Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Καλησπέρα στο φόρουμ. Είμαι κάτοχος του Note 4X με ΜΤΚ εδώ και λίγες μέρες. Ένα πρόβλημα που μου έχει κάνει 3 φορές σε μία εβδομάδα είναι ότι ενώ καλώ/καλούν, απαντάω κανονικά αλλά δεν ακούω ούτε με ακούν. Τερματίζω την κλήση, ξανακαλώ, απαντάει ο άλλος, τίποτα πάλι.Μόλις κάνω reboot μετά δουλεύει κανονικά. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον?
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση παρακαλώ σχετικά με το ξεκλείδωμα του bootloader. Πριν 2 μήνες είχα πάρει έγκριση με το email μου για ξεκλείδωμα. Μια χαρά όλα ξεκλειδώνει το Redmi Note 3. Πριν λίγες μέρες πήρα και το Redmi 3s για φίλο μου και με το ίδιο email ξεκλείδωσα το bootloader και γι αυτό. Τώρα εαν θέλω να πάρω και άλλο Xiaomi μπορώ να συνεχίσω να ξεκλειδώνω με το ίδιο mail? Υπάρχει κάποιος περιορισμός?
-
Καλησπέρα. Έχω φάει 6-7 ώρες και δεν έχω βγάλει άκρη. Ενώ έχω περάσει σε Redmi Note 3 την Ελληνική Ρομ σχετικά εύκολα, άλλο τόσο όμως με έχει παιδέψει να την περάσω στο 3S. Αυτή τη στιγμή είναι περασμένη η MIUI 8 6.7.21 Beta και πάω να βάλω Ελληνικά. - Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery twrp3.0.2-0_by_mic_ido.img - Μετά θα Κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Volume UP και θα δώσετε την εντολή fastboot reboot. - Όσο κρατάτε πατημένο το Volume UP το τηλέφωνο θα μπει στην Official recovery του κινητο…
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Καλησπέρα. ¨Εχω την ελληνική stable 7.3.2.0. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το wifi που αποσυνδέεται μόνο του κάθε τρεις και λίγο. Η επιλογή που λέει όταν είναι sleep να μένει ανοιχτό ήταν ήδη στο always και το wifi frequency απο αυτόματο το έχω πάει σε 2.4 Ghz. Όσο δούλεψα και τα data μου φαίνεται ότι κάνει τα ίδια. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα?