Ωραια παντως η 8αρα.
Τρεχει πιο smooth μου φαινεται.
Μονο εκνευριστικο που κατεβαζεις τη μπαρα και σε στέλνει στις ειδοποιησεις ακομα και εαν δεν εχει ειδοποιησεις. Πριν σε στελνε στους διακοπτες.
Αν κανω backup απο το TWRP με την 7.5.1 και κανω factory reset το χανω λογικά. Αν το μεταφερω στον υπολογιστή και αφού περάσω την 8 το ξαναβαλω στο κινητο θα ειμαι οκ;
Ρυθμίζεται αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις > notifications & status bar
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιο αναλυτικά το προηγούμενο
Δεν εννοω αυτο παιδια!
Το εχω δει οτι μπορεις να το βαλεις ξεχωριστα.
Αλλα οταν το βαλεις εχει 2 καρτελες.
Μια με ειδοποιησεις και μια με τους διακοπτες.
Στο 7,αν δεν ειχες ειδοποιησει,κατεβαζες και σε εβαζε στους διακοπτες.
Εδω οχι,σε κατεβαζει παντα στις ειδοποιησεις.
Λεπτομερεια μεν,ενοχλητικο δε.
Βάλτο στο Combined που είναι διακόπτες και ειδοποιήσεις μαζί. Θα τους έχεις σε μια σειρά (μπορείς να ρυθμίσεις ποιος θα είναι που) και θα τους σκρολάρεις δεξιά ή αριστερά.
Είναι το ποιο κοντινό σε αυτό που είχες.
Παίρνω μπακαπ και τον φάκελο του τον κάνω κοπι σε μια κάρτα. Πχ η stable 751. Αν βάλω το μπακαπ σε άλλη συσκευή, που να δέχεται αυτή την ρομ, θα έχω πρόβλημα?
Φίλε το συγκεκριμένο το ρώτησα και εγώ πιο παλιά αλλά εγώ το προχώρησα περισσότερο, πως αντί για να σας κάνουμε οδηγούς, να βάζουμε το twrp στα κινητά σας και μετά να είχαμε ένα καθαρό backup για κάθε συσκευή
Στην ουσία θα σου έβαζε μία Ρομ που θα ήθελες και θα προσπερνούσαμε πάρα πολλά στάδια και οδηγίες και φλασαρίσματα.
Αλλά όπως μου είπαν οι υψηλά υφιστάμενοι είναι πάρα πολύ επικίνδυνο κάτι τέτοιο και πολύ πιθανόν να καταλήξουμε χωρίς κινητά όλοι μας. Έτσι δεν προχώρησε το θέμα...