Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 22.

• Mi3 και Mi4 Ενημέρωση

l3ft3r1s - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πάμε καλά από ότι φαίνεται. Τώρα κατεβάζει και ενημέρωση. Δεν νομίζω να ασχοληθώ ποιο βαθιά με το κινητό οπότε έλεγα να μείνω με την stable έκδοση, αν κατάλαβα καλά ότι η development είναι για να το σκαλίζεις περισσότερο. Επίσης προσπαθώ να βρω πως μπορώ να απενεργοποιήσω να ψάχνει μόνο του για δίκτυο μιας και μένω Χίο και μπαίνει μέσα η τουρκία

• Mi3 και Mi4 Ενημέρωση

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! Έκανα flash πάλι με την έκδοση cancro_global_images_V8.1.6.0.MXDMIDI_20161230.0000.00_6.0_global_c2ae7b37c7. Επέλεξα στο Miflash, flash all bat και clean all. Τώρα έχει ανοίξει στην οθόνη το mi.com και τρέχουν από κάτω τελίτσες στο powered by android, οπότε αναμένω. Μετά μπορώ να βάλω όποια ελληνική έκδοση θέλω και να κάνει update από το κινητό χωρίς flash;

• Mi3 και Mi4 Ενημέρωση

Μήνυμα

Την πρώτη φορά που έκανα refresh και flash αυτην την έκδοση cancro_images_V7.2.8.0_twrp_GR μου έγραψε successfull. Μετά ενώ είναι κολλημένο στο fastboot εικονίδιο προσπάθησα να κάνω flash την έκδοση global stable που γράφει στον οδηγό αλλά μου βγάζει fail. Είμαι από κινητό τώρα οπότε σε λίγο θα βάλω screenshoot από τον υπολογιστή

• Mi3 και Mi4 Ενημέρωση

Μήνυμα

Το M1 A1 ήρθες απλά να αντικαταστήσει το ΜΙ 4 μιας και από ότι φαίνεται αν ξεκινούσα την διαδικασία να περάσω καινούργια ρομ θα έμενε χωρίς κινητό η γυναίκα Το ΜΙ 4 ήταν στην έκδοση που φαίνεται στην εικόνα στην αρχή του θέματος. Αυτήν την στιγμή είναι κολλημένο στην οθόνη το fastboot ανθρωπάκι εδώ και μια ώρα...... Δεν αντιδρά σε τίποτα. Μήπως χρειάζεται να βγάλω μπαταρία. Το έχω ανοίξει αρκετές φορές μιας και το ρίχνει κάτω ο μικρός και δεν κάνουν επαφή οι ακίδες του ακουστικού. Βάζοντας το us…

• Mi3 και Mi4 Ενημέρωση

Μήνυμα

Πήρα το Μ1 Α1 της γυναίκας και ξεκίνησα να φλασάρω το ΜΙ4 αλλά έχει κολλήσει στο fastboot. Τα βήματα που έκανα, κατέβασα αυτην την έκδοση cancro_images_V7.2.8.0_twrp_GR και μετά την έκδοση του Miflash 2017.4.25.0 μετά διάλεξα τον φάκελο, επέλεξα το κινητό και εκανα flash απο αυτόν τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)

• Μπερδεύτηκα... Πρέπει να κάνω άλλο λογαριασμό στο αγγλικό Site για να ψηφίσω γιατί πατάω στο link αλλά δεν τα καταφέρνω

• Mi3 και Mi4 Ενημέρωση

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ! Κατέβασα την stable έκδοση και το fastboot αρχείο για το κινητό μου από τον οδηγό. Τώρα μελέτη σιγά σιγά να κάνω τα βήματα...

• Mi3 και Mi4 Ενημέρωση

Μήνυμα

Χαιρετώ την παρέα! Μιας και έχω μείνει αρκετά πίσω θα χρειαζόμουν λίγο βοήθεια. Έχω 2 συσκευές Mi3 και Mi4 και λέω να τις αναβαθμίσω να είμαι λίγο in fashion Βρίσκομαι σε αυτές τις εκδόσεις. Βάζω το αρχείο από αυτόν τον οδηγό [Ενημέρωση 30/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! και κάνω απλά εγκατάσταση; Ευχαριστώ!

• Εφαρμογή συγκέντρωσης mail

l3ft3r1s - - Google Play Store

Μήνυμα

Γεια σας! Επαναφέρω το θέμα να μην ανοίγω νέο. Στην εφαρμογή mail της miui δεν μου βγάζει ειδοποίηση όταν έχω email στην μπάρα κατάστασης. Χρησιμοποιώ και την εφαρμογή mymail και ούτε εκεί μου βγάζει ειδοποίηση. Τι ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω; Ευχαριστώ!

• Σελίδες για αγορά xiaomi mi4 lte 4g;

l3ft3r1s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Κανένα πρόβλημα με ελτά που παρέλαβα

• Το κινητό ήρθε, ψάχνομαι να του περάσω ελληνικά και Play store. Αν αντιμετωπίσω πρόβλημα γιατί έχω ξεχάσει την διαδικασία θα χρειαστώ την βοήθεια σας.

Μήνυμα

15 ημέρες!!! Γρήγορα ήρθε. Τελικά παράγγειλα από vickmall Original Xiaomi Mi4 SmartPhone Snapdragon 801 Quad-core 5.0 Inch3Quad HD 13MP camera RAM 3GB ROM 16GB-White την απλή έκδοση μιας και το 4g στην Ελλάδα δεν έχει καλό σήμα. Ευχαριστώ!

Μήνυμα

Χαιρετώ την παρέα. Ψάχνω για αγορά mi4 lte 4g. Το mi3 το είχα πάρει από vickmall και έμεινα ευχαριστημένος, συν ότι έχει αξεσουάρ της nilkin. Κοιτάω και στο merimobiles που έχει ποιο φθηνά την συσκευή αλλά δεν μου αρέσουν οι θήκες. Προτείνετε αν γνωρίζετε καμία άλλη έμπιστη σελίδα για αγορά. Ευχαριστώ

• Χαχαχα Λάθος διατύπωση, 1,5 μήνα έχω το κινητό.

• Εμένα κρατάει, 1,5 μήνα που έχω το κινητό, 3 μέρες. Η χρήση του είναι κλήσεις, αραιά και που κανένα παιχνιδάκι και ίντερνετ. Το wifi είναι μόνιμα ανοιχτό αλλά δεν έχω ενεργοποιημένες ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές, μόνο update αυτών από Play store. Το φορτίζω πάντα όλο το βράδυ όταν η μπαταρία είναι κάτω από 20%

• Και στο δικό μου Mi3w απο vickmall, tenaa.com γράφει αλλά δεν έχω παρατηρήσει να μην είναι γνήσιο

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

l3ft3r1s - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Έχω την ελληνική έκδοση 4.10.17 και βλέπω στο κέντρο ασφαλείας στις λεπτομέρειες ιστορικού της μπαταρίας ότι είναι ενεργοποιημένο το gps ενώ από το notification bar το έχω κλειστό. Γιατί μπορεί να γίνεται αυτό και πως το απενεργοποιώ;

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Μιλάει για το Redmi note και όχι για το Mi3-W

• Ευχαριστώ! Οι δοκιμές θα γίνουν αύριο εάν προλάβω γιατί φοβάμαι μην μείνω χωρίς κινητό στην δουλειά το πρωί......

• Κατέβασα την 4.11.7 full rom από εδώ xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/7477 . Πρέπει μετονομάσω το αρχείο σε update ή δεν παίζει ρόλο πλέων εφόσον έχω περάσει την προηγούμενη ελληνική έκδοση; Επίσης για να έχω δυνατότητα restore της έκδοσης πρέπει να αφήσω το προηγούμενο update στον φάκελο;