Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 104.

• Παράθεση από swimmer21: “Παράθεση από sifario: “Ωραιο wallpaper που το βρήκες φίλε μου? ” Είναι live wallpaper από το Pixel 3. Δείχνει τον καιρό ζωντανά στην υδρόγειο και το βράδυ βλέπεις και τις καταιγίδες. Κατεβάζεις την εφαρμογή της Google details?id=com.google.android.apps.wallpaper Και μετά κανείς install το apk από το Pixel PixelWallpapers18_8.0arm64-PranavPandey.apk - Google Drive Θα τα βρεις μέσα στην εφαρμογή στο πεδίο ζωντανές ταπετσαρίες, έχει κι άλλες. Το widget πάλι είναι εμπνευσμέν…

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Deadcpu: “Ο φίλος μάλλον προσπαθεί να περάσει την pie που έχει κυκλοφορήσει. ” το κατάλαβα τι θέλει να κάνει ο φίλος, αλλά αυτός ρώτησε πώς μπορεί να πάει στη τελευταία miui που έχει βγει...Και δεν έχει βγει νεότερη. ” Χαχα σωστός τότε.Αυτη που έχει η συσκευή του είναι η τελευταία που έχει βγει

• Παράθεση από amavroudis: “Αυτή είναι η τελευταία official global stable. Είναι μάλιστα nightly, δεν έχει δωθεί σε όλους. Και δεν έχει βγει άλλη μεταγενέστερη. Δες εδώ MIUI ROM for Xiaomi Mi 8/Pro/Lite - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Ο φίλος μάλλον προσπαθεί να περάσει την pie που έχει κυκλοφορήσει. Απο 10.0.3.0 δε μπορείς να πάς σε αυτή την έκδοση επειδή η 10.0.3.0 έχει αποσυρθεί. Θα πρέπει να γυρίσεις πίσω σε 10.0.2.0 και μετά να εγκαταστήσεις την pie. Προτεινω να μη το κάνεις γ…

• Παράθεση από swimmer21: “Καλησπερα στο φόρουμ, νέος κάτοχος του Mi8 από προχθές. Ξέρω από flashαρισματα και rooting, ποια είναι η διαδικασία για να βάλω twrp και να κάνω εγκατάσταση ότι rom θέλω πχ Pixel Rom χωρίς τον κίνδυνο για brick ή αυτά που λέτε σχετικά με arb που δεν είχα ξανασχοληθει στο παρελθόν; Το κινητό ήρθε με Global Rom σφραγισμένο με stable miui 10 Ευχαριστώ ” Το πιο βασικό.Ξεκινας με αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader.

• Μπορεις να βάλεις Ελλάδα. Πλέον λειτουργεί το face Unlock. Το hide notch δεν έχει κάποια σχέση με region και λειτουργεί παντού. Ειδοποιήσεις θα έχεις μετά το επόμενο stable update (λογικά),η αν κάνεις τη μετάβαση σε global dev λογισμικό.

• Παράθεση από chrisnik: “Παιδες μην βιαζεστε με την pie κ εχουμε κλάματα στο τελος. Περιμενετε να σας ερθει απο τον updater ” Παράθεση από alvin1983: “Άσε να έχουμε και λίγο δράμα να γίνει τζέρτζελος. ” Δεν είχα αυτη τη πρόθεση.Δε θέλουμε bricks κλπ.Απλα είδα το νέο και έπρεπε να το μοιραστώ

• Παράθεση από sakis112: “Xiaomi MIUI Official Forum δεν υπαρχει ρομ android 9.0 ” miui_MI8Global_V10.1.1.0.PEAMIFI_60a2522efd_9.0.zip

• Ελπιζω να μην είναι fake.ανεβηκε πριν μισή ώρα βίντεο που δείχνει το Global Stable Pie Update 10.1.1.0 PEAMIFI youtu.be/TMbEeOdeY60

• Παράθεση από alvin1983: “Και εγώ έτσι το απλό supersu εμπιστευόμουν αλλά μετά λόγω του ότι τελείωσε η υποστήριξή του και το magisk είναι για πιο σύγχρονες εκδόσεις rom πήγα αναγκαστικά στο magisk. Magisk-v17.1.zip Κατέβασέ το απο πανω και Κάνε εγκατάσταση απο twrp. Μετά κατέβασε και το application magisk manager από εδω MagiskManager-v6.0.1.apk και κανε το εγκατάσταση σαν κανονικό apk που κατέβασες. Ανοιξε το application μετά και μόλις πατήσεις πάνω αριστερά σου ανοίγει μενού. Διάλεξε το magisk …

• Παράθεση από spideman3: “Ο bootloader σε κατάσταση unlock δεν επηρεάζει. Για το root βάλε magisk και οι ποιο έμπειροι θα σε πουν τι πρέπει να κάνεις. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από Deadcpu: “Παιδιά ευχαριστω πολυ για τη διευκρίνιση. Σε εφαρμογές τράπεζας κλπ επηρεάζει ο BL η το root η δουλεύουν κανονικά? Και καλά για ασφάλεια αν μπλοκάρει η κάτι. ” Υπάρχει η εφαρμογή magisk η οποία είναι παρόμοια με την SuperSU. Απλά έχει το εξής χαρακ…

• Παιδιά ευχαριστω πολυ για τη διευκρίνιση. Σε εφαρμογές τράπεζας κλπ επηρεάζει ο BL η το root η δουλεύουν κανονικά? Και καλά για ασφάλεια αν μπλοκάρει η κάτι.

• Γενικά μου αρέσει να πειραματίζομαι με τα κινητά άλλα στο συγκεκριμένο δεν έχω κάνει κατι.Επειδή και γω έχω μια φοβία για πιθανό κόλλημα κατά το update η κάτι και σκέφτομαι να κάνω unlock.Τι χάνουμε εκτός από εγγύηση?

• Παράθεση από sakis112: “Διαβασα στο google, για την καρτα. πρεπει να εχεις αγγλικη διευθυνση ? ( αυτο δεν μπορεσα να το καταλαβω πληρως) ισχυει μονο για 4 μηνες ? πρεπει να πας αγγλια για να εχεις τετοια καρτα ? ” Τίποτα απ' αυτά.Εγω μένω Ελλάδα.Έφτιαξα account και μου ήρθε η κάρτα στο σπίτι.Αγορασα ένα πακέτο με χρεωστική και λειτουργεί κανονικά.

• Παράθεση από sakis112: “καρτα της giff gaff εχει καποιος τετοια καρτα.. ” Εχω εγώ κάρτα της giff gaff.Δουλευει και με Cosmote και με Vodafone.Το αν λειτουργεί το 4G+ δε το χω τεστάρει.Την εχω στη θέση 2 και τη χρησιμοποιώ πολύ σπάνια.

• Παράθεση από Maniataros: “Καλησπέρα σε όλους . Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την μπροστινή κάμερα του,σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού επειδή δεν έχει φλας μπορεί να ενεργοποιηθεί στιγμιαία η οθόνη σε λευκό φόντο όπως κάνει το mix2s? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προς το παρον δεν υποστηρίζεται κατι τέτοιο Σε Global Stable τουλάχιστον που ειμαι εγω δεν υπάρχει

• Παράθεση από trifos: “Αξίζει το mi8 σκέφτομαι και για το mi8 pro 8/128 εχθες ήμουν στο να το κλείσω αλλά περιμένω μήπως πέσει κατω και άλλο .. ” Γιατι δε περιμένεις για mi mix 3? Δε σε ενθουσίασε το design?

• Πήραμε και notifications στο status bar με το τελευταιο update Αλλα απ'οτι ειδα μενουν για μερικα δευτερολεπτα και μετα παίρνει τη θέση τους το ρολόι. Θα προτιμουσα να εχει επιλογη πχ notifications/clock Ποια ειναι η γνώμη σας?

• Ελπιζω να το εννοει

• Παράθεση από lorenzo81: “Καλά τι έχετε πάθει... Τι ηττοπάθεια είναι αυτή; Ποιο poco...; Μια χαρά θα τη φτιάξουν την κάμερα και μην σας πω ότι θα έχουμε καλούδια από το mi mix 3 που φοραει τον ίδιο αισθητήρα! 4Κ 60fps και άλλα τέτοια. Πήρατε κινητάρααα με 300...€ που αξίζει εύκολα τα διπλάσια. Υπομονή και όλα θα φτιάξουν 88814a00248a3b707aab2dc04d8d40ce.jpg9e1a452911e13a77a71392d2294a7bdc.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Πολυ αισιόδοξο σε βλέπω φίλε. Μακάρι να ισχύει. Οψόμεθα

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Deadcpu: “Τελικα το Poco F1 θα πάρει Widevine L1. Για εμάς τιποτα μέχρι στιγμης. Το mi 8 σε δεύτερη μοίρα. ” Αν θυμάμαι καλά πριν τις διακοπές τους τα κινεζακια έγραψαν ότι θα επικεντρωθούν σε κάποια ζητήματα και το Mi 8 δεν ήταν στο L1. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι κάτι θυμάμαι Δε το ανέφερε καν Απλα υποτίθεται οτι αγοράσαμε ναυαρχίδα και οτι το poco ειναι υποδεέστερη σαν συσκευή Αλλα μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο αν λάβουμε υπ'όψ…