@pavlidisc Θέλει twrp για την εγκατάσταση.Δεν ξέρω αν γίνεται με root και περασμα των αρχείων.
Ευχαριστώ..
Το root το αποκλείω. Θα ψάξω να δώ εάν γίνεται κάτι εύκολα με το προσωρινό TWRP. Δεν θέλω να την "πειράξω" την official. Όχι τώρα στην αρχή τουλάχιστον.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
@tsigpan
Εννοείς ότι δεν έκανες wipe στα data?
Έχω χάσει την μπάλα τελικά
από μετάβαση από 7 σε 8 χρειάζεται factory reset?
Κανονικα λενε οτι χρειάζεται, αλλα επειδη δεν ειχα χρονο να ξαναστησω το κινητο δοκιμασα(οπως και ο φιλος Dante) χωρις factory reset αφου πηρα backup και δουλευει μεχρι στιγμής, χωρις προβλημα.
Έχω παρατηρήσει ότι το shell ενεργοποιείται άσχετα, κάποια στιγμή την μέρα (κάποιες φορές και 2-3) μετά από χρησιμοποίηση διάφορων εφαρμογών (δεν έχω βρει ποιες) και αν δεν το πάρω χαμπάρι, η μπαταρία πέφτει σαν τρελή. Οπότε κάνω reboot τουλάχιστον μία φορά την μέρα. Έχω να συνδέσω το κινητό με το PC πολύ καιρό.
Επίσης, αν έχω το κινητό παρατημένο και με πάρουν τηλέφωνο/στείλουν μήνυμα και δεν το αντιληφθώ, το λαμπάκι που αναβοσβήνει τρώει την μπαταρία για πλάκα!
@pavlidisc Όλα είναι θέμα μάρκετινγκ, μιας και το έχω σπουδάσει τρομάρα μου...Είναι πολλά τα "λογικά" του ότι έγινε με αυτήν την σειρά....Ένα μόνο παράδειγμα θα σου πώ, φαντάσου να αναβαθμίζονταν όλα τους τα κινητά σε MIUI 8 και το κενζο όχι, για το λόγο ότι θα καθυστερούσε επειδή είναι στην μεταβατική περίοδο MIUI 8 + ΜΜ + Ελληνικά... Τότε οι υποψήφιοι αγοραστές θα το αντιλαμβανονταν διαφορετικά ο καθένας και έτσι μπορεί να έχανα πελάτες(π.χ να έστρεφε αλλού το ενδιαφέρον σε άλλο κινητό)....Καμία συσκευη δεν έκανε μετάβαση MIUI 8 + έκδοση android. Φαντάσου να σου έλεγαν ότι για 1-2 μήνες θα είχες παραμείνει σε MIUI 7 και μετά τους δύο μήνες θα έπαιρνες MIUI 8 + ΜΜ, εσύ μπορεί να συμβιβαζοσουν κάποιοι όμως θα ήταν δυσαρεστημένοι....Τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν ποιο θα ήταν το λιγότερο επιζήμιο για την εταιρία. Αυτά τα λίγα......
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα