Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Αν διαβάσεις τις 2 τελευταιες σελιδες θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Για το ποιά θα βάλεις ειναι σχετικό. Πολλοι έχουμε την 7.12.21 eu dev. Ειναι κομπλέ και δεν της λείπει κάτι. Αντιστοιχα δουλεύει και η 8.2.1. Αλλα αν θες περίμενε 2-3 μερες που θα κυκλοφορησει η καινούργια xtrv να ακουσεις σχόλια και αποφασίζεις
-
Αυτη την στιγμή είμαι κομπλε με την 7.12.21 eu dev αλλά επειδή δεν σταματάει να με τρώει το χεράκι μου , αν θέλω να περάσω την 8.2.1 παλι eu dev πρέπει να ξαναστήσω απο την αρχή το τηλέφωνο? Περνάει απο πάνω η θέλει wipe τα πάντα? Αν θέλει με ποιό backup συμφέρει να κερδίσω οτι μπορώ? Απο Mi cloud? Η απο twrp? Το backup του twrp αναλογα τις επιλογές μπορεί να με σώσει? Αναφορικά με το ξεκλείδωμα εμενα μου είχε δώσει 60 ώρες!!!
-
Θα βγεί ποτε άραγε? Αλλα και πάλι μέχρι τότε παίζει και να έχεις αλλάξει πάλί τηλέφωνο!!! Σε κάθε περίπτωση δεν το βρίσκω μειον για να με αποτρέψει να το έχω και να μην το προτείνω κάπου. Είναι εξαιρετικό και χωρίς την Β20 @geoanto555 καλο το μπλεδάκι αλλα το πορτοκαλί είναι πιο "miui"!! Σε κάθε περίπτωση δουλέυει μια χαρα το 3.1.2.4
-
Ευχαρίστως! Μου στέλνεις και πες μου τι θες να δοκιμάσω.(Ιδανικά ΔΕΝ θα ήθελα να φλασάρω ρομ, αν αυτο είναι που θες να δεις ισως καθυστερήσω γιατι μολις το έστησα οποτε να τραβήξω ενα backup πρώτα.) Ερώτηση επειδή είμαι σε pc που δεν μπορώ να τρέξω fastboot κτλ. Από το ήδη υπάρχων twrp μπορώ να φλασάρω άλλο?
-
Γιώργο εχω περάσει την eu dev 7.12.21 και το twrp που είχες δώσει (3.2.1.0) δούλευε μια χαρά. Είχα την τελευταια xtrv φλασαρα το twrp περασα την παραπάνω dev και παρέμεινε και δουλέυει ακόμα. Δεν ξέρω τι έχεις αλλάξει αλλα αν θες το απόγευμα μπορω να δοκιμάσω οτι θες. Να αναφέρω και με την σειρά μου οτι έχω jsi fhd cmd incell dsi panel. Και με την παραπάνω dev από χθές(Κυριακή 10:00) το πρωί που το έβγαλα απο τον φορτιστή μέχρι τώρα (24ωρο κλεισμένο) με 2h30min sot έχω ακόμα 66% μπαταρία. Με dat…
-
Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
ΜήνυμαΌχι λείπουν αυτες οι εφαρμογές. Όπως και το face unlock.
-
ΜήνυμαΜόλις πέρασα xtrv 8.1.18 με επιτυχία! Οταν έκανα restart recovery με πήγε σε twrp 3.1.1.0 και όχι στ 3.2.1.2 του Γιώργου που πέρασα πριν! Λογικό? Άλλαξε η ρομ το twrp?
-
ΜήνυμαΕισαι θεός ήλιος καλοκαιρινος! Δουλευει μια χαρα. Τουλαχιστον παραμένει σε λειτουργία και μετα απο restart. Για τις υπολοιπες λειτουργιες πιστευω οτι δεν θα υπαρχει θέμα. Ισως ηρθε η ώρα να επιστρέψει στην λίστα σου!!!
-
ΜήνυμαΠοιο twrp περνατε? Ενα που προταθηκε σε προηγουμενη σελιδα ενω περναει κανονικα αν κανω restart system αν ξαναπροσπαθησω να μπω recovery μπαινει στο εργοστασιακο.
-
ΜήνυμαΧαιρετώ την παρέα. Κατοχος και εγω πλέον του Mi Note 3! Προς το παρόν τα εχω κάνει τα περισσοτέρα αλλα μου δημιουργήθηκε ισως ακυρη απορία. Αφου ξεκλείδωσα bootloader(ανάθεμα τις 60 ωρες...) ,πέρασα twrp οπως προτεινει ο φίλος @Antretng και όλα καλά μεχρι εδώ, κατεβάζω xtrv ΑΛΛΑ εδώ είναι η ερώτηση. Πως την περνάω? Οσο άλλαζα ρομ στο redmi note 2 την αποθήκευα στην sd και μεσω twrp την φλασαρα απο εκει και η sd έμενε απέιραχτη. Εδω τώρα που ο αποθηκευτικος χώρος είναι ενας την ρομ την αποθηκευω …
-
Καλη επιτυχία!!!
-
Λογικα θα κάτσουν να τσεκάρουν διπλους-τριπλους λογαριασμούς? Η περνάνε όλα και γίνετε μπάχαλο? Για όσους ρωτάνε δεν φαίνονται αμέσως στην λίστα τα ονόματα. Φυσικα +1 και απο μένα.
-
Παμε γερά με τσαμπουκά!!!