Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
-
Προβλημα με wifi
Μήνυμα2 μερεσ που χω το προβλημα εν το μεταξυ μου βγαζει ειδοποιηση αραια κ που "registering sim card on server" . Δεν ξερω αν εχει καμια σχεση.
-
Προβλημα με wifi
ΜήνυμαΤιποτα κανενασ? Μονο στο δικο μου γινεται αυτο?
-
Προβλημα με wifi
ΜήνυμαΚαλησπερα, εδω και δυο μερεσ εχω σοβαρο προβλημε με το ιντερνετ. ενω μπαινει πχ στου σπιτιου μου το wifi ι ταχυτητα ειναι μηδαμινη και δεν μπαινει πουθενα. Κανω επαννεκινηση εχω για λιγο κανονικα ιντενετ αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια. σε ολα τα wifi που εχω δοκιμασει γινεται το ιδιο, καθωσ κ με τον ιντερνετ της εταιρειασ που εχω. Τι γινεται ? εχει καποια ρυθμιση να φτιαξει? επεισησ και ρομ αλλαξα αλλα ακομα το προβλημα παραμενει.
-
Eπανηλθα να σβησω το ποστ μου αλλα ειχες απαντησει ηδη , γιατι το βρηκα.. ευχαριστω παντως.
-
Artista εβαλα j.b. 4.3 αυτην που ανεβασατε την τελευταια κ με δειχνει οτι δεν ειμαι root, γιατι ετσι? Μπορω να κανω κατι να γινω root?
-
το εφτιαξα το θεμα του play store. και παω να χρησιμοποιησω titanium κ μου λεει οτι δεν ειμαι root ενω εχω την rom απο εδω . την 4.3 την τελευταια. Να κανω root μονος μου?
-
Το σκεφτηκα κ εγω να κοιταξω και το τιτανιουμ αλλα δεν κατεβαζει το play store.. K δεν ξερω γιατι. Δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο play store
-
Εισαι παικταρας ευχαριστω πολυ. >Γιατι ομως ολο αυτο? Ετυχε κ σε κανεναν αλλον η μονο σε μενα?? Exασα κ τα μπακ απ κ ολα. πφφφφφ
-
Παροτι εγινε με επιτυχια η παραπανω διαδικασια ,ανοιξε και κολλησε παλι στο χρυσο ΜΙ στην αρχη. Θα περιμενω ακομα κανα 5λεπτο. τι να κανω miui art αν δεν ανοιξει? ΔΕν ανοιγει....
-
Ναι τα εκανα. Το προβλημα ειναι μαλλον οτι δεν αναγνωριζει το κινητο. Δοκιμασα και με αλλη ρομ τιποτα. τωρα δοκιμαζω σε win 7. Παντως dead το κινητο μετα την επανεκκινηση ,χωρις λογο. Eπιασε στa win 7 . ¨)
-
μπα τιποτα. Λες να παιζει ρολο τα 8.1 που εχω στο pc?
-
λοιπον την βοηθεια σασ θελω λιγο. Εκανα επανεκκινηση το κινητο κ κολλαει στο κιτρινο-χρυσο σηματακι Mi. ΠΑω να κανω λοιπον την παραπανω διαδικασια αλλα οταν αντιγραφω την διευθυνση στο μιflash δεν μου βγαζει διαθεσιμη επιλογη για flash. ti na κανω?
-
κ εμενα το ιδιο η μπαταρια!
-
Kαι κατι αλλο miui_art απο τοτε που εβαλα 4.4.2. η μπαταρια μου φαινεται κραταει τουλαχιστον 30% λιγοτερο. Σχετιζεται με την rom αυτο ή ειναι η φθορα του χρονου? Το χει παρατηρησει και κανασ αλλο αυτο?
-
A, δεν το ηξερα. Ευχαριστω. Αναμενουμε
-
Ειμαι ο μονοσ που παω να κανω update την 4.5.16 και μου βγαζει "πρεπει να γινει ληψη ολοκληρησ τησ ROM" ?
-
Καλημερα, μιασ κ λεμε τι δουλευει κ τι οχι, μηπωσ ξερει κανενασ πωσ μπορω να δω live streaming? περασα κ αdobe αλλα τιποτα. στο samsung που δεν επαιζε επισησ ,μετα που περασα adobe επαιζε κανονικα.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “λοοιπον παιδια , αυριο θα παραγγειλω. 1. ποιος κωδικος ειναι τωρα για εκπτωση? 2. τι να γραψω για παρατηρηση, για να ερθει χωρις μπελαδες? 3. αμα τους πω να βαλουν ελληνικα , χρεωνεται εξτρα??? ευχαριστω” 1. Mi3 2. Na τους γραψεις να σημειωσουν gift και low value και να στο στειλουν με απλο ταχυδρομειο 3. Εμενα μου το χρεωσαν γιατι το ζητησα αλλα σε αλλα παιδια στο forum τουσ το εστειλαν με ελληνικα χωρισ να το ζητησουν.
-
Εγω δεν εχω καποιο προβλημα με play store.Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι το antutu απο 36810 πηγε στο 32000!!!
-
Εν το μεταξυ μπορει καποιος να ανεβασει το app mail(apk)? Δεν εμφανιστηκε τελικα και εχω τωρα το cloudmagic αλλα το δικο τησ miui ειναι πιο καλο.