Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • @Aurumnus ΌΧΙ.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Χθες έκανα το εξής "πείραμα":

Πήρα ένα backup στο MiCloud από την GTV 7.5.2, που είχα
      έκανα factory reset μέσω TWRP και πέρασα την 8αρα.
      Έκανα σετάρισμα της συσκευής "as new"
      και έκανα επαναφορά του backup που είχα πάρει από το cloud.
      Η διαδικασία κράτησε πολύ (ίσως καμία ώρα, για καμιά 20αρια εφαρμογές που είχε το κινητό)
      αλλά μου επανήλθαν ΟΛΑ, δηλαδή ξαναστήθηκε το κινητό ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το είχα, πριν περάσω την 8αρα.
      Δεν έκανα καμία εγκατάσταση, τίποτα παραπάνω!

Προς το παρόν, όλα δουλεύουν άψογα, ίσως και λίγο πιο γρήγορα από πριν.
    • Γενικότερα το όλο θέμα του backup με έχει απασχολήσει και εμένα αρκετά, μη μπορώντας να βρώ μία εφαρμογή να με καλύπτει πλήρως. Η λύση του micloud είναι λύση αλλά αρκετά χρονοβόρα.Το ίδιο θέμα έχω και εγώ.Κάποια πρόταση ?
      RedMi Note 5 Pro :D
    • Διαφήμιση
    • Μου φαινεται παντως οτι radon δε θα περασω τελικα.
      Πηγαινει αρκετα πιο smooth με μαμα κερνελ.
      Επισης στην 8αρα αρκετα καλυτερη η διαχειριση ραμ,τουλαχιστον σε σχεση με 7.5.2.
    • Για να αναβαθμίσω στην 8, μετά το factory reset, συνδέω το κινητό στο PC, περνάω μέσα την ROM και μετά Flash;

Στο τέλος μπαίνω TWRP και επιλέγω Recover το backup που έχω και όλα οκ;
    • Παιδιά, τοπικό backup δεν νοείται την σημερινή εποχή. Το έχω παρατήσει εδώ και πολλά χρόνια. Με το icloud της Apple η δουλειά γινότανε άψογα (με κάποια φυσιολογική καθυστέρηση φυσικά). Είχα ξεχάσει τί σημαίνει backup. Όλα γίνονταν αυτόματα και το restore δούλευε άψογα. Το μόνο που δεν κρατούσε ήταν οι κωδικοί για την είσοδο στις εφαρμογές. Εάν π.χ χρησιμοποιούσες Dropbox, μετά το restore θα έπρεπε (για να μπείς πρώτη φορά) να εισάγεις τον κωδικό σου.

Το θέμα ήταν (και το μεγαλείο της εφαρμογής) ότι έκαμνες "setup as new" την Αpple συσκευή και βάζοντας απλά και μόνο το Apple ID σου...τελείωνες με το "στήσιμο". Το άφηνες 2-3 ώρες να κάνει την επαναφορά και ΤΕΛΟΣ. Επαφές, εφαρμογές, κωδικοί, σημειώσεις κλπ...κλπ...όλα εκεί που ήταν!

Το ίδιο είναι και το Mi-cloud. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει σε restore ακόμα (δεν χρειάστηκε) αλλά απότι λέει ο @Xstos δουλεύει σπέσιαλ!

Πρότασή μου λοιπόν είναι ... cloud backup και μόνο αυτό! Αρχίστε να το χρησιμοποιείται ανελλιπώς και ξεχάστε ό,τι άλλο. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Την Αμερική την ανακάλυψαν πρίν απο μας...τί πασχίζουμε να βρούμε ;)

Υ.Γ Το iTunes σου έδινε την δυνατότητα να πάρεις πλήρες backup και στο PC-iMac εάν ήθελες.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Και γιατί δεν παίρνετε τις εφαρμογές μέσα από το root browser και να τις αντιγράψετε στη νέα ρομ έτσι ώστε με το αρχικό φλασαρισμα να εγκατασταθουν και αυτες; Θα αργήσει κανένα 20λεπτο να φορτώσει στην αρχή. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τους φακέλους με τις εφαρμογές... Εγώ επειδή τις έχω πάρει αρκετές μέρες πριν έκανα ενημερώσεις.
    • Διαφήμιση
    • Να κανω μια ερωτηση..εμεις που εχουμε dev gtv και μας ζηταει το su αναβαθμιση αλλα δεν πρεπει να το κανουμε λογο δυσλειτουργιας της ρομ σε μεταγενεστερο χρονο,μπορουμε πχ να βαλουμε την πιο νεα αν υπαρχει εκδοση σε μορφη .zip μεσω twrp?για να μην γινει κατι κατ λαθος στο Playstore και εχουμε θεμα μετα..
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
    • Ναι κατεβάζουμε την ενημερωμένη σε μορφή zip και την ενημερώνουμε μέσω twrp κάνοντας προαιρετικά τα wipe cache και dalvic cache. Είμαι από το κινητό και δεν μπορώ να σου στείλω το λινκ... Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσουν οι administrators...
    • How to Unlock Band in any Qualcomm Devices
      Απ'ότι φαίνεται κάποιος μπόρεσε να ξεκλειδώσει τις μπάντες για το 4G. Φτάνει να δούμε αν θα τα καταφέρουν και άλλα μέλη του forum.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Το ίδιο είναι και το Mi-cloud. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει σε restore ακόμα (δεν χρειάστηκε) αλλά απότι λέει ο @Xstos δουλεύει σπέσιαλ!
      Δουλεύει σπέσιαλ, έκανe ότι ακριβώς περιέγραψες στο ποστ σου, μου έμεινε κι ένα 500αρικο ρέστα, από το Apple.... ;) :D
    • Διαφήμιση
    • Μετά τη χτεσινή αναβάθμιση με τη νέα stable, η μπαταρία μετά από φόρτιση 100% χτες βράδυ αυτή τη στιγμή έχει πάει στο 26% που συνήθως με τέτοια χρήση που του έκανα ήταν τουλάχιστον 65%. Να περιμένω να βγάλω συμπεράσματα μετά από δύο τρεις φορτίσεις ακόμα?