Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 205.
-
καλησπερα. Ύστερα από την αναβάθμιση, έχω δυστυχώς όλο αποσυνδέσεις στο wifi.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από studiosakis: “Από τι κατάλαβα το crack είναι μόνο για την ελληνική ρομ. ” ΠΡΟΣΟΧΗ!! Το προαναφερθέν αρχείο δεν συμπεριλαμβάνεται στον οδηγό και ΔΕΝ έχει σχέση με την ελληνική GTV rom και δεν θα το βρείτε στα Downloads. Ως εκ τούτου το φλασάρετε με δική σας ευθύνη και μόνο!! ” Πως δεν έχει σχέση; Για να δουλέψει η ελληνική, χρειάζεται αυτό το κρακ. Προχτες που φλασαρα την ευρωπαϊκή developer δεν χρειάστηκε. Ξεκίνησε κανονικά το τηλ.
-
Συγχαρητηρια σε όλη την κοινότητα. Πέρασα την σταθερή ελληνική και το τηλ. "πετάει". Αλλά εκείνο που είναι όλα τα λεφτά, είναι που όταν πας να κλειδώσεις την συσκευή, χάνονται τα χρώματα. Το είχα ζηλέψει από το mi2s της κόρης μου. Μιά ερωτησουλα...λες.. Υπάρχει κάτι περισσότερο στην ελληνική dev;σε σχέση της σταθερής; Εάν θελησω να πάω, θα πάω μέσω update; Κατευθείαν ή θέλει τα γνωστά wipe πρώτα; Ευχαριστώ.
-
multilanguage rom
Μήνυμαμολις είδα αυτό...κάτω κάτω στην σελίδα Multilanguage and Root. Έτσι τουλάχιστον λέει. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Snapdragon 650 | Page 4 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Suppo
-
παιδες καλησπέρα. Σήμερα παρατήρησα ότι τις κεραίες του σήματος πρέπει να τις έχει στην κάτω πλευρά στην μεριά των buttons. Και πώς το κατάλαβα αυτό;..κατά τύχη. Στην δουλειά μου σε ένα σημείο που όλα τα τηλεφωνα πιάνουν 3g μία γραμμή με το ζόρι και αυτή να την χάνει,το δικό μου είχε τρεις και σερφαρα ανετοτατα(με δεδομένα πάντα μιλάω). Και αυτό γιατί είχα πιάσει ανάποδα το κινητό,και δεν τις κάλυπταν τα χέρια μου. Έτσι να ξερετε,όταν ζοριζεται για σήμα 3g,τούμπα το τηλέφωνο. χα!χα!χα!
-
+1 και απο μενα για τον ερωτα μου την xiaomi!!!!
-
redmi 2
ΜήνυμαΚαλημερα σας. Τελικα περασα την τελευταια multi ROM και ολα καλα.Μου κανει εντυπωση ομως πως περαστηκε αυτη με την πρωτη και με stock recovery μαλιστα ενω οι δικες μας δεν τις περνουσε με τιποτα...τελως παντων. Παντως ευχαριστω θερμα για τις αμεσες απαντησεις βοηθειας!! Το σιγουρο ειναι οτι θα τα λεμε!!!
-
redmi 2
ΜήνυμαΝαι εχω CWM recovery.θα το ανεβασω το μεσημερι μετα την δουλεια. Ηθελα να ρωτησω,ανεξαρτητως ποια ρομ φοραει το τηλ.μου stable- developer απο την μανα του το φλασαρισμα της ελληνικης γινεται με το εργοστασιακο ρικοβερι η μηπως χρειαζεται καποιο σγκεκριμενο cwm οπως ηθελε και το μι2s μου;Γιατι για να περασω την ελληνικη ρομ στο μι2 μου πρωτα φλασαρα cwm recovery αφου το εχα ονομασει update και μετα φλασαρα την ρομ.
-
redmi 2
ΜήνυμαΥπαρχει κανονικα recovery το δικο του,το μαμα που λεμε.Κατεβασα λοιπον την τελευταια ρομ απο το φορουμ μας,δοκιμασα και τους δυο τροπους περασματος ρομ,αλλα τζιφος.Επειτα του περασα costume recovery αλλα παλι τιποτα. Τι να πω ρε.….μου κανει εντυπωση
-
redmi 2
ΜήνυμαΚαλημερα αδερφια. Απο χθες ειμαι κατοχος ενος redmi 2 και προσπαθω να του περασω ελληνικη ρομ ομως ματαια.Δοκιμασα και τους δυο τροπους αλλα τιποτα.Και να πεις οτι κατι σκαμπαζω μιας και εχω το μι2s και το εχω κανει φυλλο και φτερο.Να ενημερωσω το μοντελο μου ειναι hm2lte -cu και φοραει κινεζικη ρομ σταθερη.Α..επισης δοκιμασα και με κοστιουμ ρικοβερι. Βοηθεια αδερφια.
-
καλή επιτυχία σε ολους μας!!!
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμακαλησπερα φιλαρακια. Τις εντυπωσεις μου για το εργαλειο αυτο τις εχω ξαναπει. το μονο που με χαλαει ειναι η υψηλη θερμοκρασια του ρε παιδια. ειδικα οταν σερφαρω μεσω δικτυου,αστα να πανε...παιρνει φωτια!!! το καλο ειναι οτι δεν επειρεαζει καθολου την χρηση(κολληματα,λαγκαρισματα). το μι3 συμπεριφερεται και αυτο ετσι?