Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
- Οδηγός
- Mi-3 & Mi-4
-
-
λοιπον την βοηθεια σασ θελω λιγο. Εκανα επανεκκινηση το κινητο κ κολλαει στο κιτρινο-χρυσο σηματακι Mi. ΠΑω να κανω λοιπον την παραπανω διαδικασια αλλα οταν αντιγραφω την διευθυνση στο μιflash δεν μου βγαζει διαθεσιμη επιλογη για flash. ti na κανω?Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
-
μπα τιποτα. Λες να παιζει ρολο τα 8.1 που εχω στο pc?Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
-
Ναι τα εκανα. Το προβλημα ειναι μαλλον οτι δεν αναγνωριζει το κινητο. Δοκιμασα και με αλλη ρομ τιποτα. τωρα δοκιμαζω σε win 7. Παντως dead το κινητο μετα την επανεκκινηση ,χωρις λογο.
Eπιασε στa win 7 . ¨)Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
-
Παροτι εγινε με επιτυχια η παραπανω διαδικασια ,ανοιξε και κολλησε παλι στο χρυσο ΜΙ στην αρχη. Θα περιμενω ακομα κανα 5λεπτο. τι να κανω miui art αν δεν ανοιξει?
ΔΕν ανοιγει....Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην paternalistis ().
-
Κάνε πάλι την ίδια διαδικασία, αλλά αντί να επιλέξεις το flash_all_except_data_storage.bat διάλαξε το flash_all.bat.
-
Εισαι παικταρας
ευχαριστω πολυ. >Γιατι ομως ολο αυτο? Ετυχε κ σε κανεναν αλλον η μονο σε μενα??
Exασα κ τα μπακ απ κ ολα. πφφφφφΌποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
ναι
εγώ με το titanium backup επαναφέρω τις εφαρμογές μου με τα δεδομένα τους( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Το σκεφτηκα κ εγω να κοιταξω και το τιτανιουμ αλλα δεν κατεβαζει το play store.. K δεν ξερω γιατι. Δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο play store
Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες