Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• Προφανώς και δεν είναι το ίδιο. Όπως είπα κιόλας μάλλον κάτι άλλο λες. Δεν σε είπα ψεύτη. Αλλά άλλο χρήση άλλο αυτό που λέμε Screen on time. Το οποίο μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν υπήρχε σίγουρα τώρα αν το πρόσθεσαν με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν το γνωρίζω Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• RE:

Omerta - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Omerta: “Πάντα είχε top hardware εκτός από οθόνη. Μην τρελαθούμε ” Όπως ...π.χ. μπαταρία, ε? (Ας είναι καλά τα power banks...!)” Και; Βλέπω το iPhone 6s plus να έχει καλύτερη αυτονομία από οποιαδήποτε ναυαρχίδα κυκλοφορεί με κάτω από 3000 οπότε δεν έχει σημασία πόσο έχει αλλά το αποτέλεσμα. Το υπόλοιπο hardware βλέπω δεν τα θιγεις. Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από caeser: “Όπως ...π.χ. μπαταρία, ε? (Ας είναι καλά τα power banks...!) ” To 6s Plus έβγαζε 12 …

• Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition

Omerta - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μήπως ήρθε ξεκλείδωτο;

• Για όλα αυτά έτσι;

• Δεν θα κάνεις Wipe system και θα ανοίξει κανονικά edit: Οι θήκες και τα tempered (γενικά τα αξεσουάρ) για το 3ς,3χ, 3 προ είναι ίδια; Ευχαριστώ

• Πάντα είχε top hardware εκτός από οθόνη. Μην τρελαθούμε

• Παράθεση από astrah: “ κατσε να το παραγγειλω πρωτα χαχααχαχα @NasDriver Μηπως ειναι χρηστη του φορουμ ομως και δεν ειναι official; ” Πάρτο και εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε

• Παράθεση από astrah: “Έχω πάρει και άλλες φορές από εκεί γι αυτό και το προτιμώ. Το ένα κινητο που είχε θέμα με το wifi στο 10 μηνο από την αγορα και δεν διορθώθηκε την πρώτη φορά που το έστειλα κινα ταυτόχρονα με την επιστροφή του ξανά πίσω μου έστειλαν άλλο κινητό το οποίο κλείνει 1 χρόνο τώρα ποια απροβληματιστα... Επίσης και εμένα χάθηκε ή αποστολή τον μαιο απο το ίδιο μαγαζί αλλα ήταν λάθος της singapure post. Στο θέμα μας τώρα.... Έχουν μπερδέψει τα μπουτ...τους επειδή βγήκε ή global dev γ…

• Φίλε μου astrah είχα πάρει ένα κινητό από vickmall και χάθηκε και τώρα δοκίμασα το geekbuying πήρα το redmi 3s στα 120ντολαρς και αν και παιδεψε πέρασα και την ελληνική και φαίνεται κομπλέ. Θεωρώ ότι είναι ψέμα τα λεφτά που έδωσα για το κινητό

• Ok τα κατάφερα τελικά

• Επειδή κάνει redirect το σαιτ με τις ρομ μπορείς να μου δώσεις κάποιο άλλο; Ευχαριστώ

• Αυτά τα έχω κάνει από χθες. fastboot μπαίνει κανονικά το θέμα είναι πώς φλασάρω;

• Καλημέρα. Όχι είμαι τελείως άσχετος με xiaomi και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Καμία πρόταση;

• Καλησπέρα στην παρέα. Πρώτη επαφή με xiaomi μιας και δεν είχα ποτέ. Πήρα χθες το redmi 3s στα χέρια μου ξεκλείδωτο από μαμά από το geekbuying. Διαβάζοντας αυτό το thread προσπάθησα να περάσω με το miflash την redmi 3s latest china developer edition ρομ που την κατέβασα από εδώ. Αλλά μάταια φαίνεται έπεσε σε bootloop και έχει κολλήσει στο mi logo και δεν ανοίγει. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ!