:
ξερει κανεις ποια ειναι η αποδεκτη μεγιστη θερμοκρασια για την μπαταρια?
-
Το έκανα κ αυτό που μου προτεινες φίλε μου, αλλά δυστυχώς τίποτα... Καμία άλλη ιδέα;;
-
@lsdpower78 Δεν ξέρω κάτι άλλο. Κάνε υπομονή... θα έρθει κάποια στιγμή
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0