Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
@lallasgr Διόρθωσα το μήνυμα ώστε το δε χρειάζεται root να φαίνεται ξεκάθαρα ότι πηγαίνει σε προηγούμενα μηνύματα του thread και όχι στον οδηγό που έγραψες.
-
Προς απάντηση προηγούμενων μηνυμάτων δεν χρειάζεται root. Ο οδηγός έχει ένα λάθος. Η διαφορά είναι στο βήμα 5. 1. Κατεβάζουμε adb.zip και το αποσυμπιέζουμε σε ένα φάκελο. 2. Στο τηλέφωνο μας πηγαίνουμε Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο. 3. Πιέζουμε 7 φορές εκεί που γράφει MIUI έκδοση ώστε να ενεργοποιηθεί η λειτουργία "Επιλογές για προγραμματιστές" 4. Πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Επιλογές για προγραμματιστές. 5. Ενεργοποιούμε το Επιλογές Προγραμματιστών, τον Εντοπισμό σφ…
-
@gkalen Εννοείται ότι η δουλειά που κάνουν τα παιδιά είναι αξιοσημείωτη!!!!
-
Και όμως έχουν βγει εκδόσεις για το Redmi Note 2 αποκλειστικά για τους beta testers! Οι τελευταίες εκδόσεις είναι οι: 6.6.12 - 6.6.14 - 6.6.16 (αυτή θα είναι και η έκδοση της Παρασκευής) Μπορείς εάν θες να δοκιμάσεις την έκδοση της Παρασκευής από τον προσωπικό μου χώρο καθώς και να την "μαγειρέψεις". Βέβαια έχει πειραχθεί λίγο από μένα για να την φέρω στα μέτρα μου. Το μόνο που έχω αφαιρέσει είναι η νέα εφαρμογή για την Αριθμομηχανή που ακόμα μου δημιουργεί πρόβλημα... deliopoulos.Net
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από xristos!: “Το θέμα με το calculator και το ρολόι νομίζω, είναι από τη γλώσσα. Αν γυρίσει το κινητό στα αγγλικά ή τα κινέζικα δουλεύουν κανονικά. Και στο .eu το λένε πολλοί. ” Στα αγγλικά όντως παίζει! Σε ευχαριστώ βρήκα που βρίσκεται το λάθος (είναι στην υποδιαστολή)! Ίσως είναι πιο εύκολο τώρα να το διορθώσω!
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από deliopoulos: “Καλησπέρα στην παρέα! Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει στη MIUI8 στην αριθμομηχανή εάν μπορει να γράψει αριθμό μεγαλύτερο από 999. Σε δοκιμαστικές εκδόσεις που έχω δοκιμάσει για το Redmi Note 2 δε μπορώ να κάνω πράξη με αριθμούς μεγαλύτερους από 999. (π.χ. 1000 + 1000) ” Και στο Mi3 επίσης δεν σε αφήνει ” Άρα είναι γενικό αυτό το bug! Από τα πιο χαζά bug που έχω δει, εκτός αν οι Κινέζοι δε ξέρουν ότι υπάρχει μεγαλύερος αριθμός από το 999
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα! Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει στη MIUI8 στην αριθμομηχανή εάν μπορει να γράψει αριθμό μεγαλύτερο από 999. Σε δοκιμαστικές εκδόσεις που έχω δοκιμάσει για το Redmi Note 2 δε μπορώ να κάνω πράξη με αριθμούς μεγαλύτερους από 999. (π.χ. 1000 + 1000)
-
Επειδή αυτό το πρόβλημα με απασχολούσε καιρό χρησιμοποιώ πια vpn (δες public free VPN Gate) καθώς και wget (WinWget για Windows) για το κατέβασμα των rom. Καλό είναι να επιλέξεις κάποιον server από Κίνα ή Ινδία. Επίσης το wget να το ρυθμίσεις να μην σταματάει τις προσπάθειες. Στην αρχή το πρόβλημα το είχα με Forthnet τώρα έχουν αρχίσει να έχουν και άλλοι ISP πρόβλημα. Η αλλαγή του server από bigota σε obigota δεν βοήθησε.
-
Παράθεση από prekasg: “New - Xiaomi VIP account system (09-01) ?(” Είναι καθαρά κινέζικη υπηρεσία που πιθανώς δεν μας αφορά καθόλου.
-
Προβλήματα, δεν έχουν οι απλοί χρήστες αλλά οι προγραμματιστές που προσπαθούν να ενσωματώσουν τις μεταφράσεις και τις αλλαγές στις ROMS
-
Αυτές οι αλχημείες μου πήραν μια μέρα για να μπορέσω να κάνω compile όλα τα αρχεία... Τελικά χρειάστηκε να κάνω rebuild το apktool και το aapt για να μπορέσω να ξεπεράσω το πρόβλημα. Λογικά σήμερα θα βγει και η τελευταία έκδοση του jBART που θα υποστηρίζει τις αλλαγές. Δεν χρειάζονται διορθώσεις οι μεταφράσεις μιας και η MIUI7 είναι μόνο επανασχεδιασμός εικονιδίων και χρωμάτων. Η "μεγάλη" και καλά αλλαγή θα είναι οι εκδόσεις global και ο σχεδιασμός του en.miui.com. Μιας και οι κινέζικες εκδόσεις…
-
Ίσως κάποιοι από σας να γνωρίζουν ήδη ότι κυκλοφόρησε η έκδοση 5.8.13 developer. Η έκδοση αυτή αναφέρεται ως MIUI7. Δυστυχώς έχουν αλλάξει κάτι πάλι οι Κινέζοι και τα "εργαλεία" που κυκλοφορούν είναι αδύνατο μέχρι στιγμής να την "πειράξουν" γιαυτό και τα περισσότερα group δεν έχουν ανεβάσει την τελευταία έκδοση. Η τελευταία ενημέρωση είναι ότι BurgerZ θα αναβαθμίσει το jBART ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν σχεδόν όλα τα group που μεταφράζουν τις ROMS. Όσοι όμως θέλετε να δοκιμάσετε την τελευταία …