Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 174.

• Και την nillkin και την lenuo απο ebay Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Της nillkin που φοράω εγω δεν εχει άνοιγμα για την μπροστινή κάμερα πηρα και της lenuo να δοκιμάσω μηπως κάθεται καλύτερα αλλα δεν την έχω περάσει ακομα,της nillkin παντως με έχει σώσει απο αρκετά χτυπήματα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mi note 2 αν θές θήκη καλύτερα δες κατι σε flip case γτ δύσκολα θα βρείς tempered να κάθεται καλα στην οθόνη Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε καλο φωτισμό μου φαίνεται οτι του note 2 ειναι ενα κλικ πάνω.Εν ολιγης άκουγα για χαλιά κάμερα του mi note 2 πριν το πάρω για την γυναίκα και συμβιβάστηκε λογω design αλλα δεν ειναι καθόλου άθλια, το αντίθετο θα έλεγα. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επειδή εχω και τα δυο θα προτείνω το mi5s plus μονο γιατι μου φαίνεται πιο στιβαρό σαν κατασκευή,ειδικα αν υπάρχει παιδί στο σπίτι... Από κει και μετά αν και έχει λιγο μεγαλύτερη μπαταρία απ το mi5s plus με την ελληνική stable τα πάει πολυ καλύτερα απ οτι το mi note 2 με την τελευταία global stable. Και τελευταία η οθόνη στο mi note 2 σε χαμηλό φωτισμό κάνει γκρί γραμμές Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επίσης το ίδιο κανει ειτε με μπαταρία μεσα είτε χωρίς Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επειδή συνεχώς το συνδέει και το αποσυνδέει το βλέπει μια ως mediatek usb port και μια ως mediatek preloader usb vcom(android) Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σταθερό δεν εχω δυστυχώς να δοκιμάσω, δοκίμασα με 3 καλώδια διαφορετικά σε 2 laptop ολες τις usb 2,3 τωρα για drivers με το πρόγραμμα της αυτοματοποιημένης εγκατάστασης απ το παλικάρι στο φόρουμ τα έκανα ολα και στα δύο λάπτοπ επισης δοκίμασα και με παλιότερες εκδόσεις μήπως έβλεπα φως αλλά μάταια. Οποτε μένει το hardware κομμάτι μονο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και καλώδια αλλαξα σε ολες τις usb θύρες δοκίμασα το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό να έχει γίνει ειναι επειδή ειχα χάσει παλιότερα την nvram και τα ΙΜΕΙ τα πέρασα μεσω maui meta 3g ουσιαστικά φλασαροντας τα στην Ρομ που είχα , και μήπως με την fastboot rom που δοκίμασα στην αρχή νόμιζε οτι φλασαρα ρομ για αλλη συσκευη και μπρικαρε (λεω εγώ τώρα, εικασίες...) Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @NasDriver τα ίδια, παλι το ίδιο error βγάζει Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα δοκιμάσω, αλλα εχω ήδη δοκιμάσει την fastboot rom που εχει ο οδηγός για unbrick στο forum και 2 ακομα απο en.miui Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι και κανονικά οπως πρέπει δλδ να συνδέεται-αποσυνδεεται συνεχώς Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτη την ωρα το κινητό ειναι hard bricked δλδ δεν ανταποκρίνεται στο κουμπί power και φυσικα δεν μπαίνει ουτε recovery ούτε σε fastboot το mipcsuite δεν το αναγνωρίζει, και το κινητό συμπεριφέρεται το ιδιο ειτε είναι κλειστό με μπαταρία είτε χωρίς. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά θα χρειαστώ τις συμβουλές και παρατηρήσεις σας, εχω ενα redmi note 3g στο οποιο ειχα την xtrv stable 8.2 και ειπα να προσπαθήσω να περασω καποια mm custom rom (remix), άκαρπη προσπάθεια γτ πριν ξεκινήσω το ολο εγχείρημα και προσπαθώντας να ανοιξω το κινητό ειδα οτι εχει πεσει σε bootloop διχως να μπαινει σε twrp, και ξεκίνησα διαδικασίες unbrick με sp flash, γυρω στο 80% της διαδικασίας έβγαλε error και απο κει και έπειτα παιρνω συνεχώς error στην αρχη με το μνμ :brom error s_ft_…

• Σε λίγο καιρό λογικά θα ξεκινήσει και η διανομή των global 8.5 για το mi note 2 απο το en.miui αν δεν θές να περιμένεις το να περάσεις την ελληνική οπως ειπαν τα παιδιά ειναι 3 μερες αναμονή και μισή ωρα δουλεια. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγω θα ρωτήσω κατι άκυρο που μου τράβηξε την προσοχή, υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε OTA αναβαθμίσεις και σε stable εν καιρώ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οπότε στην αντίθετη περίπτωση που θελω εγω απο official stable να παω σε xtrv συνεχίζω οπως ειμαι, αφού περιμένω να περάσουν οι 72 ωρες για να ξεκλειδώσω,εγινε ευχαριστώ @NasDriver λογικα δεν θα κολλήσω πουθενά αλλού. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια ακόμα ερώτηση, εφόσον στον cmd αναγνωρίζει την συσκευη με την εντολή fastboot devices, αυτό σημαίνει οτι είμαι κομπλέ απο drivers σωστά; Η θα χρειαστεί να κάνω απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής και τα σχετικά για windows 10 ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια να ρωτήσω λιγο αν τα εχω σωστα στο μυαλό μου τα βήματα για να περάσω την ελληνική ρομ στο mi note 2.1. Εγκατάσταση drivers 2. Ξεκλείδωμα bootloader 3. Περναω twrp το οποιο θα το βρω στo zip της stable και 4. Φλασαρω την τελευταία ελληνική stable rom. Σωστα τα θυμάμαι; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi note 2

adekastos - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

Παιδιά ας μου πει καποιος δυο τρια πραγματακια που εχει την τελευταία ελληνική stable στο scorpio, πηρα το κινητό και μου ήρθε με την τελευταία global stable την 8.2.6.0, ανεβάζει και με την ελληνική θερμοκρασία για το τίποτα; Πόσο κρατάει η μπαταρία γτ βγάζει 6 ωρες sot με το ζόρι, και αν εχει φτιαξει καθόλου η κάμερα. Ειπα θα κρατήσω την global γιατί το πήρα για την σύζυγό αλλα με αυτα που βλεπω απ την official σε ενα κινητό οπως ειναι το mi note 2 τουλάχιστον λυπάμαι, ισως με εχει κακομαθει η…