Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Omerta: “Πάντα είχε top hardware εκτός από οθόνη. Μην τρελαθούμε ” Όπως ...π.χ. μπαταρία, ε? (Ας είναι καλά τα power banks...!)” Και; Βλέπω το iPhone 6s plus να έχει καλύτερη αυτονομία από οποιαδήποτε ναυαρχίδα κυκλοφορεί με κάτω από 3000 οπότε δεν έχει σημασία πόσο έχει αλλά το αποτέλεσμα. Το υπόλοιπο hardware βλέπω δεν τα θιγεις. Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από caeser: “Όπως ...π.χ. μπαταρία, ε? (Ας είναι καλά τα power banks...!) ” To 6s Plus έβγαζε 12 …
-
Παράθεση από astrah: “Έχω πάρει και άλλες φορές από εκεί γι αυτό και το προτιμώ. Το ένα κινητο που είχε θέμα με το wifi στο 10 μηνο από την αγορα και δεν διορθώθηκε την πρώτη φορά που το έστειλα κινα ταυτόχρονα με την επιστροφή του ξανά πίσω μου έστειλαν άλλο κινητό το οποίο κλείνει 1 χρόνο τώρα ποια απροβληματιστα... Επίσης και εμένα χάθηκε ή αποστολή τον μαιο απο το ίδιο μαγαζί αλλα ήταν λάθος της singapure post. Στο θέμα μας τώρα.... Έχουν μπερδέψει τα μπουτ...τους επειδή βγήκε ή global dev γ…
-
Καλησπέρα στην παρέα. Πρώτη επαφή με xiaomi μιας και δεν είχα ποτέ. Πήρα χθες το redmi 3s στα χέρια μου ξεκλείδωτο από μαμά από το geekbuying. Διαβάζοντας αυτό το thread προσπάθησα να περάσω με το miflash την redmi 3s latest china developer edition ρομ που την κατέβασα από εδώ. Αλλά μάταια φαίνεται έπεσε σε bootloop και έχει κολλήσει στο mi logo και δεν ανοίγει. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ!