Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Να σας πω την αλήθεια αν δεν βρω σκοπεύω να παρω το mi note 3.. Εβαλα και στο insomnia αλλα τιποτα..το mi note 3 το βρισκω και σε καλη τιμη με κατι κουπόνια που κυκλοφορούν αλλα οι κάμερες του δεν συγκρίνονται με του mi5s νομιζω.. Πάντως είσαστε στο μυαλό μου... Λετε αξιζει το mi note 3 παρα τον Snapdragon 660?
-
Παράθεση από demakhs: “Τοτε (για 4/128 κατάλαβα): [Official International ROM] Xiaomi Mi 5S 5.15inch FHD 4GB 128GB Android 6.0 OS 4G LTE Smartphone Dual Rear Camera - GEEKMAXI.COM Αποθήκες στην Γερμανία... Βιάσου, 2 in stock!!!!!! ” - Καταρχας να σας ευχαριστήσω όλους για την άμεση ανταπόκριση... το εκτιμω.. απλα δεν θελω με τπτ το χρυσο.. προτιμώ αν δεν υπάρχει αλλη επιλογη να πεσω στο 3/64 σε ασημι ή μαυρο.. Ευχαριστώ.
-
Εχεις μηπως παραγγειλει κανεις απο spemall? εχει επιλογη για eu express και εγγυάται 100% τελωνειο οπως λεει.. το δοκιμασε κανεις? ειναι οκ? μηπως ξερετε κάποιο άλλο κατάστημα που να μπορω να βρω το xiaomi mi5s σε ασημι η γκρι με τριγωνικη αποστολή? ευχαριστώ πολύ
-
να πω ενα τεραστιο ευχαριστω στο φίλο nas και στην κοινοτητα για την προθυμία και την βοηθεια ολων.. καταφερα με τη βοηθεια του nas να περασω την china developer μεσω pc suite και να ξεκλειδωσω τον bootloader..τωρα θα flasharw την official global με miflash που απο οτι φαινεται προχωραει κανονικα..το γρουσουζεψα..τωρα κανει reboot χωρις να τελειωσει το miflash και γραφει device is busy και paused..τι να κανω?
-
καλημερα.. να ευχαριστήσω δημοσια τον φιλο Nas για την προθυμία του και την βοηθεια του.. τελικα χθες δοκιμασαμε τα παντα σε το pc μου με windows 7 και καταληξαμε οτι ειχε θεμα το pc με drivers.. σημερα θα δοκιμασω σε laptop με windows 8 να δουμε..Ελπιζω να καταφερω κατι.. αν υπαρχει καποια συμβουλη καλοδεχουμενη...
-
καλησπερα.. προσφατα μου εδωσε ένας φίλος ενα xiaomi redmi 4 prime το οποιο ειχε κολλήσει στο logo.. δοκιμασα τα παντα στο internet.. δεν μπορω με τιποτα να το βαλλω σε edl mode.. πηρα ακομα και deep flash cable.. τιποτα.. εχω διαβασει οτι site και εχω δει οτι βιντεο κυκλοφορει.. αν καποιος μπορεσει να βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδαιτερα..
-
μπορει καποιος να μου πει με ποιο τροπο και ποια wipes χρειαζεται για να παω σε προηγουμενη εκδοση developer ρομ?
-
Παράθεση από spideman3: “Ανέβασε στατιστικά κατανάλωσης μπαταρίας να τα δει κάποιος που ξέρει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οτι και να πω ειναι λιγο! σε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου..ελπιζω να τα καταφερω.. καλο σου βραδυ!
-
Παράθεση από spideman3: “Βαλε την rom μέσα στο κινητό. Μπες στο Twrp - wipe cache, dalvik και μετά instail. Αν δεν γίνει δουλειά θέλει factory reset - instail rom και στήσιμο από την αρχή το κινητό κράτα back up. ” ok θα δοκιμασω παλι flash να δω μηπως αλλαξει κατι οσον αφορα το drain εχω περιπου 50% απο εφαρμογες συστηματος κτλ. αλλιως μετα flasharw την τελευταια ρομ αφου κανω factory reset? αυτο μονο?