Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 194.

• @demakhs ανεφερα προβλημα software-ρικο το οποιο δεν εχει λυθεί με τον σαρωτή δακχτυλικων αποτυποματων. Το οποιο έλυσα με hard reset μονο. Το εχουν παθει πολλοι. Είναι foul για ενα στοιχείο του κινητού που ειναι ας πουμε πολυ μπροστα. Το autobrightness δεν εχει την απόκριση που θα έπρεπε. Το βαζεις χειροκίνητα με auto ενεργοποιημενο και μενει εκει.. Βγάζεις το auto ανεβαζεις τη φωτεινότητα, βαζεις auto και ξαναγυρναει στη ιδια θέση. Ειναι εκνευριστικο οτι κάθε φορά που κανεις touch αναβουν τα κο…

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από RockHead: “ ” τι ακριβώς σε χαλάει και στα widnows και στον συγχωρεμένο? έδωσε windows στο λαό....αν εσύ ξεκίνησες κ συνεχίζεις με το κλασάτο και μαμάτο ios, iphone, apple κλπ κλπ πάω πάσο!! το λες και το ξαναλές αυτό με το software miui και δεν έχω καταλάβει επίσης το λόγο....τι δε σου δουλεύει...που ζορίζεσαι? μήπως προτιμάς πάλι το ios και τα iphone? περί ορέξεως ....... κολοκυθόπιτα!! ” 1ον) ποιον συγχωρεμένο ? 2ον) πότε το ξαναείπα 3ον) δεν έδειξα πως προ…

• Παράθεση από osalonikios: “Ο ένας αντιγράφει τον άλλον εδώ και δεκαετίες. Αν δεν υπήρχανα ντιγραφές όλοι κινητά motorola θα είχαμε κι επειδή δεν θα υπηρχε ανταγωνισμός ακόμα θα είχαμε την πράσινη μονογράμμη lcd οθόνιτσα. Και το miui στα προτυπα της apple χτιστηκε. ” και cyanogenmod να προσθέσω εγώ. Και συμφωνω. Δε θεωρω όμως οτι το ios είναι αντιγραφή τουλάχιστον επίσημα.Το ios είναι γα όλα τα κινητα apple.Tα android εχουν 500σες εκδόσεις. θεωρω οτι το MIui θέλει μάλλον δουλειά ακομά, το .Τι να …

• To καλύτερο ποιοτικά software είναι τα windows και ο καλύτερος προγραμματιστής ο Bill Gates! Μακράν.... Πρέπει να γίνει sticky αυτό. Φυσικά σαρκαστικο είναι...... αλλα μάλλον troll?

• Εχει ξανασυμβεί? Ειναι γνώριμο bug? Πολυ περίεργο.... Θα το δοκιμάσω άμεσα σε ευχαριστώ! @dnomikos το έκανα αυτό που μου είπες αλλά δεν έγινε κάτι...Και το service fingerprint και το input devices καθάρισα αλλά τίποτα,δε βρίσκω άλλο σχετικό service...

• Εχω Kate με officially ROM απείραχτο αγορασμενο από Ελλάδα έχω την τελευταία ROM μεσα. Εχτές απλά πήγα και έσβησα το fingerprint και μόλις πηγα να βάλω νεο λέει couldn't add fingerprint. Ο sensor δουλεύει στο άγγιγμα απλά με πετάει στο pattern οταν πάω να ανοίξω οθονη.Όταν πάω γενικά να απενεργοποιήσω το lock μέσα από το μενού με πετάει έξω και μου βγάζει bug report να στείλω ένα report.Οπως και επίσης όταν πάω να βάλω νεο fingerprintμου πετάει το μήνυμα.

• Μα στα αγκληκα την έχω... Την πατήσαμεεεεεεεε!

• Καλησπερα.Εχω θέμα με το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.Παω να προσθέσω και μου λέει couldnt add fingerprint και όταν πάω να απενεργοποιήσω την επιλογή turn lock off με πετάει έξω από το μενού.Εχτες απλά πήγα και έσβησα το fingerprint και μόλις πήγα να φτιάξω καινούργιο μου πέταξε το μνμ .Τι συμβαίνει? Miui 8.1 Officiall έχω kate no root.... Και άρχισαν τα παρατράγουδα..

• καλησπερα μία ερώτηση.Εχω θέμα με το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.Παω να προσθέσω και μου λέει couldnt add fingerprint και όταν πάω να απενεργοποιήσω την επιλογή turn lock off με πετάει έξω από το μενού.Εχτες απλά πήγα και έσβησα το fingerprint και μόλις πήγα να φτιάξω καινούργιο μου πέταξε το μνμ .Τι συμβαίνει? Miui 8.1 Officiall έχω no root.... Και άρχισαν τα παρατράγουδα....

• @acilleasnm μια χαρα είναι η μπαταρία σου. Σου κρατάει? Εχεις διαπίστώσει να πέφτει γρήγορα? Παντως και θερμοκρασία πολυ καλή και αυτο μου δειχνει οτι σιγουρα δεν ανεβηκε η θερμοκρασία γιατι μεχρι να κατεβει στο 22 θελει λιγο χρόνο παραπάνω παντως απο το ξεκινημα του κινητου,γιατι σε φυσιολογικη θερμοκρασία νομιζω παιζει στους 30.Βεβαια βλεπω μια περίεργη μειωση στο γραφημα στα δεξια λιγο κατακόρυφη απο το Restart θα ειναι.... Κανε και το αλλοο με τη Sim αν μπορεις δουλεψε χωρίς Sim καρτα για εν…

• Καlησπέρα παίδες τα lephee 9h glass είναι καλά screen potector? γιατι οι περισσοτεροι προτιμουν nilkin?

• 2017-01-11 07:34:52【8】Despatched to overseas (Country code: GR) και στις 2 παραγγελίες απο εχθές στο ένα απο τα 2 υπάρχει καταχώρηση απο ελτα... και η τρίτη 2017-01-13 00:35:56 Received by line-haul μάλλον θα αργήσει αρκετά αυτή .... Τώρα το είδα 13/01/17??? Αφου 12/01/17 εχουμε!??? Άντε να ρθει η θηκη να βγάλω το κινητό απο το ντουλάπι!!! Σεταρισμένο το 'χω!

• Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από RockHead: “Τι αγόρασε τελικά θα μάθουμε?(ο περίεργος ) ” Το γράφει καθαρά τι αγόρασε, FORUM RULES! RN2 Official Global 8.1.2.0 ” =============== Ιαν 12th 2017, 2:08am =============== Παράθεση από achilleasm: “Τελικά πρόσκαιρη η χαρά ....Από το απόγευμα άρχισε να ανοιγοκλείνει μόνο του ξανά . Υπάρχει κάτι που έχετε να μου προτείνετε ? ” Καλησπέρα, μήπως δεν εχει περαστει σωστα η rom/radio ειχα κινητο που μου το εκανε και κατι παιζοτανε με τα δικτυο κινητης.. Χρη…

• Εμένα πάντως απο τις 3 αποστολές στις 29/12/16 η πρωτη line haul, δεύτερη despatced GR και η τριτη accepted by carrier . Εκτός αν εχω την εντύπωση αυτή επειδή είχε καθυστέρηση στην ενημέρωση της καποια απο τις 3 αποστολές. Πάντως εκει που λέει despatced ειναι αυτη στην οποια ο πολιτής την έστειλε αμέσως με ενημέρωσε με μνμ το ποτε θα τη στείλει και οτι αν κάποιο απο αυτά που μου έστειλε δεν με ικανοποιεί να μην κανω feedback αλλα να του στείλω μνμ για να το διορθώσουμε. Θελω να πω οτι έπεσα σε κ…

• @gvoi φίλε μου με ποιο πρόγραμμα το παρακολουθείς εκτός απο τα site ων μεταφορικών?

• Καλησπέρα, θέλω να βάλω icon pack.mtz το οποίο κατέβασα από το forum, μου βγάζει όμως το εξής μήνυμα' Themes from third-party are not supported.Security error...... Είναι σε MIUI 8 λέτε να φταίει αυτό ή θέλω root? Διάβασα για μία άδεια που παίρνεις ως developer κλπ... Ισχύει?----------------

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Λαχείο είναι ρε παιδιά τελικά απλά τώρα τελευταία οι έλεγχοι έχουν γίνει πιο συχνοί Στάλθηκε από το HUAWEI Y550-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” θέλουν ευρά!

• Τι αγόρασε τελικά θα μάθουμε?(ο περίεργος )

• Παράθεση από Antretng: “Μπορω να χω και γω λιγο τα φωτα σας; Οταν τραβαω βιντεο καταγραφει και εναν περιεργο ψηφιακο θορυβο (ηχο) που ειναι εντονοτερος απο το συνηθες. Σας ανεβαζω και 2 samples εντος σπιτιου (οπου προφανως δεν παιζει αερας κλπ). Ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα ή οντως εχω καποια θεμα; Σας το κανει και σας; Πατηστε εδω για να τα δειτε. Προσοχη ακουγεται η ασχημοφωναρα μου. Οταν το βαλετε να εχετε μακρυα καρδιακους και παιδια. tongue.png Υ.Γ. Το χω βαλει και στην γενικοτερη ενοτητα C…

• Παράθεση από derveni: “@RockHead Αν είσαι από Λάρισα μπορείς να το φέρεις και να το πάρεις την ίδια μέρα ” Σε ευχαριστώ πολύ για την διάθεση να βοηθήσεις, δε μένω στην όμορφη Λαρισα. Μπορώ να το κάνω απο μόνος έχωντας μια σχετική εμπειρία, απλά κάνοντας το μπαίνω στο λούκι να αλλάζω να δοκιμάζω να να να... στην περίπτωση που πάρω άλλο κινητο πολύ ευχαρίστως να γίνω ενεργό μέλος σε μια τέτοια διαδικασία .