Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• Παράθεση από tora33: “πιστεύω με τις επόμενες αναβαθμίσεις , θα μας εκπλήξει ευχάριστα η v6” Ναι αμε αφου φαινεται αρκετα ποιο σβελτη και καθαρη σαν νεαρη που ειναι

• Παράθεση από maddoctor: “Δεν δουλεύει η κάμερα σαν βιντεοκάμερα. Με το που πάω να επιλέξω σαν τρόπο λήψης το βίντεο, με πετάει έξω. :(” Ισχυει, και σε μενα το ιδιο κανει.... Την φορεσαμε τωρα και σιγα σιγα θα μας την φτιαξουν τα παιδια! Η επιλογη για αλλαγη launcher εχει χαθει? Δεν μπορω να την βρω, την ειδε πουθενα καποιος ετσι για να δοκιμασουμε και κανεναν αλλον να δουμε πως παει με την V6.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vasilisgs: “Δεν επρεπε να τα βλεπει αυτο το cwm recovery? Δεν προχωρησα σε backup μην φαω κανενα κολλημα οπως ο φιλος παραπανω.” Από την στιγμή που έχεις CWM Recovery, δεν χρειάζεται η μετονομασία σε update.zip. Συνήθως το CWM + TWRP Recovery την πρώτη φορά που χρησιμοποιούνται διαβάζουν λάθος τα mount των αποθηκευτικών χώρων (SD)... Μετά όμως στο δεύτερο boot πρέπει να τα βλέπουν σωστά. Είναι περίεργο για ποιό λόγο δεν βλέπει το zip που έβαλες. Αν θέλεις κάν…

• Να ρωτησω και εγω κατι......... Το πηρα με Κινεζο - Αγγλικα μονο και μετα εβαλα την 3.18 και τωρα ειμαι με την 3.19,τις προηγουμενες 2 αναβαθμισεις τις ειχα κανει απο την εγκατασταση πακετου και οχι απο recovery. Σημερα ειπα να δοκιμασω το recovery. και να παρω και ενα backup να το εχω. Δεν εχω αλλαξει κανενα recovery και ειμαι με αυτο της 3.19 που ερχεται η rom. κατεβασα την 3,20 την μετονομασα σε update.zip (το ειδα και με τον file manager να μην ειναι διπλο το zip) και το εριξα χυμα στο τηλεφ…

• Παιδες συυγχαρητηρια για την δουλεια σας με ΣΣΣΣ κεφαλαιο! Γραφω το 1ο μου feedback για το τηλεφωνο μετα απο 3-4 νερες χρησης οποτε δεν θα ειμαι και 100% δικαιος. Μετα απο καν 2 χρονια περπλανησεως με διαφορα Κινεζικα τηλεφωνα και ενω ημουνα σιγουρος πως αν παρω ενα Xiaomi δεν θα ξανα αλλαξω φιρμα κατεληξα σε αυτην την σκεψη μου Το τηλεφωνο το πηρα απο Vivkmall 210 και κατι Ευρα που η τιμη του αυτη πλεον ειναι κατι παραπανω απο vfm για αυτα που προσφερει αυτο το τηλεφωνο MI3W και εξηγουμε..... 1…

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από vasilisgs: “Καλησπερα, αυριο παραλαμβανω και θελω να ειμαι ετοιμος οποτε θα χρειαστω την βοηθεια σας σε μερικα ερωτηματα, αν και παρακολουθω και διαβαζω απλα για να ειμαι σιγουρος. 1)Το τηλεφωνο το εχω παραγγειλει unrooted οποτε δεν θα εχω και Ελληνικα σωστα? 2) Εχω αποφασισει να βαλω την GTV 3.17 Εχω διαβασει για καποια μικρο προβληματακια, να την βαλω η να παω σε καποια ποιο παλια η να περιμενω καποιες μερες για την επομενη? Eχω κατεβασμενη και την 16 νομιζω.…

• Καλησπερα, αυριο παραλαμβανω και θελω να ειμαι ετοιμος οποτε θα χρειαστω την βοηθεια σας σε μερικα ερωτηματα, αν και παρακολουθω και διαβαζω απλα για να ειμαι σιγουρος. 1)Το τηλεφωνο το εχω παραγγειλει unrooted οποτε δεν θα εχω και Ελληνικα σωστα? 2) Εχω αποφασισει να βαλω την GTV 3.17 Εχω διαβασει για καποια μικρο προβληματακια, να την βαλω η να παω σε καποια ποιο παλια η να περιμενω καποιες μερες για την επομενη? Eχω κατεβασμενη και την 16 νομιζω........ 3) Η 17 ειναι σιγουρα rooted απο οτι βλ…

• Καλως σας βρηκα, vεος ιδιοκτητης Xiaomi M3 αλλα παλιος στα Κινεζικα-Android!