Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 151.
-
ναι ολα αυτα!και εχω βαλει κ την rom απο xiaomi.eu και εχει το ιδιο θεμα!αρα νομιζω ειναι σιγουρα απο source.
-
@gkalen Εβαλα αγγλικα παραμενει το προβλημα.απο ηχους εκτος οτι εκανα factory reset και εχει μονο του συστηματος παντα ηχους miui ειχα!
-
@gkalen εβαλα και την ευρωπαικη και εχει το ιδιο προβλημα.αυριο μεθαυριο μου ερχεται το sagit και θα το δωσω αυτο σε μια θεια μου να της περασω καλυτερα 8.5? γιατι σε αυτο το κινητο η miui 9 stable πραγματικη δεν ξερω ποτε αν θα εχει..
-
Παιδια περασα την 9.2.4.0 stable arωma και στις ρυθμισεις- ηχος και δονηση με πεταει (force close αν δεν κανω λαθος).ειχα την 9.2.2.0 xiaomi.eu και εβαλα το twrp 3.2 την περασα με factory reset.τι να φταιει?
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από billakos7_gr: “Εχει βγει η global official 9.γιατι δεν δοκιμαζεις και την ευρωπαικη? ” Εγω γιατι δεν βρίσκω πουθενά την global official 9 ; . Ποτε την έβγαλαν ; ” την ειχαν αλλα την εσβησαν.η ρομ 9.2.2.0 απο xiaomi.eu εμενα μου δουλευει πολυ καλα.και η αρωμα αν εξαιρέσεις την καμερα δουλευε καλα σε μενα..
-
Παράθεση από ectaco: “Παράθεση από billakos7_gr: “Η στοκ καμερα και σε μενα δουλευει ενω ινσταγκραμ δουλευει ι σελφι μονο.τι να κανω? Την περασα με wipes και ειχα πριν την xtrv stable 8.5.1.0 και μετα εκανα factory reset και την ξανα περασα αλλα το ιδιο (μιλαω για αρωμα 9.2.2.0 ” Το ίδιο και σε μένα. Ξαναπέρασα την 9.2.2 και χωρίς factory και με factory και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Έχω καταλήξει πλέον ότι φουρνιά με φουρνιά redmi έχουν διαφορά. Ενώ σε κάποιους λειτουργεί άψογα, σε άλλους όπως εμ…
-
Θα βγει καποιο fix για τα bug στις καμερες των stable 9.2.2.0 στο markw? κατα τα αλλα νομιζω δουλευει πολυ καλα!