Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 104.
-
Παράθεση από swimmer21: “Παράθεση από sifario: “Ωραιο wallpaper που το βρήκες φίλε μου? ” Είναι live wallpaper από το Pixel 3. Δείχνει τον καιρό ζωντανά στην υδρόγειο και το βράδυ βλέπεις και τις καταιγίδες. Κατεβάζεις την εφαρμογή της Google details?id=com.google.android.apps.wallpaper Και μετά κανείς install το apk από το Pixel PixelWallpapers18_8.0arm64-PranavPandey.apk - Google Drive Θα τα βρεις μέσα στην εφαρμογή στο πεδίο ζωντανές ταπετσαρίες, έχει κι άλλες. Το widget πάλι είναι εμπνευσμέν…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Deadcpu: “Ο φίλος μάλλον προσπαθεί να περάσει την pie που έχει κυκλοφορήσει. ” το κατάλαβα τι θέλει να κάνει ο φίλος, αλλά αυτός ρώτησε πώς μπορεί να πάει στη τελευταία miui που έχει βγει...Και δεν έχει βγει νεότερη. ” Χαχα σωστός τότε.Αυτη που έχει η συσκευή του είναι η τελευταία που έχει βγει
-
Παράθεση από amavroudis: “Αυτή είναι η τελευταία official global stable. Είναι μάλιστα nightly, δεν έχει δωθεί σε όλους. Και δεν έχει βγει άλλη μεταγενέστερη. Δες εδώ MIUI ROM for Xiaomi Mi 8/Pro/Lite - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Ο φίλος μάλλον προσπαθεί να περάσει την pie που έχει κυκλοφορήσει. Απο 10.0.3.0 δε μπορείς να πάς σε αυτή την έκδοση επειδή η 10.0.3.0 έχει αποσυρθεί. Θα πρέπει να γυρίσεις πίσω σε 10.0.2.0 και μετά να εγκαταστήσεις την pie. Προτεινω να μη το κάνεις γ…
-
Παράθεση από swimmer21: “Καλησπερα στο φόρουμ, νέος κάτοχος του Mi8 από προχθές. Ξέρω από flashαρισματα και rooting, ποια είναι η διαδικασία για να βάλω twrp και να κάνω εγκατάσταση ότι rom θέλω πχ Pixel Rom χωρίς τον κίνδυνο για brick ή αυτά που λέτε σχετικά με arb που δεν είχα ξανασχοληθει στο παρελθόν; Το κινητό ήρθε με Global Rom σφραγισμένο με stable miui 10 Ευχαριστώ ” Το πιο βασικό.Ξεκινας με αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader.
-
Παράθεση από alvin1983: “Και εγώ έτσι το απλό supersu εμπιστευόμουν αλλά μετά λόγω του ότι τελείωσε η υποστήριξή του και το magisk είναι για πιο σύγχρονες εκδόσεις rom πήγα αναγκαστικά στο magisk. Magisk-v17.1.zip Κατέβασέ το απο πανω και Κάνε εγκατάσταση απο twrp. Μετά κατέβασε και το application magisk manager από εδω MagiskManager-v6.0.1.apk και κανε το εγκατάσταση σαν κανονικό apk που κατέβασες. Ανοιξε το application μετά και μόλις πατήσεις πάνω αριστερά σου ανοίγει μενού. Διάλεξε το magisk …
-
Παράθεση από spideman3: “Ο bootloader σε κατάσταση unlock δεν επηρεάζει. Για το root βάλε magisk και οι ποιο έμπειροι θα σε πουν τι πρέπει να κάνεις. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από Deadcpu: “Παιδιά ευχαριστω πολυ για τη διευκρίνιση. Σε εφαρμογές τράπεζας κλπ επηρεάζει ο BL η το root η δουλεύουν κανονικά? Και καλά για ασφάλεια αν μπλοκάρει η κάτι. ” Υπάρχει η εφαρμογή magisk η οποία είναι παρόμοια με την SuperSU. Απλά έχει το εξής χαρακ…
-
Παράθεση από sakis112: “Διαβασα στο google, για την καρτα. πρεπει να εχεις αγγλικη διευθυνση ? ( αυτο δεν μπορεσα να το καταλαβω πληρως) ισχυει μονο για 4 μηνες ? πρεπει να πας αγγλια για να εχεις τετοια καρτα ? ” Τίποτα απ' αυτά.Εγω μένω Ελλάδα.Έφτιαξα account και μου ήρθε η κάρτα στο σπίτι.Αγορασα ένα πακέτο με χρεωστική και λειτουργεί κανονικά.
-
Παράθεση από Maniataros: “Καλησπέρα σε όλους . Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την μπροστινή κάμερα του,σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού επειδή δεν έχει φλας μπορεί να ενεργοποιηθεί στιγμιαία η οθόνη σε λευκό φόντο όπως κάνει το mix2s? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προς το παρον δεν υποστηρίζεται κατι τέτοιο Σε Global Stable τουλάχιστον που ειμαι εγω δεν υπάρχει
-
Παράθεση από lorenzo81: “Καλά τι έχετε πάθει... Τι ηττοπάθεια είναι αυτή; Ποιο poco...; Μια χαρά θα τη φτιάξουν την κάμερα και μην σας πω ότι θα έχουμε καλούδια από το mi mix 3 που φοραει τον ίδιο αισθητήρα! 4Κ 60fps και άλλα τέτοια. Πήρατε κινητάρααα με 300...€ που αξίζει εύκολα τα διπλάσια. Υπομονή και όλα θα φτιάξουν 88814a00248a3b707aab2dc04d8d40ce.jpg9e1a452911e13a77a71392d2294a7bdc.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Πολυ αισιόδοξο σε βλέπω φίλε. Μακάρι να ισχύει. Οψόμεθα
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Deadcpu: “Τελικα το Poco F1 θα πάρει Widevine L1. Για εμάς τιποτα μέχρι στιγμης. Το mi 8 σε δεύτερη μοίρα. ” Αν θυμάμαι καλά πριν τις διακοπές τους τα κινεζακια έγραψαν ότι θα επικεντρωθούν σε κάποια ζητήματα και το Mi 8 δεν ήταν στο L1. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι κάτι θυμάμαι Δε το ανέφερε καν Απλα υποτίθεται οτι αγοράσαμε ναυαρχίδα και οτι το poco ειναι υποδεέστερη σαν συσκευή Αλλα μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο αν λάβουμε υπ'όψ…