Ειναι απίστευτα τσιγκούνηδες οι Κινέζοι και μεγάλα λαμόγια.Οπου σε πιάσουν είναι.Προχθες τους άρχισα Ελληνογαλλικά @#$&@*!&$ για μια θήκη που την περιμένω 4 μήνες τώρα.Μην τους πληρώσεις τίποτα φίλε.
Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
Υπάρχει ο "σωστός" τρόπος και όλοι οι άλλοι... Συνήθως οι περισσότεροι επιλέγουν αυτόν. Λένε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Και όλοι όσοι έχω γνωρίσει παραγγέλνουν με EMS. Σημειωτέον δεν έτυχε να ψωνίσω ποτέ από τη Merimobiles, παρά μόνο από το ibuygou.
-
καλησπερα φιλαρακια.
Τις εντυπωσεις μου για το εργαλειο αυτο τις εχω ξαναπει.
το μονο που με χαλαει ειναι η υψηλη θερμοκρασια του ρε παιδια.
ειδικα οταν σερφαρω μεσω δικτυου,αστα να πανε...παιρνει φωτια!!!
το καλο ειναι οτι δεν επειρεαζει καθολου την χρηση(κολληματα,λαγκαρισματα).
το μι3 συμπεριφερεται και αυτο ετσι? -
-
Σκεφτομαι να παρω κατι τετοιο (Ultra thin Aluminum protective metal bumper case cover with 2PCS screen protector for XIAOMI MI2S M2S Ultra thin Aluminum protective metal bumper case cover for XIAOMI MI2S M2S [00780006]- US$19.99 - DAYJOY)
Το εχει δοκιμασει κανενας? Εχετε αποψη?Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Παιδια εγω το εχω απο τον Οκτωβριο. Καλο χρυσο.... αλλά τοσα χρονια εχουν περασει πολλες android συσκευες απο τα χερια μου (παντα προσπαθουσα να βαζω miui rom :p ) και καμια απο αυτες δεν εμφανησε αυτα τα κιτρινα σημαδια στη οθονη σαν καμμενα pixels (μαλλον απο υπερθερμνση).
Το εχουν εμφανησει πολλες συσκευες mi2s απο οτι εψαξα και το καλυτερο ειναι οτι οι βλαβες στην οθονη δεν ειναι στην εγγυηση. ΞΕΝΕΡΩΣΑ. Μηπως τελικα ειναι αυτο που λεμε 'κινεζιά'? -
Εχει παρατηρήσει άλλος κολλήματα στον browser οπως καθυστέρηση στο φόρτωμα,διπλό ταπ στην οθόνη για να ανοιξει ένα λίνκ κτλ;Με το που έκανα το επίσημο update σε JLB 39.0 ξεκίνησαν αυτά.Η συσκευή ειναι 'μαμά' δεν εχω πειράξει κάτι και την δουλευω στα Αγγλικά εξ αρχής.Υπάρχει τρόπος να κάνω roll back στη προηγούμενη JLB? Κατα τ'άλλα το κινητο δεν κολλάει πουθενα μήνες τώρα και σίγουρα πλέον είναι οτι πιο σταθερό εχω χρησιμοποιήσει σε android.
-
-
Προτιμώ miui να κάνω roll back και stable release. Δεν έχω όρεξη για πειρά(γ)ματα. Γίνεται;
-
fastboot φάση μαν.. αλλιώς δεν
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Ας το αφήσω ως έχει μπας και στο επόμενο διορθωθεί.
-
ποια πειραματα..?? την εβδομαδιαια βαλε...!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες