Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δυσχυχως δεν έχει πέσει στα χέρια μου αυτή η συσκευή για να ολοκληρώσω το recovery... Που θα πάει όμως......
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Χαιρετώ την παρέα. Κατοχος και εγω πλέον του Mi Note 3!
Προς το παρόν τα εχω κάνει τα περισσοτέρα αλλα μου δημιουργήθηκε ισως ακυρη απορία.
Αφου ξεκλείδωσα bootloader(ανάθεμα τις 60 ωρες...) ,πέρασα twrp οπως προτεινει ο φίλος @Antretng και όλα καλά μεχρι εδώ, κατεβάζω xtrv ΑΛΛΑ εδώ είναι η ερώτηση.
Πως την περνάω? Οσο άλλαζα ρομ στο redmi note 2 την αποθήκευα στην sd και μεσω twrp την φλασαρα απο εκει και η sd έμενε απέιραχτη. Εδω τώρα που ο αποθηκευτικος χώρος είναι ενας την ρομ την αποθηκευω στην συσκευη και φλασαρω παλι απο twrp; Οταν φλασαρει δεν σβήνει και την μνήμη που ειναι αποθηκευμένη η ρομ;;
Η φλασάρουμε αναγκαστικά απο pc και fastboot;
Ευχαριστώ και πάλι συγχαρητηρια σε όλους για την δουλειά που γίνεται!! -
Περνάς τη ROM στην εσωτερική μνήμη του κινητού και την φλασαρεις. Η ROM δεν χάνεται από την εσωτερική μνήμη του κινητού, παρά μόνο εάν χρειαστεί να κάνεις Format Data προτού την φλασάρεις, οπότε και θα πρέπει να την περάσεις ξανά στο κινητό.
-
Ποιο twrp περνατε?
Ενα που προταθηκε σε προηγουμενη σελιδα ενω περναει κανονικα αν κανω restart system αν ξαναπροσπαθησω να μπω recovery μπαινει στο εργοστασιακο. -
Μύνημα 25 , το παλεύει ο @panoramix- @geoanto555 Γιώργος.
Μόλις το ετοιμάσει θα το δώσει του @Thracia για δοκιμή και μόλις δώσει το ok ο Θανάσης ,θα το πάρουν οι υπόλοιποι. -
-
-
-
Εισαι θεός ήλιος καλοκαιρινος!
Δουλευει μια χαρα. Τουλαχιστον παραμένει σε λειτουργία και μετα απο restart.
Για τις υπολοιπες λειτουργιες πιστευω οτι δεν θα υπαρχει θέμα.
Ισως ηρθε η ώρα να επιστρέψει στην λίστα σου!!! -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα