Φίλε μου θέλω και εγώ να πάρω κάτι από εκεί αλλά εδώ και 4 ημέρες δεν βρίσκω ούτε Selina ούτε κάποιον άλλον στο livechat.Σου απάντησε κάποιος στο mail που μου είπες;;; Βασικά το πάω με 1000 το μαγαζί αλλά πάντα με live chat συνοδεία οι παραγγελίες που έχω κάνει μέχρι τώρα.
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Φίλε μου spiderman3 ευχαριστώ για την βοήθεια με την paypal, έγινε και το αγορασα.
Φίλε akisjes δεν απάντησε κανένας στο mail ουτε το παλιό ούτε το σημερινό. εγώ το αγορασα όμως μόλις τώρα κ ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μονο που δεν μπόρεσα να τον πω για official global...
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Οντως φίλε μου, τελικά έτσι είναι. Εψαξα και βρήκα τις αργίες τους... Ευχαριστώ πολυ
Παιδιά καλησπέρα και καλό Σ/Κ. Όπως σας είπα κ πιο πανω το αγόρασα προχθες το τηλέφωνο (έπεσα σε αργίες γμτ
)
Το πήρα με Priority Direct Mail θα έχω πρόβλημα με τελωνείο??
Και κάτι ακόμη, μου προτείνεται ενα καλο Tempered Glass..
Σας ευχαριστώ πολυ
Της nillkin που φοράω εγω δεν εχει άνοιγμα για την μπροστινή κάμερα πηρα και της lenuo να δοκιμάσω μηπως κάθεται καλύτερα αλλα δεν την έχω περάσει ακομα,της nillkin παντως με έχει σώσει απο αρκετά χτυπήματα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Απο που την πήρες??
-
Παιδιά έχει πάρει κανείς αυτό το σετακι θήκης τζαμιού New Hybrid 360° Slim Hard case + Tempered Glass for Xiaomi Redmi 3s /3 pro Note4
-
Παιδιά καλησπέρα, ποια είναι η τελευταία global stable για mi5s plus?
=============== Οκτ 10th 2017, 9:00pm ===============
Και επισης πως καταλαβαίνουμε αν η συσκευή ειναι η natrium ή capricorn? -
-
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις makis1024!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες